עבור לתוכן

אז איזה 8800GT באמת הכי מהיר+קר??

Featured Replies

פורסם

בקיצור אתם אומרים ששתי הגרסאות יהיו מעולות..עכשיו תגידו מה ההבדל בבאנדל בין XFX ושאר החברות זאת אומרת מה הם נותנים? הבנתי שXFX גם נותנים משחק יקר חינם...?!

לא יודע אם משחק חינם

אבל אני לקחתי אותו כי הוא מומהר ואני לא מתכוון לעשות לו OC כי הוא כבר עם OC טוב וקירור טוב

נ.ב זה יגיע ל FOXPC ביום שלישי 29 לאפריל שאלתי אותם

תזמין זה כדאי אני כבר הזמנתי זה יגיע לי ביום שישי עם שליח עד הבית.

תהנה ;)

מקווה שעזרתי.

• תגובות 76
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז למה מישהו רשם פה בפורום מגיע עים COD4 או AC ?..

פורסם

לא יודע אבל תחפש באתר היצרן אם יש אז שם בטוח יאמרו לך אם יש

אבל עזוב את המשחק הכרטיס הכי מששתלם לדעתי

פורסם

אני לא מאמין אם יש קירור יותר טוב מהקליבר . יש לי אותו ויש לי 42 מעלות בזמן שהיה שבוע שעבר חום רצח בחוץ. אבל הוא די יקר.ויש לו 2000 MHZ .

675 MHZ

1728MHZ shader ciock

פורסם

אני לא מאמין אם יש קירור יותר טוב מהקליבר . יש לי אותו ויש לי 42 מעלות בזמן שהיה שבוע שעבר חום רצח בחוץ. אבל הוא די יקר.ויש לו 2000 MHZ .

675 MHZ

1728MHZ shader ciock

לא משתלם לקחת את הקליבר מכיון שהוא סתם קירור גדול ורועש שעולה עוד 120 שקל

לא שווה להוסיף את הכסף הזה בשביל קירור טיפה יותר טוב.

עדיף כבר לקנות את הS1 אבל כ\גם זה לא משתלם כי זה כבר ניהיה יקר.

אם התקציב הוא 1100 לכרטיס מסך אז הכי טוב שאני יכול להמליץ זה אאך ורק את הXFX XXX הוא עם OC מעולה חברה אמינה וקירור טוב.

פורסם

לא משתלם לקחת את הקליבר מכיון שהוא סתם קירור גדול ורועש שעולה עוד 120 שקל

לא שווה להוסיף את הכסף הזה בשביל קירור טיפה יותר טוב.

עדיף כבר לקנות את הS1 אבל כ\גם זה לא משתלם כי זה כבר ניהיה יקר.

אם התקציב הוא 1100 לכרטיס מסך אז הכי טוב שאני יכול להמליץ זה אאך ורק את הXFX XXX הוא עם OC מעולה חברה אמינה וקירור טוב.

דווקא הוא לא רועש בכלל לפחות אצלי .

פורסם

ה-ZALMAN VNF-200 שמגיע עם ה-LeadTek ועם ה-GigaByte עדיף לדעתי. חוץ מזה, ה-XFX דומה מדי לקירור של ה-6800GT\X, מה שגם מחשיד וגם מעורר ספקות בקשר ליכולת הקירור שלו.

רק בשביל הרקורד, ה-8800GT הכי מהיר והכי קר זה ה-SPARKLE CALIBRE 8800GT, הבעיה היא שהוא נדיר וגם יחסית יקר, אז במקרה הזה הייתי נצמד ל-ZALMAN.

lalo - תירגע. הקליבר מגיע גם עם קירור מעולה, אבל עם אוברקלוק בהתאם גם לליבה, וגם למעבדים המאוחדים, מה שהופך אותו ל-8800GT האקזוטי הטוב ביותר בארץ.

פורסם

ה-ZALMAN VNF-200 שמגיע עם ה-LeadTek ועם ה-GigaByte עדיף לדעתי. חוץ מזה, ה-XFX דומה מדי לקירור של ה-6800GT\X, מה שגם מחשיד וגם מעורר ספקות בקשר ליכולת הקירור שלו.

רק בשביל הרקורד, ה-8800GT הכי מהיר והכי קר זה ה-SPARKLE CALIBRE 8800GT, הבעיה היא שהוא נדיר וגם יחסית יקר, אז במקרה הזה הייתי נצמד ל-ZALMAN.

lalo - תירגע. הקליבר מגיע גם עם קירור מעולה, אבל עם אוברקלוק בהתאם גם לליבה, וגם למעבדים המאוחדים, מה שהופך אותו ל-8800GT האקזוטי הטוב ביותר בארץ.

ברור לא אמרתי שהקירור לא טוב

זה באמת הקירור הכי טוב

אבל לדעתי לא שווה להוסיף איזה 120 שקל על קירור טיפה יותר טוב.

אם יש לך זרימה טובה במארז ואיורור טוב אז אין לך ממה לדאוג הכרטיס לא יעשה בעיות חימום

עדיף את הXFX כבר אמרתי כי יש בו:

1.אמינות

2.אובקלוק

3.קירור

פורסם
  • מחבר

רגעע רגעע אני כבר משתגעע אז לקחת את הגייגבייט? טוב שהזכרתם עניין של רעש כי זה גם מאוד חשוב לי המחשב שלי חיייב להיות חרישי לכן לקחתי מארז P180..

Screw_Master -אתה נשמע לי עים הכי הרבה ניסיון פה מה לדעתך שווה לי לקחת? (לא חייב שהמחיר בדיוק יהיה 1100 אפשר חריגה אבל אני לא רוואה סיבה לשלם עליו יותר מזה)

פורסם

אם יש לך כסף מיותר לקירור כך את הקליבר הוא יותר טוב

אם זה עד 1100 שקל אז תיקח את הXFX שאמרתי לך בFOXPC

פורסם
  • מחבר

1)מה זה קליבר?

2)הזלמן של גייגביט עולה 1085..

3)אני לא מפקפק בך אבל אני מעדיף ש-Screw_Master יענה לי...

פורסם
  • מחבר

זה שווה את הכסף?

ואני לא שמעתי על החברה הזאת היא ברשימת החברות הגנחשבות גדולות?

עריכה:הכרטיס לא בא בחשבון הוא עולה ב-FOXPC 1400 ש"ח ולא 1150..

פורסם

זה חברה גדולה ומצויינת לא יודע עם הרבה מכירים אבל לי עוד היה ג'יפורס 2 שלהם ונתקלתי בהרבה כרטיסים שלהם ולא ראיתי אחד מקולקל אפילו. אין לך מה לדאוג לגבי החברה.

הקליבר זה שם של כרטיס מחברת ספארקל אם אני לא טועה זה ספינת הדגל שלהם זה הכטיסים הכי טובים שלהם הוא מגיע עם אוברקלוק גדול וקירור מצויין.

זה הקישור לכרטיס

http://www.calibrestyle.com.tw/main.asp

האוברקלוק שלו אותו דבר כמו הINNO3D בזיכרונות ובליבה הINNO3D קצת מעל עם700 לעומת 675 בקליבר

עריכה: אני לא מצאתי קישור לחנות שמוכרת אותו ברץ לכן אני לא יודע כמה הוא עולה אני יחפש עכשיו עוד... בכל מקרה שני הכרטיסים הללו יותר מהירים משאר הכרטיסים שהצגו פה עד עכשיו

עריכה2: הנ חנוט שמוכרת את הקליבר:http://tms.co.il/product/5288

כמו שאתה רואה הוא יותר יקר כם מהINNO3D ולפי דעתי לא מוצדק בכלל כי הINNO3D גם באוברקלוק יותר גבוהה ויש לו גם קירור מצויין מחברת AC הידוע..

אני ללא ספק הייתי הולך על הINNO3D

פורסם

אם אתה כל כך רוצה שאני אענה... ובכן, הטוב ביותר הוא ה-SPARKLE CALIBRE, מקבל מהמפעל את האוברקלוק הגבוה ביותר וגם בעל הקירור החזק ביותר. שני אחריו זה ה-LeadTek\GigaByte שמכילים שניהם קירור של זלמן זהה, רק בצבע שונה. הם מגיעים בפחות אוברקלוק, אבל יותר זולים עד כמה שהבנתי. לעומתם ה- ה-INNO3D הכי שקט, ככה שאם אתה לא מתכנן אוברקלוק ורוצה שקט, הוא יתאים לך.

בקיצור, השאלה היא אם אתה מתכנן אוברקלוק הלאה או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים