פורסם 2010 בנובמבר 2414 שנים תודה אבל מה זאת אומרת שאתה שומר אימאג' ראשון ואימאג' שני/שלישי פשוט מוחק ויוצר חדש במקומו ? אם יש לך חדש אז למה לשמור אל הראשון ?
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים רוב ההצבעות מלפני שלוש שנים אז כדאי להתעלם מהן.בזמנו (2007-2008) השם נורטון היה מעלה תגובות חריפות ביותר ומה לעשות שזמנים משתנים.באמת חבל. אולי נעשה סקר חדש, מה דעתכם?
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים בלי קשר, מיקרוסופט הוציע שדרוג ל-MSE מגרסא 1 ל-2. כעיקרון לא שמתי לב לאף שינוי מהותי, אבל אני מניח שזה עדיף. חפשו בגוגל ותהנו
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים אני משתמשת ב AVG 11 ביזנס (לא חופשי) והוא עובד נפלא. ויותר מזה גם בגירסה 9 , הוא היחידי משלושה אנטי וירוסים :מקפי, נוד32 , AVG , שניסיתי באמצעותם להסיר וירוס איתחול שהדביק מערכות שלימות , רק AVG הנ"ל זיהה והסיר את הצרה הזו ומאז יש שקט יחסי למרות ריבוי המשתמשים בבית הספר. האחרים דק זיהו ולא צלחו את ההסרה. גם השרות שלהם נהדר! והמחיר טוב מאוד!
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מהניסיון שלי רק קפרסקיאין לי כוח להאריך אבל ממש במו עיני ראיתי כמה פעמים שזה האנטי וירוס הכי טוב {יכול להיות שאוירה גם טוב אין לי ניסיון אבל ממה שראיתי עד כה אנשים אוהבים אותו}כל השאר נוד אבאסט וכו וכו במילה שלא משקפת אפילו בקצת - חראהיה לי כמה פעמים וירוסים חזקים במחשב חלקם לא זיהו אותם בכלל חלקם זיהו אבל לא יכלו להתמודד איתם. התקנתי קרפרסקי... והתשובה היא.... זה חברה של גרמנים ימח שמם.. ומה שהם עושים הם עושים טוב...BMW לדוגמא....SKODA וככה גם בשאר הדברים BOCHE וכו וכו בקיצור הם תותחים {והכל בזכותנו} אז ככה שגם באנטי וירוס הם טובים...ואוירה אני חושב שזה גם גרמנים
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים אוירה זו חברה גרמנית, קספרסקי זו חברה רוסית (והמכוניות הרוסיות עדיף לא לקנות חחח)
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים הייתי רוצה להמליץ על נורטון, כי היא נוחה לי כבר שנים, וגם לא היו לי בעיות מיוחדות איתה. אבל למעשה, אני לא יודע עד כמה המנוע שלה איכותי וכו', פשוט לא היו לי בעיות.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים נורטון, יש לו יותר מידי FALSE POSTIVE, שזה בעיה דיי גדולה אצלי מכיוון שיש לי במחשב הרבה קבצים בו נגיד הממממ.... "מפוקפקים".הכי טובים שאני מכיר זה bitdefender וקאספרסי אבל עולה לי על העצבים פריצת הליסנס שלהם כול הזמן.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים חשבת פעם לשלם על לפחות תוכנת האבטחה שלך במחשב ה"מפוקפק" שלך?מאיפה הבאת את זה שבנורטון יש אזעקות שווא?בולשיט.
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מאיפה הבאת את זה שבנורטון יש אזעקות שווא?בולשיט.זה הנסיון מדבר עם לא הבנת... ודיברתי באופן יחסי. לא בדקתי את זה, אבל זה הימור גבוה שתוכנה כמו קין והבל הוא יחשיב כווירוס.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים בפעם האחרונה שהתעניינתי mse(מייקרוסופט סקיורטי) הייתה די מומלצת, הורדתי התקנתי ואין לי טענות.האם ההמלצה עדיין תקפה?אני מחפש אנטיוירוס חינמי.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.