עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חברה יש לי bitDiffender קראתי עליו המלצות בכמה אתרים. עכשיו זה נורא מוזר כי אף פעם לא עלה לי חלון שאומר שיש לי וירוס, ואני יודע שזה נשמע מצחיק מה שאני שואל, אבל זה יתכן? כאילו אני מפחד שאולי הוא פשוט לא מזהה, או שאני פרנואיד (בכל אופן זה מפחיד ;D).

מה נראה לכם?

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום,

אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גרסא 5 של ZA יצאה די מזמן וכבר קיימת גרסא 6... בכל מקרה, הכתבה עצמה די נכונה ואני העפתי מזמן את ZA גם בגלל בעיות עם הורדות וגם בגלל חוסר יציבות והודעות שגיאה פתאומיות שקיבלתי בגללו.

פורסם

גרסא 5 של ZA יצאה די מזמן וכבר קיימת גרסא 6... בכל מקרה, הכתבה עצמה די נכונה ואני העפתי מזמן את ZA גם בגלל בעיות עם הורדות וגם בגלל חוסר יציבות והודעות שגיאה פתאומיות שקיבלתי בגללו.

מומלץ לקרא את הדיון שם עד הסוף, גם בגרסא 6.5 ומעלה הם לא פתרו את המכאוב, והסימפטום שהם מתארים זה בדיוק מה שאני סבלתי במשך זמן רב, רק שאני משתמש ב μtorrent - שזה לא משנה או עשה הבדל משמעותי:

Update on using Azureus 2.5.0.4 with ZoneAlarm 6.5.737.000 Free under Windows XP

Azureus works quite well under these circumstances.

However, after several days of running, ZoneAlarm will freeze up, and I get Windows errors with a code 0xC0000142 (which appears to be related to lack of heap space, and I can't run any more programs, not even the task manager). In short, something chews up the heap memory over time, and it's a mess. Rebooting takes forever, probably because no heap space is available. It's the only time I have ever had to do hard shutdown in Windows XP.

The ZoneAlarm forum has a thread that mentions the 0xC0000142 error with Azureus, but there's no precise support that explains what to do. The recommendation is to zap the ZoneAlarm database files (which erases your ZoneAlarm permissions, and you have to re-allow everything). The explanation on the page seems to indicate that this clears up a lot of problems, much like re-installing the software. Memory leaks are hard to diagnose and correct

.
פורסם

שלום,

רציתי לבקש אם אפשר לדרג את תוכנות האנטי-וירוס הבאות לפי מה תופס יותר משאבי מערכת (מה יותר כבד):

ESET NOD32

Kaspersky Anti-Virus 2009

Norton AntiVirus 2009

AVG Anti-Virus Pro

תודה 8)

פורסם

Eset ו - norton 2009 שניהם תופסים קצת משאבי מערכת

פורסם

סתם לזרוק שמות?

NAV09 קליל כנוצה, מנסיון.

קספרסקי מכביד את זה אני גם יודע מנסיון

פורסם

סתם לזרוק שמות?

NAV09 קליל כנוצה, מנסיון.

קספרסקי מכביד את זה אני גם יודע מנסיון

יש לנורטון גם אנטי וירוס ופיראוול(בתוכנה אחת)? ואם הוא מומלץ(גם קל ולא עושה בעיות)?

פורסם

שאלה, אנטיוירוס יכול לגרום לתקיעות מחשב?

יש לי ESET Smart Security ולפעמים כשאני מדליק את המחשב אז התוכנה עושה אוטמטית סריקה והמחשב נתקע לחלוטין עד שאני חייב להפעיל מחדש את המחשב. התוכנה יכולה לגרום לזה?

פורסם

אני חושב ש ESET ו VISTA לא ממש חברים

פורסם

למה לא? אתה יכול להסביר לי? :-X

פורסם

הם דווקא חברים טובים, לפחות האנטיוירוס.... לא יודע לגבי חבילת האבטחה עם ה firewall, אני לא משתמש בה.

פורסם

זהו שאני משתמש בפיירוול של התוכנה, של הויסטה כיביתי. לפעמים אני מכבה טוטאלי את הפיירוול כי הם עושים לי בעיות במשחקי רשת.

הבעיה שלי היא מורכבת ומעצבנת, יש לי מחשב עם ויסטה 64bit, כרטיס רשת אלחוטי ואנטי וירוס איסט, עכשיו, מההתחלה המחשב שלי עושה לי פריזים ואני מחפש את הבעיה! הלכתי לטכנאי שהרכיב את המחשב פעמיים, עשה לי פעמיים בדיקות מאמץ חומרה (ויש על המחשב שלי סקרינשוטים שמוכיחים שהמחשב עבר את הבחינות) ואצלו הייתי הרבה זמן במעבדה והתפרעתי לחלוטין עם המחשב (משחקים, תוכנות וכו') וחוץ מפעם אחת בודדה המחשב לא נתקע אצלו אבל אצלי פשוט חוטף פריזים רצינים.

ההבדל ביני לבינו שהמחשב היה דלוק אצלו כל הזמן, ואצלי אני מכבה לעיתים קרובות כי האורות של המארז מפריעים לי לישון, אז בבוקר אני מפעיל את המחשב עם הויסטה וברגע שכתוב לי למטה שהאנטי וירוס התחיל בסריקה היומית, המחשב פשוט קופא. רק אחרי ריסט אכזרי על המארז המחשב לא מבצע סריקה שוב והוא עובד נורמלי עד הפריז הבא שלפעמים מתרחש בזמן גלישות אינטרנט.

אז...האנטיוירוס אשם? :lol:

פורסם

אני מניח שהתקנת את גרסאת ה-64bit של ESET ? (כי אולי גרסאת ה-32 יכולה לעבוד ולגרום בעיות תאימות, לא יודע)

תבטל את הסריקה האוטומטית ותראה אם יש קשר. גם ככה אין סיבה לסרוק על בסיס קבוע כל עוד הוא יושב בזכרון ומונע מוירוסים להכנס בכלל למע'.

תבצע סריקה "on demand", מתי שנוח לך... ותעקוב אחר ה-log שהוא מציג בזמן אמת, תראה באיזה שלב הוא נתקע,

יכול להיות שיש לך קבצים מכווצים (RAR/ZIP) ענקיים שהוא מחטט בתוכם וזה לוקח המון זמן (אפשר גם לבטל אפשרות לסרוק מכווצים).

כשהוא תקוע, תבדוק ב-performance monitor (דרך task manager) אם יש רכיבים בפעולה (כונן קשיח, מעבד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים