עבור לתוכן

מספר שאלות... כנסו ותעזרו בבקשה...

Featured Replies

פורסם

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב?

2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה)

3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

פורסם

1אין לי מושג.

2 סביר מאוד, השאלה עם איזה מאורר וכמה במארז? ראיתי יותר טובים. (הטמפ שלך טובה)

3הכרטיס טוב, אבל לא ברמה של הרקולס, למרות שלא יצא לי לבדוק את הכרטיסים הנל, לMSI יש שם טוב בכרטיסי מסך אבל להרקולס שם מצוין (יותר טוב ;))

מבחינת הציפ, ציפ טוב אם אתה לא גימר רציני זה יספיק.

ברמה של הריפורס 2 פרו, טיפטיפה יותר חזק.

פורסם

") איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב?

2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה)

3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"? "

1. כן. הלוח של אביט שמבוסס על צ'יפסט KT266A. זה בעצם הלוח הכי טוב שמבוסס על הצ'יפסט 266A הכל כך נמכר ומהיר....... לא זוכר מה הדגם, אבל תכנס ללוחות אם של אביט באתר של החנות האסורה (פנד*ה מחשבים) ותראה אותו שם, מקסימום תתקשר עליהם והם יגידו את הדגם. החיסרון היחידי שלו הוא שהלוח הזה עולה יחסית הרבה, 1100 ש"ח בערך..... אם אתה מוכן תשלם, זה הלוח הכי טוב שתוכל למצוא. (חוץ מASUS A7N שמבוסס על nForce אבל זה לדעתי. אישית לא הייתי קונה היום לוח שמבוסס על צ'יפסט של VIA..... בעיות אמינות וכו' למרות ש99 אחוז מהפורום הזה יגידו לך שאני טועה)

2. מאוד סביר. מאוד.

3. הכרטיס של הרקולס הרבה יותר טוב. בייחוד בגלל שלהרקולס יש את הפילטרים דו מיימדיים הכי טובים (מהכרטיסים שמבוססים על GeForceים למיניהם).

פורסם

קודם כל בנוגע ללוחות אם......

שתי החברות הן ממוצעות ולא ברמה הגבוהה ביותר כמו abit ועוד שכאלה אבל שני הלוחות נותנים את התמורה המלאה למחירם הזול

רק אל תצפה לאפשרויות oc גבוהות במיוחד משניהם........

הטמפרטורה של המעבד שלך בסדר גמור למרות שאתה יכול להחליף להיטסינק יותר איכותי שיעשה את העבודה יותר טוב

בכרטיס של msi הוא כרטיס די טוב ובמחיר גם די טוב אבל כדאי לך להוסיף עוד 300 שקל ולקנות gf3 ti200 זה הכרטיס שנותן

היום את היחס עלות\תועלת\ביצועים הכי טוב כדאי של חברה כמו gainword שהם זולים אבל טובים abit שיש רק בפנדה (בנדה מעכשיו........) ומעולים ודי זולים או הרקולס שהם מעולים ולא כל כך זולים אבל גם לא יקרים אם אתה צריך הרבה כניסות ויציאות תקנה של asus די יקר אבל כרטיס די טוב פילטרים לא ברמה הכי גבוהה אבל פיצ'רים מעולים............

פורסם

א)כותרת נורמלית לא תזיק

ב)

1.שני הלוחות טובים באותה מידה, קח את הזול מביניהם

2.טמפרטורה סבירה בהחלט

3.הדגם של "הרקולס" עדיף בהרבה

פורסם

") איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב?

3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"? "

1. כן. הלוח של אביט שמבוסס על צ'יפסט KT266A. זה בעצם הלוח הכי טוב שמבוסס על הצ'יפסט 266A הכל כך נמכר ומהיר....... לא זוכר מה הדגם, אבל תכנס ללוחות אם של אביט באתר של החנות האסורה (פנד*ה מחשבים) ותראה אותו שם, מקסימום תתקשר עליהם והם יגידו את הדגם. החיסרון היחידי שלו הוא שהלוח הזה עולה יחסית הרבה, 1100 ש"ח בערך..... אם אתה מוכן תשלם, זה הלוח הכי טוב שתוכל למצוא. (חוץ מASUS A7N שמבוסס על nForce אבל זה לדעתי. אישית לא הייתי קונה היום לוח שמבוסס על צ'יפסט של VIA..... בעיות אמינות וכו' למרות ש99 אחוז מהפורום הזה יגידו לך שאני טועה)

למה מה הבעיות שחווית כבר עם via?

זה כיום הציפסט הכי טוב לamd למרות שיש כמה שתומכים בזכרונות יותר מהירים...........

לדעתי זה ציפסט מאוד אמין וטוב וגם באותה מהירות בדיוק כמו הnforce..........

פורסם

קודם כל בנוגע ללוחות אם......

שתי החברות הן ממוצעות ולא ברמה הגבוהה ביותר כמו abit ועוד שכאלה אבל שני הלוחות נותנים את התמורה המלאה למחירם הזול

רק אל תצפה לאפשרויות oc גבוהות במיוחד משניהם........

הטמפרטורה של המעבד שלך בסדר גמור למרות שאתה יכול להחליף להיטסינק יותר איכותי שיעשה את העבודה יותר טוב

בכרטיס של msi הוא כרטיס די טוב ובמחיר גם די טוב אבל כדאי לך להוסיף עוד 300 שקל ולקנות gf3 ti200 זה הכרטיס שנותן

היום את היחס עלות\תועלת\ביצועים הכי טוב כדאי של חברה כמו gainword שהם זולים אבל טובים abit שיש רק בפנדה (בנדה מעכשיו........) ומעולים ודי זולים או הרקולס שהם מעולים ולא כל כך זולים אבל גם לא יקרים אם אתה צריך הרבה כניסות ויציאות תקנה של asus די יקר אבל כרטיס די טוב פילטרים לא ברמה הכי גבוהה אבל פיצ'רים מעולים............

אנשים עדיין לא קולטים שב99 אחוז מהמקרים הERRORים שמשתמשים כביכול מוצאים בצ'יפסטים של VIA הם תוצאה של שגיאות המשתמש ותו לא

פורסם

אבל למה ציטטת אותי?

אני אמרתי שזה ציפסט מצויין.........

פורסם

די אני כבר לא יכול להסתכל על התגובות שלכם!!!!

די כבר ללכת עם הראש בקיר ולהגיד כל הזמן מבלי לדעת(!) "ל-HERCULES יש את הפילטרים הדו-מיימדים הכי טובים"!

די!

רק מלפני כמה ימים ראיתי ביקורת על סדרה של 17 או 16 כרטיסי טיטאניום וב-GEFORCE 3 ה-MSI לקח!!! הבנתם?! לקח!

והם בכלל לא התייחסו לדו מימד........... למי אכפת?! וגם אם אכפת לקונה אז בעיניים שלו הוא לא יבדיל ב"איכות".......

ולזה ששאל על הגי-פורס 2 של MSI אני ממליץ לך עליו......... אל תלך עם זרם של אנשים שרואים ש-ENCODER (שאני אגב לא מזלזל בו)

אמר משהו על דו-מימד אז ישר רושמים את מה שהוא אמר מבלי לבדוק ולהבין בדיוק מה זה אומר......

גם ב-MSI אתה מקבל את ה-RETAIL עם תוכנות ומשחקים, VIDEO-IN, TV-OUT, וגם אפשרות לאוברקלוק. התוכנה קודם כל

בודקת אם האוברקלוק יציב ואם כן אז היא משאירה ואם לא אז היא מחזירה.....

תמיד כדאי להקשיב לאלו שכבר קנו ולא לאלו שקנו הרקולס ולא יודעים איך MSI (ולי היה הרקולס.......)

טוב נראה לי שהבערתי את עמדתי כאן.........

מצטער אם צעקתי הרבה......

ZiP

פורסם

ולזה ששאל על הגי-פורס 2 של MSI אני ממליץ לך עליו......... אל תלך עם זרם של אנשים שרואים ש-ENCODER (שאני אגב לא מזלזל בו)

אמר משהו על דו-מימד אז ישר רושמים את מה שהוא אמר מבלי לבדוק ולהבין בדיוק מה זה אומר......

מה בדיוק אתה רוצה ממני...?

מתי בדיוק אני "אמרתי משהו על דו-מימד" ?

ולמה אתה מזלזל באינטלגנציה של אנשים פה, וחושב שהם סתם "הולכים עם הזרם" ?

וגם אם אכפת לקונה אז בעיניים שלו הוא לא יבדיל ב"איכות".......

בוא נראה מה חושבים על זה אנשים שיש להם כרטיסי מסך של Matrox, ועכשיו עברו ל-GeForce 2/3 של Powercolor...

בינתיים נראה לי כאילו שזה אתה שמעולם לא יצא לא להשוות (=פשוט להסתכל על שניהם, לא חייבים אפילו באותו זמן) בין כרטיסים עם איכות דו-מימד שונה.

חדות, בעיות Ghosting, צבע מלא חיים, ועוד...

אתה חושב ש"איכות הדו-מימד של Matrox" היא סתם "זרם של אנשים שלא מבינים בדיוק מה זה אומר" ?

פורסם

אין מה להתווכח על איכויות וחשיבות פילטרים, זאת עובדה מוכחת שאין להתווכח איתה בכלל. רק עיוור, ואני מדבר על באמת עיוור לא יבדיל בין ההבדלים הגדולים בין הכרטיסים השונים !

אני הבחנתי בהבדלים גדולים גם בין כרטיסים של אסוס לבין הכרטיסים הטובים יותר של הרקולס כי יש לי את שניהם ! ועוד לפני זה היה לי INNO3D, ואם אז לא היית רואה הבדל אז אני באמת לא יודע מה עוד להגיד לך...

::)

פורסם

לא דיברתי על הכרטיסים האלה........... מה לא מובן?!

דיברתי על ה-MSI מול ה-HERCULES........... עכשיו מובן?

ועוד אני משווה את זה אחד מול השני כי אני עובד עם שני מחשבים שבאחד הרקולס ואחד MSI...........

חבל שאני לא יכול לפתוח את הבית שלי כתערוכה, להציב את שני המחשבים בפתח ולתת לכול הפורום לראות אם יש הבדל......

באמת חבל.......

ודרך אגב, עיוור אני לא כי רק מלפני חודשיים עשיתי בדיקת ראייה ויצא לי את ה-6.6 הזה..........

ולא כדאי להתחיל להתווכח כאן כי הוא יגיד שהוא צודק וההוא יגיד שהוא צודק וההיא תגיד שהיא צודקת ואני יגיד שאני צודק ולאף אחד כאן

אין הוכחה......... ואם יש לכם איזשהי ביקורת שבודקת את איכות הפילטרים של הרקולס או MSI אני אשמח לראות...... באמת!

ZiP

פורסם

ואולי פשוט המסך שלך מה מספיק טוב בשביל שתבחין בהבדלים, כי אני אומר לך מניסיון שקיים הבדל גדול בין החברות השונות...

פורסם

מעניין איזה מסך יש לך ואיזה מסך יש לזה שרוצה לקנות........

ואתה בטוח שאתה מדבר על ההבדל שאתה רואה בין MSI ל-HERCULES?

או בין חברות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים