עבור לתוכן

מתלבט בין 566u ל 536m בסביבות 3.2k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. בקיצור יש אפשרות להחלפת המעבד?

2. אז צדקתי והמחשבים האלו יקחו כל מעבד של נייד שעולה על סנטה רוזה (שהקירור יתאים לו).?

פורסם

1- סנטה רוזה זו פלטפורמה, לא ארכטיקטורה.

2- לא היה ולא נברא, גם במחשבים הפשוטים ביותר (כמו ה W536 של ג'יגבייט) ניתן להחליף מעבד. מעבדים מולחמים? לא בבית ספרנו כבר כמה שנים טובות.

1-נכון התבלבלתי אתה צודק התכוונתי לפלטפורמה.

2-לפני שאתה מתקן אותי תבדוק טוב מה אתה אומר.

פורסם

בחלק מה-Ultraportables (עם מסכי 12" ומטה) עדיין יש נטייה למעבדים מולחמים (וגם זכרון מולחם).

לא יצא לי לראות בכלל, כנראה שמדובר במקרים נדירים.

רק אלו שמבוססים על לוחות ומעבדי VIA מולחמים, עד כמה שידוע לי.

The cool-

אני יודע טוב מאוד מה שאני אומר.

במחשב נייד קונבנציונלי, מסכי 12" ומעלה, כבר כמה שנים טובות כמעט לא קיים המושג "מעבד מולחם", ובטח שזה לא קרוב להיות הרוב כמו שתיארת בהודעתך. דווקא המחשבים שבהם מעבד מולחם יקרים למדי.

תסתכל על השורה למעלה, VIA רחוקה מלהיות שחקנית מפתח בשוק.

פורסם
  • מחבר

טוב מחר אני הולך לקנות את המחשב סופי סופי האם ללכת על ה hp שהוצע ב 3000 (קוסם הרעיון שהמחשב מסדרה עסקית)- באופיס

או על 536 עם מעבד חלש ולהוסיף לו זכרון ל3 gb ב3000 ובעתיד מקסימום לשנות את המעבד.

או 566u בסיסי אותו סיפור בערך מעבד חלש יותר זכרון ובעתיד מקסימום להחליף מעבד בערך ב3300

שני האחרונים אני אקנה או בivory או ב ksp (ירושלמי ככה שאין מגוון רב ואני לא רוצה לשלוח משהו כמו מחשב).

אני עדיין קשה לי לקבל את gigabyte שכן שמעתי הרבה דברים טובים עליהם כאן אבל הם עדיין לא מוכרים ממש מחוץ לפורום.

מול hp שאם השירות שלהם השתפר יכולים להיות לא רעים.

תודה מראש על כל התשובות

פורסם

תראה אין לך כל כך מה לפחד כי יש פה הרבה ביקורות טובות וגם לי יש אחד ואני מרוצה חוץ מזה בארץ הם לא רצים הרבה זמן "יחסית" אבל בחו"ל הם רצים יותר זמן מפה וגם שם יש עליהם ביקורות טובות אז ככה שמזה אין לך מה לדאוג גיגהבייט זה מותר וותיק בתחום המחשבים ומן הסתם למחשב יש לח של גיגהה בייט ככה שכבר יש לך פתיחה טובה ..!

תחשוב על זה..!

בהצלחה בקנייה..!

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי בסוף את ה 536m עם מעבד core due 2330 ו עם 2gb זכרון.

בנתיים אני מתרשם די לטובה.

אם תרצו אני אתן ביקורת יותר מפורטת!

פורסם

יופי תתחדש ותהנה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים