פורסם 2008 באפריל 3017 שנים היי,אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרתשתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומיםMuskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1Vאני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר.אודה לעצות ..
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מושקים היו טובים בעבר מאז שהם שינו מפעל שמיצר להם את הזכרונות בגלל עלויות פעם הם היו יקרים יותר מכל זכרום אחר בשוק אז גם האיכות בהתאםמושקין על פי נסיון שלי מקיט שהיה לי ומקראיה בפורמים הם פחות איכותיים והרבה שגיאות ולא האיכותשהיתה להפ בעבראני בכל מצב הייתי מעדיף GSKILL עליהם
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר אז קודם כל זה לא נכון , אם תחפש ביקורות ברשת אז תתוודא לדעת שה MUSHKIN עושים 550Mhz ב 5-5-5 וב 400 הם עושים 4-4-4-12ומבחינת ביצועים בביקורות שלהם הם עולים על הרבה זכרונות איכותיים.העניין שלא מצאתי ביקרות ברשת על הזיכרונות המפתים של GSKILL PI.אז השאלה שלי בעצם אם יש מישהו שראה, שמע ,ניסה את ה PI של GSKILL ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים PI זכרונות חדשים, רק הגיעו לארץ (ולפני כחודל יצאו בחו"ל). אפילו ב NEWEGG אין ביקורות של אנשים.ה MUSHKIN REDLINE לא יעברו את ה 1180MHZ, זה תוצאה מרשימה ל 4G אבל עדין לא טובה במיוחד. לזה שאמר שהזיכרונות של MUSHKIN לא טובים, כניראה יצא לך זיכרון פגום, בדרך כלל זה לא קורה.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר טבו ירדתי משניהם בעכבות בירורים שעשיתי ברשתהזמנתי את ה Mushkin XP2 לפי הדירוגים של Mushkin עצמם הוא נחשב לזיכרון יותר איכותי, שניהם מצויידים באותם צ'יפים.לפי xtreame system הם עושים 560 ב 5-5-5-15@2.32 זיכרונות RETAIL ולא CHERRY PICKEDאולי אפילו נקבל אותם היום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.