עבור לתוכן

מי מכיר את nuahce ? (שאלה בקשר לאמיול)

Featured Replies

פורסם

מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?

3urewh4.png

פורסם

או שיותר הגיוני שמדובר בצ'יטר שמאכיל אותך בזבל.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע במה מדובר, לכן פתחתי את הדיון. יחד עם זאת אני בטוח שהוא "לא מאכיל אותי זבל", הקבצים שיורדים ממנו תמיד תקינים ואני רואה אותו כמעט כל הורדה.

פורסם

תבדוק את מהירות ההורדה בכלי חיצוני.

התופעה הזאת מוכרת. אם תשים לב, כאשר המהירות שלך מזנקת ל 100%, הקובץ עדיין יורד בקצב איטי .. זאת אשלייה אופטית בלבד.

פורסם
  • מחבר

המהירות הורדה תקינה. בדקתי עם תוכנה חיצונית.

אני גם שם לב שפרק של סדרה (חוקית) אני מוריד תוך 20 דקות בערך בחיבור של 2.5 מגה

הנה אותו קובץ מהפוסט הראשון

44444urezd6.png

קיצר, המהירות תקינה.

פורסם

יש סיכוי סביר שזה הWebCache של ספק האינטרנט. במילים אחרות, כל ספק אינטרנט מחזיק שרת פרוקסי עבור קבצים נפוצים כדי לחסוך ברוחב פס יקר לחו"ל. שמות השרתים נשמרים בקובץ בשם webcaches.csv בתיקייית Config שבתיקיית אימיול, והתוכנה יודעת לשאוב את הקבצים האלה משרתים תומכים.

פורסם

או שזה משתמש ישראלי בשם נח שאוהב לראות את אותם סדרות כמוך...

פורסם

אני מכיר את זה זה מאוד נפוץ, היו לי פעם איזה 7 כאלה המיהרות הייתה מקסימלית (650) בהורדה של קובץ 4GB.

פורסם
  • מחבר

או שזה משתמש ישראלי בשם נח שאוהב לראות את אותם סדרות כמוך...

עם upload של 320 kb ?

והיום במקרה הוא אהב גם את הסרט HULK וגם את המשחק POP:TT וגם את הסרט הזייפנים? מה ההסתברות שאני חיפשתי 3 דברים לא קשורים וכולם היו אצלו ב Share ?

אני בספק שזה משתמש רגיל.

מצאתי ליוזר הזה עוד 3 אזכורים ברשת, אחד באנגלית, אחד ברוסית ואחד ביפנית.. כולם מדברים על התופעה ועל זה שהיוזר מישראל.

פורסם

יש הרבה פיראטים עם SEED BOX

פורסם

זה השרת של בזק בינלאומי

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם הוא מעלה למשתמשים מספקי אינטרנט שונים, גם לא מהארץ (כמו שאמרו פה), אז אני נוטה להאמין בתיאוריה של TheReaper, שזה seedbox

מצד שני, אם הוא מעלה ב-99% מהמקרים אל טווחי IP של ספק בודד (בזק בינלאומי?) אז יותר הגיוני לטעמי שזה אכן WebCache שפשוט מתבלבל מדי פעם ומספק זרים. הדרך היחידה לבדוק את זה היא לעקוב אחרי ה-IP של אותו "משתמש" ולבקש מחבר שמחובר לספק אחר להוריד את אותם קבצים שאתה מוריד כדי לראות אם אותו בוט שולח גם אליו (seedbox) או לא (webcache).

פורסם
  • מחבר

זה השרת של בזק בינלאומי

בלי הסבר יכלת באותה מידה לרשום שזה אלוהים.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

ככל הנראה, "נוח" הוא שרת שמקורו בצפון אמריקה ולא בישראל כמו שאנשים אומרים. פרטים נוספים:

http://www.who.is/whois/nuahce.com/

פורסם

תודה! באמת ממאי של שנה שעברה לא הצלחתי לישון בגלל זה, עכשיו סופסוף אני יכול להשלים קצת שעות שינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים