פורסם 2008 במאי 117 שנים אז מה?גם סדרת SOT הייתה בעצם משחק חדש, בלי קשר ל-POP המקורי (שגם בו, אגב, מסופר על נווד שנעשה נסיך).
פורסם 2008 במאי 117 שנים יש המון אפשרויות לחידוש בנסיך הפרסי אבל מדובר על הוביסופט ולי אין ציפיות בכלל אני כרגע בAC עושה את כל המשימות שזורקים לי כולל משימות צד והמשחק הזה ממוחזר ברמות הוביסופט מאוד מזכירה לי את EA בעניין עושים פרזנטציה וגרפיקה מאוד טובה ומתחילים את המשחק בפיצוץ אבל מה שראיתם בשעתיים הראשונות זה מה שתראו בכל השעות אחרי זה והנסיך הפרסי לא שונה רק הראשון של הוביסופט היה טוב לדעתי כי הוא גרם לטומב רידר להראות מגוחך האחרים וAC לא חידשו הרבה והיו ממוסחרים
פורסם 2008 במאי 117 שנים עושים פרזנטציה וגרפיקה מאוד טובה ומתחילים את המשחק בפיצוץ אבל מה שראיתם בשעתיים הראשונות זה מה שתראו בכל השעות אחרי זה האחרים וAC לא חידשו הרבה והיו ממוסחרים תזכיר לי איפה למשל Splinter Cell היה ממוחזר?
פורסם 2008 במאי 117 שנים את האמת אני לא מכיר את הסדרה הזאת בצורה טובה אבל בכללית הוביסופט מוציאה המון זבל ממוסחר
פורסם 2008 במאי 117 שנים לעומת נינטנדו שבכל משחק של זלדה המציאה מחדש את הגלגל ועשתה מהפכה שלמה בגיימינג העולמי? :
פורסם 2008 במאי 117 שנים אתה יודע כל כמה זמן יוצא זלדה חדש ? יוצא משחק זלדה אחד או מקסימום 2 לכל פלטפורמה של נינטנדו או במילים אחרות פעם בכמה שנים וכל פעם שיוצא זלדה חדש הוא כולל הרבה שינוים לאומת הקודמים רוצה לרדת על נינטנדו ? תגיד לי פוקימון מאריו מסיבה נינטנדו כלבלבים אלו הסדרות המסחריות ומומחזרות של נינטנדו ואל אלה תירד חופשי נינטנדו לא צדיקה אבל בכללי הם חברת הפיתוח\הפצה הטובה ביותר בשוק כרגע הוביסופט יכולה לחלום על הרמה של נינטנדו
פורסם 2008 במאי 117 שנים אני לא רוצה לרדת על נינטנדו כי אני יודע שבעולם אין שחור ולבן, לכל חברה יש את המשחקים היותר טובים והפחות טובים שלה, כך גם יוביסופט וכך גם נינטנדו.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר רק הראשון של הוביסופט היה טוב לדעתי כי הוא גרם לטומב רידר להראות מגוחך האחרים וAC לא חידשו הרבה והיו ממוסחרים אתה מדבר מבלי להבין בכלל... משחקים מדהימים... כל השלושה - (טוב, בעיקר הראשון והשלישי ) - ב Top 10 שלי בכיף...
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר אני מסכים, יש לנו טעם שונה - אבל,אני לא מבין מה קשור שאר היציאות של אוביסופט לנסיך הפרסי...
פורסם 2008 במאי 417 שנים אני מסכים, יש לנו טעם שונה - אבל,אני לא מבין מה קשור שאר היציאות של אוביסופט לנסיך הפרסי...הוביסופט מייצרת את הנסיך הפרסי והיא מייצרת משחקים ממוסחרים וממוחזרים כמאת כמו EA זלדה?אתה רציניף מדובר במשחק המטופש ביותר של ניטנדוושיחקתי כמעט בכולם.תבדוק כמה המשחקים האלו נמכרו ואיזה ביקורות קיבלו ואז תגיב זלדה זה אחת מהסדרות המשחקים המוצלחות ביותר שיש גם ביקורות וגם מכירות וTP זה המשחק הכי טוב שיצא לי לשחק בחיים ושחקתי בהרבה משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.