עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר?

Featured Replies

פורסם

אני צריך שהוא יחדור ממדים... ואני צריך שישדר או מה שהוא לא עושה לשתי קומות...

וכן הכסף וחדירת הממדים מאוד משנים.. ואם אפשר להמליץ גם על כרטיסי רשת... הרשת היא ל 3 מחשבים

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בגלל שאני לא יודע כמה נתב שעובד ממדים עולה... אז אם תוכל להגיד לי מה הכי זול ויעבוד... זה יהיה נחמד

פורסם

לא קיים דבר כזה "רוטר חודר ממ"דים".

הכל תלוי באיך הממ"ד שלך בנוי ואם אתה רוצה לשדר למלפסים אחרים איך המנה שבו הוא נמצא בנוי מבחינת סוג וצפיפות חומרים.

אתה יכול להשאיל ממישהו ציוד אלחוטי ולעשות ניסוי בנקודות שונות אצלך בבית (מה שנקרא site survey) ולראות מה התוצעות כי אין דרך אחרת לבצע את החישובים האלו אלא אם כן יש לך ציוד מעבדה למדידת גלי רדיו:D

פורסם

אל תשכח שיש גם כרטיס רשת שצריך להיות איכותי וחזק ,והכל עיניין של כסף.

פורסם
  • מחבר

לא קיים דבר כזה "רוטר חודר ממ"דים".

הכל תלוי באיך הממ"ד שלך בנוי ואם אתה רוצה לשדר למלפסים אחרים איך המנה שבו הוא נמצא בנוי מבחינת סוג וצפיפות חומרים.

אתה יכול להשאיל ממישהו ציוד אלחוטי ולעשות ניסוי בנקודות שונות אצלך בבית (מה שנקרא site survey) ולראות מה התוצעות כי אין דרך אחרת לבצע את החישובים האלו אלא אם כן יש לך ציוד מעבדה למדידת גלי רדיו:D

הרגת אותי.. לא ממש הבנתי מה אמרת ולא אני לא יודע מה צפיפות החומרים אצלי... אני יודע שדרך הפלא והאיפוד שלי ... אני קולט את הרשת של השכנים בשאר הבית ורק בחדר שלי (הממ"ד) לא

פורסם

כרגע ענית לעצמך :)

כפי שאתה רואה הממ"ד חוסם קליטה של שידורי רדיו (לא משנה מה סוג השידור ומה התדר שלו).

אם אתה רוצה לדעת מה מצב הקליטה אצלך בבית תביא ציוד שידור וקליטה אלחוטי ותבדוק בשטח מה התוצאות.

פורסם
  • מחבר

אממ לי מ012 שיש כמה נתבים שיכולים לחדור ממדים... ושאני אברר... ואולי הנתב שלהם לא משדר מספיק חזק כי נגיד זה גם לא מגיע לקומה השניה שלי...

ומאיפה בדיוק אני אביא ציוד לא נראה לי שאחד החברים שלי יסכימו שאני אקח להם את הנתב ליום יומים...

אז בקיצור נראה לי הדרך היחידה שיהיה לי נתב בבית הוא ששלי יהיה מחובר בכבל דרך התעלות בבית והאחרים יגלשו דרך האלחוט

(ומהתסלות על המפרט שלך יש לנו בערך אותו מחשב.. רק יש לי מעבד AMD וגם לי יש E65 :) נכון הוא איטי בצורה מפחידה)

פורסם

E65 בכלל לא איטי אם אתה לא מעמיס עליו עם יישומים מיותרים והוא כלי מצויין למדוד שידור אלחוטי.

כמו שכתבתי כבר זה לא מדע מדוייק והשידור אלחוטי תלוי בהרבה מאוד גורמים שיכולים ליצור הפרעות או לחסום אותו בכלל וכדי למדוד את כל זה צריך להיות מינימום פיסיקאי או מהנדס עם ציוד מיוחד.

אם אתה כבר מחליט לשים ראוטר אלחוטי אז תמקם אותו מחוץ לממ"ד ותעביר כבלים לממ"ד עצמו.

יש גם תוכנה לא רעה שנקראת net stumbler שיודעת למצוא רשתות ולבדוק את עוצמת השידור שלהם ולתת לך גם כל מיני גרפים ונתונים של ביצועים ועוצמת אות לאותה רשת.

פורסם
  • מחבר

E65 בכלל לא איטי אם אתה לא מעמיס עליו עם יישומים מיותרים והוא כלי מצויין למדוד שידור אלחוטי.

כמו שכתבתי כבר זה לא מדע מדוייק והשידור אלחוטי תלוי בהרבה מאוד גורמים שיכולים ליצור הפרעות או לחסום אותו בכלל וכדי למדוד את כל זה צריך להיות מינימום פיסיקאי או מהנדס עם ציוד מיוחד.

אם אתה כבר מחליט לשים ראוטר אלחוטי אז תמקם אותו מחוץ לממ"ד ותעביר כבלים לממ"ד עצמו.

יש גם תוכנה לא רעה שנקראת net stumbler שיודעת למצוא רשתות ולבדוק את עוצמת השידור שלהם ולתת לך גם כל מיני גרפים ונתונים של ביצועים ועוצמת אות לאותה רשת.

בקשר לE65... אחי קיבלתי אותו לפני שבועים ... שבוע ראשון לא התקנתי עליו כלום והוא היה איטי בצורה מפחידה אחרי שהתחלתי להתקין עליו הרבה משחקים ותוכנות... הרבה...

הוא עדין איטי כמו מקודם לא פחות ולא יותר..

ואתה באמת חושב שאני כל כך טיפש שאני אשים את הראוטר בתוך הממ"ד כשאני אומר שאני אחבר אותו עם חוט כי הוא לא חודר ממדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים