עבור לתוכן

כמה שאלות| לגבי הזכרון מעבד ולוח אם

Featured Replies

פורסם

כל השאלות הן שאלות ללא כוונות אוברקלוקינג...

1) מה ההבדל בין זכרון מחברת קינגסטון ומבחברת G.SKILL ( מדובר על תדר מהירות 800 MHZ ) מבחינת ביצועים? אני יודע שחברת ג'יסקיל יותר איכותית לפי מה ששמעתי אבל ההבדל ביצועים שלהם משמעותי? פשוט יש לי 2 כרטיסי של ג'יגה 800MHZ ואני חושב אולי להחליף אותם לג'יסקיל אם זה משמעותי...

2) איזה מעבד יותר משתלם Q9300 או E8400 אני שואל כי אומרים שהעתיד הוא במרובעי ליבות ואני קניתי בדיוק חודש בערך לפני שייצאו סדרות המעבדים החדשות אני יודע שיש ל-E8400 45 ננומטר אבל כמה יש ל-Q9300 ואם הוא משתלם יחסית ל-E8400 ? עכשיו יש לי E6750 גרסאת GO

3) לגבי לוחות אם... ראיתי שהמון ממליצים על הלוח אם P35 כבר הרבה זמן... עכשיו השאלה אם הלוח אם P5B משתווה בכוחות שלו אל ה- P5B....

ודרך אגב אני רוצה להיות בעניינים כמה עולה P5B וכמה P35 ?

ועכשיו משהו שלא קשור לפורום וקשור לספקים ומארזים אבל אם כבר אני פותח נושא...

יש לי מארז 6A19 לבן עם ספק 400W של HEC ... עכשיו רציתי לדעת אם מומלץ להחליף את הספק במשהו יותר חזק למשל TT600W

אם למשל אני עושה טרייד על:

E6750

2 כרטיסי זיכרון של ג'יגה 800MHZ של קינגסטון

ספק HEC400W

כמה אני אמור לקבל על כל אחד? בערך לא מדוייק סביבת מחירים...

עריכה:

ועוד משהו חשוב מאוד בשבילי...

איפה אני יכול להשיג את הכבל הירוק הזה של הרמקולים ATP3 שמחבר בין הסאב לבין המחשב? פשוט הבננה של הכבל שלי חצי שבורה ואני צריך לשחק עם זה שעה בשביל לשמוע נורמאלי וכמה אמור לעלות??

פורסם

1. אין הבדל משמעותי בין הביצועים.. בעיקר כשלא עושים OC.. לכן.. אין לך שום סיבה להחליף זכרונות.. אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף עוד 2GB או 4GB (2X2( אם יש לך מקום לזה..

2. משתלם יותר.. בעתיד אני מניח שמעבדי ה-Q יהיו משתלמים יותר בגלל ארבע הליבות וכאשר יצאו תוכנות שיתמכו בזה.. כרגע אני לא חושב שיש הבדל מהותי..

3. P35 = ערכת שבבים.. לא לוח אם.. P5B של ASUS מבוסס על ערכת השבבים P965.. אני לא מבין בכמה זה משנה.. אבל לדעתי עדיך לך כבר לקנות לוח מבוסס P35..

DS3L.. P5K וכו'..

4. בקשר לספק.. HEC.. די ג'נרי.. לא קריטי אם אין לך מחשב זולל חשמל (2900XT ומעבד Q6600B3 כמו שלי חחח)... אם יש לך כסף.. ואתה רוצה מרווח בטחון עצום תקנה 600W של TT.. אתה גם יכול להתספק בקצת פחות.. 550 או אפילו 500 יספיק..

בקשר לשאר הדברים אני לא יכול לענות כי אני לא יודע..

פורסם
  • מחבר

תאמת נראלי שיש לי מחשב שלוקח הרבה חשמל למה זה המפרט שלי:

לוח: P5LD2

מעבד: E6750

זיכרון: 2 כרטיסים של 1 ג'יגה קינגסטון 800MHZ

הארדיסק: 320GB 7200SATA

כ.מ: 8800GT 512 EVGA

צורב של סוני

והספק זה 400W של HEC ....

בדרך כלל אני עם אוזניות של 30 שקל עכבר MX518 ומסך 931C של סמסונג אולי אם נעבור דירה בדרך אני יחליף אותו ל-22BW שווה? או שיש משהו אחר במחיר?

עריכה: ויש לי קירור 7PRO של AC

אני מתכנן לשדרג רק אם נעבור דירה ככה על הדרך...

פורסם

לא זולל חשמל.. אבל יש מקום לשדרוג הספק.. ככה לעתיד.. יש אחד של Enermax 550.. יספיק לך לכל שינוי שיבוא..

22BW.. אחלה מסך שבעולם.. אם אתה רוצה תשאל בפורום מסכי מחשב הם ימליצו לך על משהו טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים