עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרונות של ocz

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4

טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ?

כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

פורסם

אם אתה מתכנן OC אלה מצוינים עם CL4

אם אתה לא רוצה OC אז תיקח כבר CL5 בפחות כסף

פורסם
  • מחבר

כן יש לי בתיכנון לעשות אליהם oc אך השאלה אם אני אוכל להכניס 4 זיכרונות לסלוטים עם שתיים מהסוג שציינתי ושתיים אחרים באותה מהירות ...

מבחינת גודל...

פורסם

כן יש לי בתיכנון לעשות אליהם oc אך השאלה אם אני אוכל להכניס 4 זיכרונות לסלוטים עם שתיים מהסוג שציינתי ושתיים אחרים באותה מהירות ...

מבחינת גודל...

זה לא משנה הגודל זה משנה בדגם אם יש לך שני סטקים שהם אותו דגם אז הם יעבדו ב DUAL ואז יש לך אפשרות להוסיף עוד שני סטיקים מדגם אחר או אותו דגם של הקודמים

מה שחשוב זה שיהיה זוגות דומים בזיכרונות ככה יעבדו ב DUAL

אלה זיכרונות טובים לבצע OC

אבל אם אתה מתכנן להוסיף עוד 2 סטיקים אז שיהיו ברמה של הOCZ כי אם לא אז זה יגביל אותך בOC

אני ממליץ לך לקנות 4 מאותו סוג או 2 של הOCZ ושתיים שוני אבל אותם נתונים CL4 ו 800MHZ

פורסם

פותח התרד..אין לך שום בעיה בלהתקין זיכרונות אחרים ..אך זהים מבחינת התדר/תיזמונים...

ואין שום תורך בלהשיקע בזיכרונות הנ"ל..במיוחד לא בגלל הקירור...

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהם חייבים להיות באותו תדר ולקחתי לתשומת ליבי בכל מקרה תודה רבה על העזרה אבל בכוונה שלי הייתה לפי מה שרשום באתר החברה על הזכרונות הספציפיים האלה:

"Important Note: Due to the size and orientation of the heatsink, Reaper X memory cannot be installed on motherboards that require the modules to be inserted in sockets side by side. "

זה אומר שאי אפשר לשים תזכורנות אחד לצד השני כלומר אי אפשר לשים ארבעה כאלה בלוח אם השאלה היא אם זכרונות אחרים שבנויים ללא ה heatsink

מאפשרים התקנה לצידם של הזכרונות האלה?

פורסם

אכן..את הזיכרונות הנ"ל אי אפשר להתקין אחד ליד השני...

אבל זיכרונות אחרים בעלי קירורים "סטנדרטים" נכסו בלי בעיה לצידם..

פורסם
  • מחבר

יופי תודה רבה על התשובה עזרת לי מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים