פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים תקרא לה איך שאתה רוצה זה פיירוול לאירגונים בכלל. http://www.softpedia.com/get/Security/Firewall/Kerio-WinRoute-Firewall.shtml הWinRoute זה משהו אחר.. יש לי Kerio Personal Firewall.. הקטע שהם הפסיקו להוציא גירסאות חדשות מתישהו ב2002.. (אני עם 2.1.5)
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים כן,לכן הוא לא כזה רלבנטי.גם ה Sygate Personal Firewall היה מצויין עד שהפרוייקט הזה פשוט הסתיים.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים הם עדיין רלוונטייםפשוט מה שצריך זה אתר שיעשה את סדרת הבדיקות על הפיירוול שמותקן אצלך..
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים ועברת לפיירוול אחר?האמת שאני כבר מזמן לא עובד עם פיירוול צד ג'הפיירוול המובנה בויסטה לדעתי עושה את העבודה
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אני כרגע על Outpost Firewall Pro 2009, מקבל הרבה מאוד BSODים (לפחות 5-7 ביום), נראה לי שזה קשור למחשבים ווירטואליים שאני מריץ שהפיירואל קורס - אני אעבור ל-JETICO PF ונראה אם הבעיה נשארה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים למה אי אפשר להתקין גם KAV וגם KIS?הSEGATE והKAV לא מצליחים לעבוד ביחד. כששניהם פועלים לי אז האינטרנט לא עובד אז רציתי להתקין את הKIS במקום הSEAGATE אבל אני לא מצליח להתקין אותו, הוא רושם לי שיש לי כבר תוכנה של KASPERSKY.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים למה להתקין גם KAV וגם KIS? ???לא ידעתי שKIS מתפקד גם כאנטיוירוס.עכשיו הKIS עושה לי בעיות- הוא רושם לי שהוא לא מעודכן אבל כשאני לוחץ על UPDATE לא קורה כלום, וכשההגנות שלו פועלות אז האינטרנט לא עובד.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים היי חבר'ס, אני קונה לי מחשב חדש עם ויסטה ואני בנוסף לכך רוצה לקנות אנטיוירוס, השאלה היא איזה הכי טוב ואיזה יספק לי אבטחה טובה?אז בתור התחלה שללתי את הנורטון כי אני לא אוהב אותו, שללתי את הAVG כי לדעתי הוא אנטיוירוס חרא, ונשארתי עם Kaspersky וNOD32.אתם יכולים לתת את הדיעות שלכם איזה אנטיוירוס יותר טוב ויותר מומלץ?ותוך כדי זה, תוכלו גם להגיד לי איזו גרסה יותר מומלצת מהגרסאות הבאות:NOD32 Antivirus v3.0Kaspersky AntiVirus 2009 v8.0Kaspersky Internet Security 2009 v8.0ישנם 2 גרסאות לKaspersky, לפי מה שהבנתי השני הוא אותו הדבר כמו הראשון רק עם תוספות, לא?תודה על העזרה, גיא.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אל תשלול את AVG8, הם עשו קפיצת מדרגה מדהימה מהגרסאות הקודמות.חוץ מזה שכדאי שתקח בחשבון גם את AVIRA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.