עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה :xyxthumbs:

אבל מה זאת אומרת שאתה שומר אימאג' ראשון ואימאג' שני/שלישי פשוט מוחק ויוצר חדש במקומו ?

אם יש לך חדש אז למה לשמור אל הראשון ?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 836
  • צפיות 473.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב ההצבעות מלפני שלוש שנים אז כדאי להתעלם מהן.

בזמנו (2007-2008) השם נורטון היה מעלה תגובות חריפות ביותר ומה לעשות שזמנים משתנים.

באמת חבל. אולי נעשה סקר חדש, מה דעתכם?

פורסם

בדיוק חשבתי על זה שראיתי את ההצבעות.

פורסם

בלי קשר, מיקרוסופט הוציע שדרוג ל-MSE מגרסא 1 ל-2. כעיקרון לא שמתי לב לאף שינוי מהותי, אבל אני מניח שזה עדיף. חפשו בגוגל ותהנו

פורסם

:hi:

אני משתמשת ב AVG 11 ביזנס (לא חופשי) והוא עובד נפלא. ויותר מזה גם בגירסה 9 , הוא היחידי משלושה אנטי וירוסים :מקפי, נוד32 , AVG , שניסיתי באמצעותם להסיר וירוס איתחול שהדביק מערכות שלימות , רק AVG הנ"ל זיהה והסיר את הצרה הזו ומאז יש שקט יחסי למרות ריבוי המשתמשים בבית הספר.

האחרים דק זיהו ולא צלחו את ההסרה.

גם השרות שלהם נהדר! והמחיר טוב מאוד!

:yelclap:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מהניסיון שלי רק קפרסקי

אין לי כוח להאריך אבל ממש במו עיני ראיתי כמה פעמים שזה האנטי וירוס הכי טוב {יכול להיות שאוירה גם טוב אין לי ניסיון אבל ממה שראיתי עד כה אנשים אוהבים אותו}

כל השאר נוד אבאסט וכו וכו במילה שלא משקפת אפילו בקצת - חרא

היה לי כמה פעמים וירוסים חזקים במחשב חלקם לא זיהו אותם בכלל חלקם זיהו אבל לא יכלו להתמודד איתם. התקנתי קרפרסקי... והתשובה היא.... זה חברה של גרמנים ימח שמם.. ומה שהם עושים הם עושים טוב...BMW לדוגמא....SKODA וככה גם בשאר הדברים BOCHE וכו וכו בקיצור הם תותחים {והכל בזכותנו} אז ככה שגם באנטי וירוס הם טובים...

ואוירה אני חושב שזה גם גרמנים

פורסם

סתם שתדע זו חברה רוסית...

פורסם

אוירה זו חברה גרמנית, קספרסקי זו חברה רוסית (והמכוניות הרוסיות עדיף לא לקנות חחח)

פורסם
  • מחבר

הסקר אופס.

פורסם

נורטון, סימנטק אנשים לא כ"כ מכירים בשם.

פורסם

הייתי רוצה להמליץ על נורטון, כי היא נוחה לי כבר שנים, וגם לא היו לי בעיות מיוחדות איתה. אבל למעשה, אני לא יודע עד כמה המנוע שלה איכותי וכו', פשוט לא היו לי בעיות.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נורטון, יש לו יותר מידי FALSE POSTIVE, שזה בעיה דיי גדולה אצלי מכיוון שיש לי במחשב הרבה קבצים בו נגיד הממממ.... "מפוקפקים".

הכי טובים שאני מכיר זה bitdefender וקאספרסי אבל עולה לי על העצבים פריצת הליסנס שלהם כול הזמן.

פורסם

חשבת פעם לשלם על לפחות תוכנת האבטחה שלך במחשב ה"מפוקפק" שלך?

מאיפה הבאת את זה שבנורטון יש אזעקות שווא?

בולשיט.

פורסם

מאיפה הבאת את זה שבנורטון יש אזעקות שווא?

בולשיט.

זה הנסיון מדבר עם לא הבנת... ודיברתי באופן יחסי.

לא בדקתי את זה, אבל זה הימור גבוה שתוכנה כמו קין והבל הוא יחשיב כווירוס.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בפעם האחרונה שהתעניינתי mse(מייקרוסופט סקיורטי) הייתה די מומלצת, הורדתי התקנתי ואין לי טענות.

האם ההמלצה עדיין תקפה?

אני מחפש אנטיוירוס חינמי.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים