עבור לתוכן

8800GT 160$ הגיוני ?

Featured Replies

פורסם

הכל הגיוני אם אתה קונה בחו"ל :nixweiss:

בארץ 9800X2 עולה 3100 ובחו"ל 1900 !

פורסם
  • מחבר

הכל הגיוני אם אתה קונה בחו"ל :nixweiss:

בארץ 9800X2 עולה 3100 ובחו"ל 1900 !

160 דולר לכרטיס כזה זה אפילו בחו"ל זול מאוד בד"כ זה בסביבות ה200 דולר.

מה עוד שזה כרטיס של EVGA אני חשבתי שאולי אני מפספס איזה פרט כי זה מחיר מממממש! זול!

אולי זה כרטיס מואט או מוגבל או אולי מקולקל לא יודע (תחושה של זה יותר מידי טוב להיות אמיתי )

מה אתם מתפלאים ?

תראו את זה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1132

כמו בחו''ל !

תראו לכמה הגיע...

תשמע אני לא מתכוון לזלזל בדגם שהבאת אבל אולי הוא בררה בהשוואה לזה של EVGA בכל אופן תמצא בארץ כרטיס EVGA במחיר נמוך כלכך

אגב עדיין הכרטיס שהבראת יקר יותר מיזה שאני הבאתי בלפחות 180 שקל וזה בהנחה שהמשלוח מחול יעלה לי 50 דולר שזה יקר מאוד מכאן זה רק יכול להיות זול יותר.. ובכרטיס שלך לא לקחתי משלוח בחשבון ככה שמאתיים שקל יותר בשביל אותו כרטיס!

ותחשבו על זה מוהה

פורסם

תשמע אני לא מתכוון לזלזל בדגם שהבאת אבל אולי הוא בררה בהשוואה לזה של EVGA בכל אופן תמצא בארץ כרטיס EVGA במחיר נמוך כלכך

אגב עדיין הכרטיס שהבראת יקר יותר מיזה שאני הבאתי בלפחות 180 שקל וזה בהנחה שהמשלוח מחול יעלה לי 50 דולר שזה יקר מאוד מכאן זה רק יכול להיות זול יותר.. ובכרטיס שלך לא לקחתי משלוח בחשבון ככה שמאתיים שקל יותר בשביל אותו כרטיס!

ותחשבו על זה מוהה

קודם כל בררה הוא לא(עד מתי תלכו כעיוורים אחרי מותגים?),וזאת כיוון שהוא בא עם קירור ששונה מהסטוק וכל השאר אותו הדבר.

דבר שני נסה לא לכתוב 70 מילים בלי סימני פיסוק כי אז אף אחד לא יקרא את מה שאתה כותב כי זה ממש ממש מעצבן לקרוא משהו שמישהו כותב בלי סימני פיסוק אתה מתחיל להבין לאן אני חותר הא הא הא סביר להניח שכבר תשעים אחוזים מהאנשים הפסיקו לקרוא את זה אבל אתה תקרא ותפנים כי זה מיועד אליך.

פורסם
  • מחבר

טוב סילקי המחנך, קיבלתי תמסר המעניין שלך.

אבל תכלס יצאת אידיוט, כי למרות שאתה צודק אתה יכול להעיר ולהאיר לי בפרטי, אבל אתה כנראה חושב שאתה איזה גבר גבר אז הנה כל הפסיקים והנקודות שאני חייב לך .,,.,.,.,.

סתם צוחקים :)

פורסם

יש לכם במחיר הזה את הגירסה המומהרת לכרטיס INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 בנועה.

הנחה ל-24 שעות הקרובות.

MuTaTiOn.

פורסם

ה-8800GT יהיה עדיף.

880 שקל זה מחיר סטנדרטי ל9600GT.

אין ספק שבמחיר הזה ה8800GT הוא הכרטיס המשתלם ביותר.

פורסם

אם לא שמתם לב המחיר כולל בתוכו גם החזר של 30$ בצ'ק בדואר (mail in rebate) שלא תוכל לקבל אותו ,אלא עם תשלח את זה לכתובת בארה"ב,וכמובן תשלם עם כ"א שהבעלים שלו גרים באותו כתובת (ההחזר תקף רק לתושבי ארה"ב וקנדה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים