פורסם 2008 במאי 617 שנים המסך הזה נראה כמו מסך שעלול להיות כוכב עולה.. אם יימכר במחיר שפוי הוא ימלא את החור שיצר סיום ייצור של ה DELL 2007WFPזה בטוח. רק צריך לשים לב שלאחרונה גם HP החלה קצת ל"חסוך"ומשתמשת גם בפנל A-MVA של פיליפס, לכן יש צורך לשים לב למס' סידורי וה REV.אני בודק היתכנות לייבא אחד מחו"ל. נקווה שהכל יהיה בסדר ואני אעלה סקירה עליו
פורסם 2008 במאי 617 שנים המסך הזה נראה כמו מסך שעלול להיות כוכב עולה.. אם יימכר במחיר שפוי הוא ימלא את החור שיצר סיום ייצור של ה DELL 2007WFPהמסך של HP בכלל לא רחב. הרזולוןציה שלו היא 1600X1200. אם כבר, הוא יכול לשמש מסך מקביל לדל 2007FP.
פורסם 2008 במאי 617 שנים לסיכומו של עניין דגם ה- 2007FP עדיין מיוצר אך בשלב זה אין להשיגו במלאי בשום חנות בארץ.מישהו יודע מה צפיי הגעה של המסך לארץ?אשמח להתעדכן כאשר יהיה מלאי זמין...
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר לפי התגובות פה אני ממש שוקל לייבא אותו במחיר תחרותי מאוד אני פותח ת'רד חדש ואני רוצה לדעת מה החברה באמת אומרים עליו תודה עלהעזרהיעקב
פורסם 2008 במאי 1717 שנים לצערי גם בחו"ל אין חלופות במחיר סביר ל-2007WFP. אם לא ניתן להשיג אותו, אין עוד אופציות טובות ל-"20 רחב.מה עם הPhilips 200WP7ES? הוא לא מהווה אלטרנטיבה עדיפה?לסיכומו של עניין דגם ה- 2007FP עדיין מיוצר אך בשלב זה אין להשיגו במלאי בשום חנות בארץ.מישהו יודע מה צפיי הגעה של המסך לארץ?אשמח להתעדכן כאשר יהיה מלאי זמין...שלשום דיברתי עם פנדה, אין להם אותו במלאי, ולפי היבואן הם אמרו לי ש"אין צפי הגעה לארץ".מצער...מצער מאוד..כמה בניתי על המסך הזה..לפי התגובות פה אני ממש שוקל לייבא אותו במחיר תחרותי מאוד אני פותח ת'רד חדש ואני רוצה לדעת מה החברה באמת אומרים עליו תודה עלהעזרהיעקב יש חדש בנושא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.