עבור לתוכן

Prince of Persia 4 הוכרז!

Featured Replies

פורסם

אוביסופט מונטריאול הכריזו על משחק רביעי בסדרה שאמור לצאת עד סוף 2008!

כן!

פורסם

אוקי... זה טוב שהודיעו. אבל יותר מעניין אותי אם הם יחליטו סוף סוף לשנות משהו ולחדש כי שלושת המשחקים האחרונים היו בדיוק העתק אחד של השני עם שינויים מינוריים. טוב נו נחכה ונראה..

פורסם

יופי!

אני מקווה שהם ישתמשו במנוע של Assassin's Creed.

פותח הדיון, אפשר בבקשה מקור להכרזה על המשחק?

פורסם

סביר להניח, זה אותו צוות פיתוח... :P

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני עד היום מרגיש שאם אשחק בישן אני אהנה יותר מכל שאר הסדרה, באמת מקווה שהם ישחקו אותה ולא יהרגו את הסדרה לגמרי, כי היא על סף מוות.

פורסם

הודעה משמחת בשבילי. מעניין איך זה יהיה, בטח ישתמש במנוע של AC...

פורסם

שיחקתי רק בראשון ( SANDS OF TIME ) ודי נהנתי.

אני מתאר לעצמי שהמנוע יהיה המנוע של AC אבל אני לא מצליח לתאר לעצמי מה הם יעשו במשחק הזה...

פורסם

ת'כלס, מה כבר יכול להיות שאין בAC :nixweiss: :s05: ???

פורסם

AC די מנסה לחכות סיטואציות מציאותיות. בPOP המצב מעולם לא היה כזה. למרות שקשה לי לחשוב על משהו שאפשר לחדש בסדרה שעוד לא ראינו בעבר... אבל אני משער שאולי אם הם ינסו אולי לעשות משחק בסגנון GOD OF WAR - בזאת אני מתכוון שאני רוצה לראות בוסיים ענקיים וקרבות משולבים עם פאזלים רק עם אלמנטים של POP. יכול לצאת משהו מעניין לדעתי.

פורסם

נהיה כבר מאוס, ראית אחד ראית את כולם...

פורסם
  • מחבר

משחקים מדהימים - כל השלושה...

אני מחכה בקוצר רוח לעוד מידע.

כרגע שחררו רק איורי קונספט אז זה לא מעניין - אבל מה שכן יודעים (וזו עובדה שציערה אותי מאד...) זה שמדובר בנסיך אחר.

אוף.

לא נורא :)

פורסם

נהיה כבר מאוס, ראית אחד ראית את כולם...

בדיוק על זה אני מדבר.

אם הם רוצים להצליח לדעתי הם צריכים לצאת טיפה מהקופסא.

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים. המשחקים רק השתפרו מאחד לשני (יש שטוענים ש-POP:WW היה פחות טוב מ-SOT, אבל TTT בטוח היה יותר משניהם).

אגב, למה הת'רד בפורום קונסולות? המשחק הוכרז גם עבור PC.

ואיזה איורי קונספט שוחררו?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על מה אתם מדברים. המשחקים רק השתפרו מאחד לשני (יש שטוענים ש-POP:WW היה פחות טוב מ-SOT, אבל TTT בטוח היה יותר משניהם).

אגב, למה הת'רד בפורום קונסולות? המשחק הוכרז גם עבור PC.

ואיזה איורי קונספט שוחררו?

אני בהחלט מסכים עם הטענה הזו. Sands of Time משחק מדהים, Warrior Within הרבה פחות אהבתי, וה Two Thrones הוא הטוב בסדרה.

למרות שהסוף של ה Sands of Time זה אחד הקטעים שהכי ריגשו אותי מבחינת משחק.

ענק!

הנה לינק לתמונות הקונספט:

http://translate.google.com/translate?hl=en&langpair=fr|en&u=http://www.pro-gamers.fr/index.php/News/Premieres-images-et-premieres-infos-pour-le-nouveau-Prince-of-Persia.html

פורסם

האמת...למה? TTT סיים את הסיפור בצורה יפה, ונראה לי שזה סתם "גירסא" חדשה של POP בלי קשר למשחק המקורי. גנב שנהיה נסיך? באמת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים