עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לשאול ואודה מאוד למי שיוכל לעזור:

מה ההבדל בזכרונות קינגסטון בין הסדרה הרגילה לבין HYPER-X, מה זה HYPER-X ולמי זה נועד?

2. ראיתי בהרבה מקומות שכתוב על הזכרונות TIMINGS, רציתי לדעת מה זה התזמון בקצרה, ומה יותר טוב כמה שהמספר יותר גדול 5-5-5 או קטן יותר למשל 3-3-3 וכו'?

תודה רבה מראש למי שיעזור!

פורסם

מבחינת תיזמונים כמה שיותר קטן יותר מהיר אבל זה נתון שכבר לא ממש משנה היום ההבדלים ממש קטנים

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בין הרגיל לבין סדרת ה- hyper-x?

פורסם

לא מכיר את הזיכרונות האלו ספציפית ובכל לא אוהב קינגסטון,בכל מקרה יהיה יותר נוח אם תוסיך קישורים

ניחוש שלי שההיפר טובים יותר לאובר קלוק

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה:

אם יש לי בלוח 4 סלוטים, שתיים בצבע צהוב ואחד שחור, ואני שם אחד בשחור ואחד בצהוב, עד כמה שאני יודע, זה יעבוד כ SINGLE ולאכ- DUAL, נכון?

ואילו זה מה שעשיתי וראיתי ב CPU-Z שהוא עובד ב- DUAL, איך זה יכול להיות?

תודה רבה!

פורסם

יש לי עוד שאלה:

אם יש לי בלוח 4 סלוטים, שתיים בצבע צהוב ואחד שחור, ואני שם אחד בשחור ואחד בצהוב, עד כמה שאני יודע, זה יעבוד כ SINGLE ולאכ- DUAL, נכון?

ואילו זה מה שעשיתי וראיתי ב CPU-Z שהוא עובד ב- DUAL, איך זה יכול להיות?

תודה רבה!

לא נראה לי שיש קשר, אם אתה שם שני סטיקים כל אחד בזוג אחר אז זה יהיה דיואל.

פורסם
  • מחבר

:)תודה רבה על התשוובה המהירה, אבל גם באתר של אסוס וגם המוכר אמר, ויש לי גם הרבה לינקים שכתוב שרק אם שניהם באותו צבע, אז זה נהיה DUAL

כמו פה למשל: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/946577.html

ואני חושב (עד כמה שאני יודע) שזה דבר ידוע שדואל יהיה אם זה באותו צבע, ואילו כאן שאני שם בצבע שונה אחד מהם בכל זאת כתוב לי דואל, מה אתה אומר?

תודה רבה שוב! :)

פורסם

תשמע יכולות להיות הרבה אופציות, יש לוחות ישנים שהצבע בהם מסמן בכלל התאמה ל-ddr1 או ddr2.

לכן, אם אתה רוצה תשובה מדויקת- תרשום כאן את דגם לוח האם שלך (או שפשוט תסתכל ב-manual שקיבלת איתו).

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא:

ASUS P5K DELUEX /wifi-ap

ויש לו 4 סלוטים 2 צהובים ו- 2 שחורים, וכתוב ב MANUAL כמו שאמרתי לך שאם זה לא באותו צבע, זה לא יהיה DUAL.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2008 בשעה 12:56:57

בכלל, אם לא קינגסטון, איזה זיכרון טוב ומומלץ יותר?

תודה רבה!

פורסם

התחרות היום כ"כ גדולה, כך שלא חסרות חברות איכותיות כמו Geil, Corsair, OCZ, Twinmos וגם Transcend שנכנסו חזק מאוד בשנתיים האחרונות, עם זכרונות שלא נופלים מהיריבות.

* ואם זה מה שרשום לך בחוברת- כך זה צריך להיות.

פורסם
  • מחבר

במפרט שלך ראיתי את G.SKILL, זה טוב או CRICIAL יותר טוב?

תודה!

* פשוט לא כל חברה כתוב לי ב- QVL שהלוח תומך בו. ולמשל GץSKILL לא כתוב כלל, כתוב CRUCIAL.

פורסם

אז תסתכל שוב, הפעם עם משקפיים ;D

יש לי במפרט Kingston.

בלי קשר- גם G.Skill חברה מעולה.

לעומת זאת, מאיפה הוצאת את CRUCIAL האלה?!

יצא לי לשמוע את השם פעם-פעמיים בעבר, עושה רושם של חברה לא פופולרית במיוחד, לא חושב שכדאי לך לגעת בזכרונות שלהם.

והלוח אם שלך יתמוך בכל חברה של זכרונות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! באמת עכשיו ראיתי שיש לך קינגסטון ועוד 4GB, אז אני לא יודע מדוע אתה אומר שאתה לא אוהב את החברה הזאת.

בכל מקרה, אני רוצה להודות לך ורק לשאול הזכרונות שיש לך הקינגסטון, מה המק"ט שלו? זה הרגיל VAULE RAM או HYPER-X? (עם HEATPIPE)

תודה רבה שוב :)

פורסם

אמממ... חבר, אתה יודע, יש בפורום הזה יותר משני משתמשים :lol:

אני וזה שלא אוהב Kingston, אנחנו שניים שונים.

הזכרונות Kingston שיש לי הם Value.

בד"כ לגירסאות הגיימרים/ביצועים יש מחירים לא מוצדקים שהתשלום עליהם נותן לא יותר מתוספות זניחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים