עבור לתוכן

משחק שנתקע באמצע

Featured Replies

פורסם

מפרט:

C2D1.8GHZ

1GBDDR2

Gigabyte 8500GT

דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X

אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה.

דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה.

אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיקה.

בכל אופן, כאשר הוא נתקע לי פעם אחת בדקתי דרך EVEREST את החום (הטמפ' שבתמונה זה מיד אחרי שנתקע לי, במנוחה בדרך כלל הטמפרטורה של הכ.מסך על 53)

ואפילו לפני כמה זמן עוד פתחתי את המחשב וקצת ניקיתי אותו מאבק.

מה זה יכול להיות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמחק לחלוטין את דריור התצוגה והתקן מחדש את האחרון מהאתר של NVIDIA.

פורסם

אז אתה אומר שהסרת דרייברים ולא עזר

איזה ספק יש לך ?

תבדוק טמפ' בזמן מנוחה ובזמן מאמץ..

נראה לי שזה התחממות או ספק כוח ..

תעשה בדיקה לזיכרון באמצעות MEMTEST

פורסם

לדוד שלי זה קרה ,וגם היו לו פריזים במשחקים , פתחתי לו את המארז ,ביצעתי פינפון עם פאן לכל האבק, מרחתי משחת שיניים ( ;Dהטיפ הקטן שלי)

והכל יסתדר לו,

כמובן אחרי פירמוט, כי לא עזרו לו כל הבדיקות שהרצתי, אולי אצלך הבדיקות כן יעזרו למרות שאני לא מאמין.

פורסם
  • מחבר

תמחק לחלוטין את דריור התצוגה והתקן מחדש את האחרון מהאתר של NVIDIA.

שאתה אומר לחלוטין, יש איזה דרך מיוחדת למחוק אותו?

VaMpiRe MaSteR - אמרת לבדוק טמפרטורה, למה התכוונת כ.מסך? אם כן אז כבר העלתי רשום 67 במאמץ, 53 במנוחה. אם זה לגבי הספק, אז איך אני בודק בדיוק?

ועם הMEMTEST לא ממש הבנתי איך אני מפעיל את התוכנה הזאת.

פורסם

יש לך סטיקי ללכת אליו .. ולקרוא קצת

אז בקשר לMEMTEST בסטיקי

טמפ' של המעבד ... התכוונתי

את הספק .. הוא בא עם המארז , הוא קנית אותו בנפרד ?

כלומר הוא ספק ג'נרי או ספק טוב מחברה טובה :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים