עבור לתוכן

משחקים נתקעים אחרי פירמוט!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר

אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי....

שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות

התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר...

עזרה דחוף!!!!!!!

תודה לעוזרים....

פורסם

היי!

תעדכן דריברים של הלוח ושל הכרטיס מסך.

תנסה להתקין את המשחקים מחדש..

תעדכן אותנו..

המשך יום נעים..

NIKILLER

פורסם

מה טמפ' המערכת?

המשחקיים מקוריים?

זה קורה בכל משחק, או רק בבודדים?

פורסם
  • מחבר

התקנתי דריבר של הכרטיס מסך והורדתי מפה

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=568

דריברים ללוח אם הורדתי רק 2 בגלל שאני משתמש בכרטיס קול אחר וגם לא בסאטה ועדיין לא עובד...

ובכל המשחקים זה קורה חוץ מהמשחקים הקטנים כמו מריו וכאלו.........

מה עושים????????[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 16:47:54

התקני דריבר של הכרטיס מסך ומפה

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=568

את הדריברים של הלוח אם הורדתי רק 2 כי אני לא משתמת בכרטיס קול של הלוח ולא בסאטה ועדיין נתקע

בקשר לשאלה השניה זה לא מקורי אבל אין קשר וכל המשחקים לא עובדים חוץ ממשחקים כמו מריו וכאלה...

ואין לי מושג מהטמפרטורה של המחשב...

פורסם

קרא את חוקי הפורום ותערוך את הכותרת בהתאם

פורסם

כמו שאמרו לך למעלה ..

תן לנו מידע על הטמפ' של המעבד , של הכרטיס מסך..

מה המפרט שלך ?

פורסם

תוריד את התוכנה HWMONITOR ותראה טמפרטורות

המשחקיים מקוריים?

זה קורה בכל משחק, או רק בבודדים?

פורסם
  • מחבר

אחי וואלה בעיה עכשיו התוכנה הזאת של הטמפרטורה לא נראה לי זאת הבעיה גם ראיתי בחיפוש בגוגל שהרבה אומרים על הבעיה הזאת...

והמשחקים הם לא מקוריים אבל זה לא העניין וגם בכל המשחקים זה נתקע חוץ ממריו וכאלה לי נראה הבעיה או בוינדוס שחבל לי לפרמט שוב

אם יש פיתרון אחר או דריברים אולי תעזרו לי איזה דריברים חסרים לי איפה אפשר לבדוק מה חסר משהו כזה....

יש לי fx5200 הורדתי כבר דריבר וללוח אם הורדתי מהאתר של Msi אבל הורדתי רק חלק כי כמו שאמרתי אני לא משתמש בהכל

ודרך אגב לפני שפירמטתי לא התקנתי אפילו דריבר אחד של הלוח... :nixweiss:

ודרך אגב יש לי איזה תוכנה שאני משתמש שגם המחשב נתקע אם אני מפעיל אותה אז כנראה זה יקרה גם בעוד כמה תוכנות

וגם שאני מפעיל את המחשב ממש אחרי שפירמטתי זה לא היה ככה אבל עכשיו גם צריך לחכות איזה 10 דקות עד שיעלה האנטי וירוס..

וזה גם עושה לי מסך כחול לפעמים נראה "מסך המוות" וגם לפעמים מראה את המסך מעוות ומפעיל מחדש וגם לפעמים זה רושם לי שהכרטיס או משהו כזה הפסיק לעבוד ולשמור את ההגדרות ולהפעיל מחדש שאולי זה אומר משהו אבל אני עדיין חושב שזה סתם צירוף מקרים וזה בסוף כמו שרשמתי למעלה...

יש לי מעבד 2.4 הרץ' ו 256mb

פורסם

תקשיב שנייה ..

אחי , אנחנו פה לעזור לך , אם אתה לא רוצה לשמוע בעצתנו לבדוק .. אז מה הטעם לשאול בכלל

אז שהדיון ינעל...

מה שאני מציע לך אחי , בוא תעשה את הדברים שהחברה פה אומרים לך ..

המשחקים שיש לך עובדים במחשבים אחרים מאותו דיסק ?? ...

שוב אני שואל מה הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך , במנוחה ובמאמץ ..

תוריד את התוכנה STRESS PRIME

ותעשה בדיקת מאמץ תראה אם המחשב נתקע באיזשהו שלב..

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בדיסקים שכבר ניסיתי אצל אחרים והם עובדים ובקשר לתוכנה אז זה מה שרשום..

http://www.siz.co.il/up.php?file=zyggqyzmtim1.bmp

זה אחרי שהפעלתי את הפיפא 2008 לאיזה 2 דקות כדי שלא היתקע ויקח שעה לצאת...

פורסם

קרא את חוקי הפורום ותערוך את הכותרת בהתאם

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים