עבור לתוכן

אז איזה 8800GT באמת הכי מהיר+קר??

Featured Replies

פורסם

טוב סבבה אני אשכול גם את מה שאתה אמרת..אז אם אתה חושב כך ובדקת והכול למה השאר אומרים לא לגעת ב-XFX.? איך זה שכול אחד אומר משהו שונה זה לא מובן לי הרי כולכם עורכים בטח את אותם בדיקות..

טוב אז תקשיב אם אתה רוצה לדעת באמת אם הXFX שווה אז תחכה שלושה ימים זה יגיע אלי הביתה ואז אני אתקין על המחשב ויודיע לך על ביצועים

ואני בטוח שהוא הכי שווה מכולם כי יש לו קירור שקט וטוב והוא יותר אמין מכל החברות שהזכירו כאן זה כרטיס שאמור לעלות יותר בהרבה זאת חברה ענקית שמוכרת בזול דברים טובים

תלך ל FOXPC והם יאמרו לך ללכת רק על הXFX כי הוא הכי משתלם

• תגובות 76
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני אחכה שהוא יגיע אלייך..למרות שתכננתי בימים הקרובים ללכת אליהם...וברור שהם יגידו לך לקחת כי יש להם אינטרס למכור..אם היה להם את כול החברות שדחברנו עליהם ועדיין היו מציעים לך את ה-XFX אז הייתי אומר שזה המלצה כנה..

פורסם

XFX לא אמינה יותר ולא אמינה פחות מחברות אחרות, היא פחות או יותר באמצע -, בגלל שרוב הכרטיסים שלה עד היום הגיעו באוברקלוק קיצוני מהמפעל אבל עם קירור הרפרנס של NVIDIA - הרבה נשרפו.

חוץ מזה - http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/2/

פורסם

XFX לא אמינה יותר ולא אמינה פחות מחברות אחרות, היא פחות או יותר באמצע -, בגלל שרוב הכרטיסים שלה עד היום הגיעו באוברקלוק קיצוני מהמפעל אבל עם קירור הרפרנס של NVIDIA - הרבה נשרפו.

חוץ מזה - http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/2/

אבל הוא מגיע עם קירור של EVERCOOL !

לא NVIDIA

קיצור דולב דיברתי איתך עכשיו זה מגיע אליהם למלאי ביום שלישי ויום חמישי או שישי זה אצלי בבית.

פורסם

טוב אז תקשיב אם אתה רוצה לדעת באמת אם הXFX שווה אז תחכה שלושה ימים זה יגיע אלי הביתה ואז אני אתקין על המחשב ויודיע לך על ביצועים

ואני בטוח שהוא הכי שווה מכולם כי יש לו קירור שקט וטוב והוא יותר אמין מכל החברות שהזכירו כאן זה כרטיס שאמור לעלות יותר בהרבה זאת חברה ענקית שמוכרת בזול דברים טובים

תלך ל FOXPC והם יאמרו לך ללכת רק על הXFX כי הוא הכי משתלם

אתה בטוח ששהוא הכי שווה מכולם כי מעולם לא נגעת באחרים ומי שמדבר במילים כמו שלך אין לו מושג בכלל.

"אני בטוח שהוא הכי שווה מכולם" - מילי סרק, לא ראית בכלל אחרים, על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזאת, תן אפילו סעיף אחד !

"שקט יותר" - שקט יותר? וה GIGABYTE שממנו העתיקו אתוו, לא שקט כמוהו?

"טוב יותר" ? ממ . . . ברור, כיאמרו לך ככה . . . בחנות וקיבלו אתה אשראי שלך וסגרו עסקה עם חיוך על הפנים. :kopfpatsch:

"יותר אמין מכל החברות שהזכירו כאן" - אהה פשוט :nixweiss: מה הקשר בין מילותייך למציאות, לך רונאל הפתרונים.

"תלך ל FOXPC והם יאמרו לך ללכת רק על הXFX כי הוא הכי משתלם" בהחלט ! לסגור את HWZONE עכשיו, כולם להתקשר לשם לשאול אותם ולהציף את הקווים. רעיון מעולה. :xyxthumbs:

ואם אין להם משהו המלאי וממליצים על משהו שיש במלאי - תלך על זה, כי זה לא בגלל שרוצים לסגור עסקה ולשריין אותך באותו הרגע - זה בגלל שהוא באמת יותר טוב !

:yelclap:

אלוהים כמה שאין לך מושג בלא יודע, בערך הכל. ::)

ברור שהם יגידו לך לקחת כי יש להם אינטרס למכור..אם היה להם את כול החברות שדחברנו עליהם ועדיין היו מציעים לך את ה-XFX אז הייתי אומר שזה המלצה כנה..

פה מוציא מרגליות.

פורסם
  • מחבר

זה מה שרציתי לשמוע וידעתי שזה האמת..תודה אלכסנדר..אני נשאר עים הרשימה שהביאו לי וזה הכול.

מבחינתי אפשר לנעול את הדיון.

פורסם

בתכלס,כל כרטיסי ה 8800GT +- אותו דבר של כל החברות :כולל את ALBATRON ,GAINWARD ,BFG ,ASUS ,SARKLE וכו ,

לי אישית יש את ה GIGABYTE 8800GT 512 MB,הוא כרטיס טוב ולא חם כרגע על 49 ב RIVA בחדר -23 מעלות ,במאמץ מגיע ל 76 בחום ,אני מאמין בקיץ אולי 80 אפילו ......הקירור זה קירור של זלמן ,המאורר של הכרטיס רועש יחסית ולא ניתן לשנות את מהירות המאורר בשום מצב .

הייתי ממליץ לך לקחת את ה INNO3D 8800GT עם הקירור המפלצתי של AC ולסגור עניין ,יחסית מאוד זול הכרטיס .

רק תוודא שאכן יש שלוש שנים אחריות .

פורסם

אני אסכם:

החוקים:

1) לא לקנות כרטיס עם OC אלא אם כן ההפרש בין כרטיס בסיסי לרגיל אינו עולה על 100 שקל, וגם אז, לקנות את הכרטיס עם ה OC מהמפעל החזק ביותר !

2) לא לקנות כרטיס בגלל חברה מסויימת שה"שם" שלה נשמע לכם טוב, הכללים של NVIDIA הם שחברות יכולות לשנות רק: קירור ומדבקת יצרן עם לוגו.

3) לא לקנות כרטיס עם קירור מטורף אם הבדל המחירים עולה על מחירו של קירור צד שלישי לאותו כרטיס

פורסם
  • מחבר

אז בעצם האופציות הכי טובות שניתנו לי הקליבר וה-INNO3D מעל לאיזה מחיר אתה אומר לא לקחת? כי למשל ה-INNO3D עולה בFOXPC די יקר(1400 ש"ח)

אבל בכול מקרה אני בונה דווקא על הקליבר בא לי עליו הקירור שלו נראה מטורף..

בוא נגיד ככה מעל 1200 ש" לכול אחד מהם לא לקנות וללכת על הגייגביט?

כי תכלס ב1400 אפשר אולי כבר לקנות כרטיס יותר טוב אולי אפילו מסדרה 9..

נ.ב-ראיתי את הגייגביט במחיר מטורף בTMS -818 ש"ח זה הגיוני? ממש משתלם נראה לי..

פורסם

דבר איתי בלינקים.

בעיקרון אם הבנת את הנ"ל אתה אמור לענות לעצמך אם ההבדל הכספי שווה את זה.

זה הכרטיס הכי זול מאיפה שאני קונה, לא יודע אם אתה מתכוון לאותו דבר.

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12108

אני ממליץ על הכרטיס הזה(לדוגמה), ראיתי אותו הוא מעולה. ראיתי גם XFX העתק שלו אגב.

פורסם

.אני אומר שחבל להוציא 400 שקל על קירור ואוברקלוק כי שים לב לכרטיס הזה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1132

ואםאתה רוצה קירור יותר טוב לכרטיס הזה כך את הS1 שך AC ואז הכל יעלה לך 880+115 = 995 לכרטיס מסך+קירור חרישי כי זה ללא מאורר ויש לך אפשרות להוסיף

זה משהו טוב לדעתי כי חבל לבזבז סתם עוד 400 שקל על איזה אוברקלוק או קירור הינה השגתי לך גם קירור יותר טוב וגם יותר זול הכרטיס.

ואין לך ממה לדאוג כי כל עוד רשום שזה 8800GT זה אותם ביצועים בכל הכרטיסי מסך כי כמו שאמר אלכס זה רק שם מותג ומדבקת היצרן.

כולם אותו דבר

פורסם

אני היחיד שחושב שהכי כדאי זה לעשות בדיקה ברשת ולראות לאיזה חברה יש את הPCB הטוב יותר לקנות אותו בגרסה רגילה בלי OC ואז להוסיף קירור ב150-200 ואז תעשו OC בכיף

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ולא מתכנן לעשות OC...אני לא רוצה להסתבך אני קונה כבר הכול מוכן וזהו הכי פשוט.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 15:12:42

אלכס-כן זה הכרטיס שאני מדבר עליו הוא האופציה האחרונה שלי אחרי הקליבר והאינוזי'ן .

והנה לינק :

http://tms.co.il/product/5033[ftp][/ftp]

מחיר ממש זול..

פורסם

דולב - אם המסך שלך ברזולוציה של פחות מ-1600X1200, הכרטיס הזה יספיק לך, לעומת זאת אם המסך שלך ברזולוציה הזאת או יותר, עדיף שתיקח את גרסאת ה-512MB. כעיקרון, די נדיר שזיכרון גראפי משפיע, אבל במקרה הזה הוא כן.

פורסם
  • מחבר

אה סליחה לא שמתי לב שזה 256 ...כן אני יודע אני לוקח 512.. המסך שלי יהיה DELL 2007WFP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים