פורסם 2008 באפריל 3017 שנים שלום! לא ממזמן קניתי מחשב חדש, וחלק מהתכנון שלי היה לחבר גם את הכונן הקשיח מהמחשב הישן למחשב החדש - ושיתפקד כולו בשביל אחי הקטן. היום חיברתי את אותו הארד דיסק ישן, והוא הופיע לי בשתי מחיצות נפרדות - כמו שהיה במחשב הישן. מה אני צריך לעשות כדי לפרמט אותו מהתחלה עד הסוף? להחזיר אותו למחיצה אחת כוללת, למחוק הכל מהכל מהכל (כולל Windows שמותקן עליו). תודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים תכניס את הדיסק של הוינדוס .. תמחק את המחיצות שיש על ההארד דיסקתעשה לך מחיצה .. ותצאתיכנס לוינדוס ותפרמט אותה .. וזהואתה רוצה אותו בלי מערכת הפעלה.. כן ?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אתה ואני יודעים את זה אבל יש לי הרגשה שככה יהיה יותר נוח לשואל.איך נח? יותר ארוך?
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכולם אז ככה. דרך Disk Management מחקתי את ה-Logical Drive (ככה המחשב קורה לזה, ה-Extended Partition), ונשארתי עם Primary Partition שאותה פירמטתי והחלק שמחקתי, שעכשיו הוא מופיע בשחור בתור Unallocated. מה אני עושה כדי לאחד את שתי המחיצות הללו למחיצה אחת שכולל בעצם את כל שטח הדיסק?
פורסם 2008 במאי 117 שנים אתה לא יכול לערוך נפח של מחיצה קיימת עם הדיסק מנג'מנט של ה-XP (בויסטה כן),במקרה הזה תצטרך להעזר בתוכנה נוספת (ACRONIS\PARAGON טובים מאוד לדעתי) בשביל לערוך את נפח המחיצה הקיימת שתקח את מה שנשאר לך ב-UNALLOCATED.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר ואיך אני עובד עם התוכנות האלה..?אין איזושהיא דרך פשוט לפרמט את הדיסק מהתחלה עד הסוף כאילו הוא חדש?אני רק מעוניין להחזיר את הדיסק למה שהוא היה בהתחלה.. מחיצה אחת יחידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.