פורסם 2014 בינואר 2511 שנים מצטער על הבורות, אבל מה ההבדל בין anti-malware ל antivirus? הייתי צריך להסביר למישהו למה malwarebytes anti-malware לא משמש בתור אנטיוירוס ולא ידעתי מה להגיד לו, אז מה ההבדל בין זה לזה?
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים ^ אתה רציני?anti-malware מיועד למציאת malware ו-antivirus מיועד למציאת virus...
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים חיפשתי ולא ממש מצאתי הבדל בין השתיים (בוויקיפדיה הוא טוען שmalware זה שם כולל לווירוסים נוזקות וכו) נערך 2014 בינואר 2511 שנים על-ידי eido300
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Malwarehttp://en.wikipedia.org/wiki/Computer_virusממש חיפשת ..
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים 1. תודה רבה לכולם על התשובות.2. קראת את הקישורים שהבאת? אני אצטט מתוך מה שהבאת:"Malware includes computer viruses, ransomware, worms, trojan horses, rootkits,keyloggers, dialers, spyware, adware, malicious BHOs, rogue security software,govware,[citation needed] and other malicious programs"וזה ידידי בדיוק מה שכתבתי בהודעה הקודמת, אני אצטט גם אותה (בהדגשה על מה שכתוב בסוגריים):חיפשתי ולא ממש מצאתי הבדל בין השתיים (בוויקיפדיה הוא טוען שmalware זה שם כולל לווירוסים נוזקות וכו)3.עדיין לא מצאתי את ההבדל, ואם אין הבדל למה malwarebytes anti-malware לא יכולה לשמש כאנטיווירוס? נערך 2014 בינואר 2511 שנים על-ידי eido300
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים אפשר בבקשה אחרי כל כך הרבה דיונים המלצות והשערות למינהן שמישהו שמבין עניין בנושא יעשה סדר ככה שלא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב .למי שקונה מחשב חדש ? למי שפירמט את המחשב ? איזו תוכנות או תוכנה יספיקו להגן לי על המחשב בצורה היעילה והטובה ביותר ? ללא צריכת משאבים וכבדות מיצד התוכנה . אם אפשר קישור זה יעזור פה ללא מעט חברי פורום . לדוגמא : 1 . שם התוכנה - קישור - קצת על התוכנה פרטים ודעה אישית שלכם 2. וכך הלאה ... ככה שבסיום ההתקנות של התוכנות לפי הסדר במדריך נדע שהמחשב מוגן ככל שניתן .
פורסם 2017 באפריל 168 שנים במידה ויש לי AVAST אנטי וירוס (חינמי) malwarebytes וווינדוס דפנדר- למי לאפשר לעשות הגנה בזמן אמת? כי הווינדוס דפנדר אומר שהAVAST כבר עושה אז הוא לא יכול. ובכללי האם צריך את כולם או שאפשר להעיף חלק מהם? (עדיף את הAVAST כי הוא עושה מדי פעם פרסומות מעצבנות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.