עבור לתוכן

יציאות USB לא עובדות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ניתקלתי בבעיה די נדירה באופן שבה היא קרתה לי ולהלן התאור:

לוח של חברת GIGABYTE שעובד בצורה תקינה מזה כשנתיים יום אחד יציאות ה-USB חדלו מלעבוד.המדפסת לא הגיבה וכשבדקתי את העניין שמתי לב

שזה לא מזוהה בשום יציאה אחרת בלוח וישנן 6 כאלו.חשבתי אולי מדובר בבעיית דרייבר או תקלה במערכת ההפעלה.למען הסר ספק מערכת ההפעלה הותקנה מחדש

ואין כמובן שום שגיאות כלשהן מבחינת חומרה או דרייבירים במנהל ההתקנים.שוב התקני USB מחוברים וכלום לא מזוהה...שלחתי את הלוח להחלפה והוא הוחלף במסגרת אחריות שמתי החדש במקומו ושוב אותה התוצאה...איפסתי ביוס לחלוטין להגדרות ברירת מחדל,דיסק קשיח הוחלף למען הסר ספק זיכרון הוחלף מאותה הסיבה ספק כוח הוחלף מחשש שאולי אין זרם תקין נותקו כל ההתקנים שלא הכרחיים שיהיו בקיצור כל ורסיה אפשרית נוסתה ונאדה שום יציאת USB לא דימית ולא

אחורית אינה מגיבה למגוון התקנים פשוטים שבמחשבים אחרים מיותר לציין עובדים מצויין! למישהו יש רעיון כי אני מיואש...:( המחשב כשלעצמו שאר הדברים והיציאות

בלוח עובדות מצויין והכל תקין עובד מהר מגיב חלק רק ה-USB מת.אפילו חיברתי את הכל מחוץ למארז למקרה נדיר שראיתי פעם שמארז גרם למעין קצר ומנע פעולה

תקינה של המחשב גם לא עזר.

אשמח לעזרתכם הדחופה!!! מה שנשאר לי לחשוב הוא שהחליפו לי לוח אחר שכנגד כל הסיכויים אף הוא דפוק ביציאות ה-USB

תודה ושבוע טוב לכולם! :)

פורסם

אולי זה אותו לוח? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אין לי ביטחון של 100 אחוז אבל המספר הסריאלי שונה ואינני רואה נסיון של הדבקת מדבקה אחרת או מחיקה וכו' כך שזה נבדק גם ולא נראה...

פורסם

תודה לך Santa, על תוכנה קטנה וחמודה שלא ידעתי על קיומה עד כה...

אגב, מנצל"ש -אם כבר, למישהו יש תוכנה שבודקת האם יציאות הUSB שלי באמת עובדות ב USB2.0? כי משומה, כשהרצתי את Sandra על המחשב, היה כתוב לי 4 USB רגיל, ורק אחד USB2. ואני, בכלל יש לי 8 יציאות USB, שכולן אמורות להיות 2.

תוכנה קטנה תעזור לי פה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים