פורסם 2008 באפריל 2817 שנים http://www.techradar.com/news/gaming/xbox/11-signs-youre-no-longer-a-hard-core-gamer-329291
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים WTF חלק מהדברים שם נכונים לגבי. :'(אפשר לחשוב גם ככה כל המשחקים שיוצאים לאחרונה משעממים.טוב כנראה בעתיד הרחוק לא יהיו יותר משחקי מחשב ויהיה משהו שיחליף את זה.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים גלית, אני כותב את זה כי אני בגיל 36 נשוי+3 ילדים, וקצת קשה להדביק את כל הצעירים פה. אבל... יש גם יתרונות: 1. חוויתי את כל המהפכה מתקופת האטארי עד להיום. 2. בגלל שאין לי מספיק זמן פנוי, לוקח לי יותר זמן לסיים משחקים ככה אני לא סובל מתקופות היובש שהגיימרים הצעירים מתלוננים פה.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר URIB - גם אני נשוי עם ילדה, אני מזדהה עם לא מעט ממה שרשום שם, אבל לצערי המצב אצלי הפוך, עם השנים התמקדתי על מספר מצומצם מאוד של סגנונות משחק שבגילי עדיין נחשב מהנה, מה שכן יוצר אצלי תקופות יובש למרות מחסור רציני בזמן פנוי.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר עם הגיל מגיע שינוי בסטטוס משפחתי ועימו שינוי בזמן הפנוי שבידך. מה גם שמניסיון שלי עם הגיל גם מגוון המשחקים שמעניין אותך משתנה (לפחות במקרה שלי).
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לא חושב שזה ממש נכון. הרבה כאן כלל לא אומר ש"שנות הגיימר" שלך עברו. HELL כול עוד אפשר, זה אף פעם לא יעבור, רק ישתנה בקצת.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אני כולה בן 22 אבל אני כבר "סובל" מחלק מהתסמינים, והאמת שזה דבר טוב. כמה אפשר לבלות לילות שלמים במשחקי אסטרטגיה (תשובה: הרבה!) בקיצור החלטתי על המטרה שלי בחיים: 1. לצאת לפנסיה מוקדם 2. לשחק במשחקי אסטרטגיה כל היום "אבא, אפשר לשחק במחשב?" "לא! לך תעשה שיעורי בית, אבא באמצע קרב מוחות עם ילד בן 12 מקוריאה." ;D
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים "אבא, אפשר לשחק במחשב?""לא! לך תעשה שיעורי בית, אבא באמצע קרב מוחות עם ילד בן 12 מקוריאה." :lol: גדול! חחח נקווה שאנשים לא יגיעו למצב הזה... חחח
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים :lol: הרגת אותי , לחתימה והגיל כן משנה כי אין כל כך הרבה זמן פנוי לשחק, אבל זה לא שאם הגיל עובר החשק לשחק .
פורסם 2008 במאי 417 שנים זה גם פחות זמןיותר עיסוקים (לימודים, חיפוש עבודה, השקעה בקשר\משפחה)אבל גם אנינות טעם שבאה עם הגיל - מחפשים משחקים שצריך להשקיע בהם המון זמן (כל מיני סימולטורים של חלל, משחקי תפקידים) או כאלה שאפשר להוציא אחלה משחק רשת בלי יותר מדיי כאב ראש (טרייבס2, TF2 וכו')ככה שזה לא פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.