פורסם 2008 באפריל 2617 שנים אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים תלוי בהחלט במליון ואחד דברים שונים...ניסית להתחבר עם המודם ישירות ולראות אם משהו משתנה בשביל ההתחלה?
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל לא הייתי בבית לענות לבחור :\ניסיתי ישירות עדיין לא עובד :\ עוד הביאו לי יוזר של גיימר עדיין PL+LAGS ...אני ישתגע
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר התכנאי שלהם אמר לי להריץ בדיקת NETSTAT ב CMD הוא אמר לי אמורות לרוץ לך שמה איזה 4 שורות בערך (כי אלה הם משאבים ונגיד אם אני פותח דף אינטרנט מתווסף לי לרשימה עוד שורה עכשיו עם יש לי 30 + זה לא מצב הגיוני ויש לי טונה של וירוסים ודברים שלא צריכים להיות לי על המחשב .. ) , עכשיו שימו לב כמה שורות יש לי לעינק לתמונה :www.eliad.org/viewer.php?id=1209891294.jpg טוב מיפה מה לעשות אני לא בדיוק יודע מישהוא יכול לעזור לי להעיף את כל החרא הזה מהמחשב ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים למה לפתוח עוד דיון באותו נושא ועוד עם כותרת לא קשורה? הדיון אוחד... בכל מקרה... yot4mz, אני מציע לך לקרוא שוב את חוקי הפורום. את הבדיקה תעשה בלי שתהיה שום תוכנה שקשורה לאינטרנט פתוחה, לא דפדפן, לא מסנג'ר - כלום. מה אתה מקבל? איך הספקת לרשום תגובה... רק איחדתי את הנושא לפני דקה
פורסם 2008 במאי 317 שנים איך הספקת לרשום תגובה... רק איחדתי את הנושא לפני דקה קוראים לזה אינטרנט מהיר yot4mz רצוי גם שתרשום netstat /n כדי לראות איזה יששום משתמש בכל ערוץ תקשורת.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר קוראים לזה אינטרנט מהיר yot4mz רצוי גם שתרשום netstat /n כדי לראות איזה יששום משתמש בכל ערוץ תקשורת. מצא לי 10שורות , דבר שני החבר שלמעלה גם בלי אנטי וירוס יענו ממש ריק ריק ?
פורסם 2008 במאי 417 שנים תנסה לשחק עם הגדרות הMTUושלא יהיו תוכנות שמשתמשות בפס כמובןחוץ מזה אין מה לעשות כל השאר תלויי בספקית עכשיו שאלה בנוגע לזה ולספקית אם הספקית בוחרת שלא להעביר את הPACKET מיידית אלא לחכות שהוא יתמלא ואז כביכול נוצר LAGG , האם היא מרוויחה מזה? כאילו יש לה אינטרס להשהות את שליחת הפקט בגלל שהוא קטן מדיי?
פורסם 2008 במאי 417 שנים yot4mz זה לא כמות השורות אלא מה שכתוב בהם ואם אתה לא מבין מה משמעות הפקודה הזאת תקרא לפחות את הhelp שלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.