פורסם 2008 באפריל 2717 שנים טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל?ומה זה ה E הזה ביכלל?תודה.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל?ומה זה ה E הזה ביכלל?תודה.זה תלוי.אם אתה רוצה לעשות OC למערכת כך את הE זה פשוט גירסה של הלוח שנותנת יותר אפשרות OCאם אתה רוצה גם הרבה חיבורי SATA אז זה הדגם EP35C-DS3R זה מה שאני קונה השבוע לוח אם מעולה עם OC טוב ועם הרבה חיבורי SATA
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים הE לא אומר משהו מאוד מיוחד. הלוח הזה שווה ל P35c-DS3R הרגיל ב Rev 2.1תמצאו בתמונות את ההבדלים (אין כאלה, חוץ מהכיתוב).[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר זה תלוי.אם אתה רוצה לעשות OC למערכת כך את הE זה פשוט גירסה של הלוח שנותנת יותר אפשרות OCאם אתה רוצה גם הרבה חיבורי SATA אז זה הדגם EP35C-DS3R זה מה שאני קונה השבוע לוח אם מעולה עם OC טוב ועם הרבה חיבורי SATAאממ...בתמונות שהביאו פה אני לא רואה שם כלום שונה אותו לוח אם פשוט ה E ל OC וזהו...ואין שום חיבורי SATA נוספים ב E...הE לא אומר משהו מאוד מיוחד. הלוח הזה שווה ל P35c-DS3R הרגיל ב Rev 2.1תמצאו בתמונות את ההבדלים (אין כאלה, חוץ מהכיתוב).תודה אחי עזרתה לי מאוד...
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לפי מה שאני רואה, גוף הקירור שלהם לא משהו לעומת ה P35-DS3Lאני צודק?ראיתישיש להם ממש היטפייפים מסביב למעבד, זה נכון או שראיתי תמונה לא נכונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.