עבור לתוכן

-שאלה-מה עדיף LCD או מקרן לסרטים ולקונסולות

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?

פורסם

אתה רוצה 32 אינץ' או 100 אינץ'?

זה שני דברים שונים לגמרי.

האם יש לך חדר מספיק גדול למקרן?

התקציב שלך לא מספיק לדעתי למקרן טוב+מסך...

פורסם
  • מחבר

מעדיף 100 אינץ מסך אני יקנה אני מדבר על 5 אלף נטו למקרן או LCD אם יראו טוב גם שאני מחבר את סוני 3

פורסם

במחיר הזה אתה יכול להשיג מסכים עד 32 אינץ' למסכים טובים ויותר מ32 אינץ' למסכים פחות טובים.

במקרן במחיר הזה תוכל להשיג מקרן שיקרין ברזולוציה נמוכה 640X480 או 800X600...

קח בחשבון גם שאורך חיים של מנורת המקרן הוא יחסית קצר, והחלפת מנורה היא בערך חצי מהתקציב שנתת...

מה הגודל של החדר שלך?

פורסם
  • מחבר

ממש גדול כמו סלון אם אתה אומר לי שעדיף לי LCD מאיזה בחינה?

פורסם

לדעתי התקציב לא מספיק לא למקרן ולא לLCD

כי כמו שאמרו לך כבר במחיר הזה תוכל לקנות מקרן שיקרין ברזולוציה נמוכה וזה יפגע באיכות..

לגבי LCD אותו רעיון, אם זה מיועד לPS3 ולסרטים אז כדאי שיהיה HD לחוויה טובה יותר אבל התקציב לא מספיק..

ובכל זאת עדיין צריך לעשות בחירה..

לדעתי אתה חייב קודם לראות בעניים מקרן להרבה יש ציפיות גבוההות ממקרנים אבל האמת היא שהרבה ובמיוחד הזולים נותנים תמונה באיכות לא משו..

פורסם

מקרן קונים כשיש תקציב לזה, ותקציב למקרן זה אומר 5 ספרות + עוד איזה אלפייה למסך + תקציב מתמשך למנורות להחלפה (כמו שציינו פה, מחיר מנורה כזאת יכולה להגיע ל-50% מערך המקרן).

ותאמין לי, אתה לא רוצה לראות 100" על 800X600, גם לא חצי מזה.

פורסם

לדעתי התקציב לא מספיק לא למקרן ולא לLCD

כי כמו שאמרו לך כבר במחיר הזה תוכל לקנות מקרן שיקרין ברזולוציה נמוכה וזה יפגע באיכות..

לגבי LCD אותו רעיון, אם זה מיועד לPS3 ולסרטים אז כדאי שיהיה HD לחוויה טובה יותר אבל התקציב לא מספיק..

ובכל זאת עדיין צריך לעשות בחירה..

לדעתי אתה חייב קודם לראות בעניים מקרן להרבה יש ציפיות גבוההות ממקרנים אבל האמת היא שהרבה ובמיוחד הזולים נותנים תמונה באיכות לא משו..

מסכים איתך חלקית, התקציב בהחלט מספיק למסך LCD ואפילו למסך טוב! (בגודל 32 HDREADY)

פורסם

32 קטן מדי לטעמי וHD READY זה חרטא...

רק FULL HD..

בכל מקרה בתקציב הזה אני אישית כן הייתי הולך על מקרן, לא תקבל שיא איכות אבל הגודל יפצה...

אבל שורה תחתונה הייתי חוסך עוד.. זה פשוט לא מספיק כסף למקרן או מסך LCD איכותי

פורסם

קטן זה יחסי, אם הוא אומר שהחדר שלו גדול מאוד אז יכול להיות שזה יהיה קצת קטן בשבילו, אבל שוב זה מה שנכנס בתקציב ומסכי פלזמה סוג ב' 42...

ואני ממש לא מסכים איתך, יש לי מסך HDREADY ותאמין לי שלפעמים אני רואה סרט ומחפש פגמים (ואני סוג של פרפקציוניסט) ולא מצליח למצוא.

ההבדלים בין HDR לFHD הם זניחים בגודל 32 ובעיקר אם אתה קונה מסך HDR איכותי ולא איזה קקמייקה.

תזכורת, הPS3 מוציא רזולוציה של 1920X1080, קרי FHD, אני לא רוצה לחשוב מה DOWNSCALE ל800X600 והגדלה ל100 אינץ' יעשו לאיכות התמונה.

לפותח הנושא, הכי טוב שתלך לחנות ותבדוק מקרנים ברמת המחיר שנתת ותראה אם זה מספיק לך או שאתה מצפה ליותר...מקרנים ברמת המחיר האלה טובים יותר לפרזנטציות ופחות לקולנוע ביתי ולתזזיות רבה.

פורסם

כדי לך ללכת על מסך מכל הבחינות בעיקר מזה שמקרן לא יהיה לך נוח לשחק במישחקים זה טוב רק לצפיה בסרטים וכאלה

פורסם
  • מחבר

יש לי בלימודים את המקרן mp611 של BENQ ואני חושב שרואים די טוב לא ראיתי אותו מפעיל סרטים

איזה LCD אפשר להביא בסכום ?

פורסם

הרזולוציה האמיתית שלו היא 800X600, אתה לא רוצה לראות עליו סרטים.

פורסם

בסכום הזה אפשר להביא מסך HDREADY 32 אינץ' של חברות טובות כמו סמסונג, היטאצ'י ושארפ, או 37 אינץ' אם תוסיף בסביבות אלף עד אלפיים שקלים.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם למישהו יש LCD ספציפי להמליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים