עבור לתוכן

איטיות מטורפת בבזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל לקבל מושג יותר לעומק על הבעייה, בשעות העומס שזה מ-8 בערב עד 10-11 בלילה, בזק בינלאומי פשוט לא עומדים בעומס ומהירות הגלישה מחרידה, כי בשעות הלילה המאוחרות והבוקר המוקדמות, המהירות טובה והאינטרנט טס.

• תגובות 30
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בתשתית של HOT עם 012 וההורדה וההעלאה בסדר גמור אבל האתרים עולים לאט בצורה מפחידה..

כנראה שזה בעיה בתשתית של HOT

פורסם

יש לי מלא לאגים במשחקים אי אפשר ככה יותר בזק האלה נמאס פעם הם היו הכי טובים עכשיו על הפנים ...

האתרים עולים מאוד לאט אפילו לאחר מקסימום אופטימזיה לאינטרנט !

ביזיון הבזק האלה

מצתרף ! packet loss קופץ לי ב TO ... :\ - מהירות 1.5 - בזק ..

לא יודע ממה זה :ס

פורסם

מה המטרה של הדיון הזה? כל אחד להגיד איזה בעיות יש ברשותו?

מזה יעזור כמו שהצעתי תתקשרו ותבררו

פורסם
  • מחבר

מה המטרה של הדיון הזה? כל אחד להגיד איזה בעיות יש ברשותו?

מזה יעזור כמו שהצעתי תתקשרו ותבררו

שלום מנהל יקר.

מטרת הדיון היא להשוות בין הבעיות של משתמשי בזק בינלאומי, ולבדוק אם אכן יש מקריות וסיבה לתקוף את בזק בינלאומי או שזה בכלל בעייה של הוט.

סמוך עלי ועל עוד אחרים שהתקשרו ביררו וגם שברו את הראש בניסיון להגיע לפיתרון.

ביינתים אני קיבלתי תשובה שמיום ראשון בצהריים יש בעייה כללית בבזק בינלאומי והם עובדים על תיקונה.

נראה בהמשך השבוע אם הבעייה תתוקן לחלוטין.

פורסם

לפחות עכשיו יש תשובה רשמית מבזק בינלאומי

פורסם

שלום מנהל יקר.

מטרת הדיון היא להשוות בין הבעיות של משתמשי בזק בינלאומי, ולבדוק אם אכן יש מקריות וסיבה לתקוף את בזק בינלאומי או שזה בכלל בעייה של הוט.

סמוך עלי ועל עוד אחרים שהתקשרו ביררו וגם שברו את הראש בניסיון להגיע לפיתרון.

ביינתים אני קיבלתי תשובה שמיום ראשון בצהריים יש בעייה כללית בבזק בינלאומי והם עובדים על תיקונה.

נראה בהמשך השבוע אם הבעייה תתוקן לחלוטין.

אני לא שמעתי שיש בעיה בבזק בינלאומי מיום ראשון, מיום ראשון היו בעיות בבזק (תשתית, באזורים מסויימים, אולי התבלבלת או לא הבנת נכון את הנציג) לא בבזק בינלאומי (ספקית). כתבת לפני מספר הודעות שגם דרך הוט אתה לא מוריד תקין אז מה הקשר לבזק בין לאומי? אם אתה מוריד בתשתית לא תקין אין מצב בעולם שתוריד תקין דרך הספקית.

אגב,

אני בבזק בינלאומי (ספקית)+בזק (תשתית) 8MB ולא היו לי בכלל בעיות, לא הורדה, לא העלאה, ולא פינגים...

פורסם

לא סובל על בזק בין לאומי

א.בגלל שהם חלק מבזק שזה כבר אומר הכול

וב.יש להם הכי הרבה לקוחות וגם ככה המהירות יורדת

פורסם
  • מחבר

אני לא שמעתי שיש בעיה בבזק בינלאומי מיום ראשון, מיום ראשון היו בעיות בבזק (תשתית, באזורים מסויימים, אולי התבלבלת או לא הבנת נכון את הנציג) לא בבזק בינלאומי (ספקית). כתבת לפני מספר הודעות שגם דרך הוט אתה לא מוריד תקין אז מה הקשר לבזק בין לאומי? אם אתה מוריד בתשתית לא תקין אין מצב בעולם שתוריד תקין דרך הספקית.

אגב,

אני בבזק בינלאומי (ספקית)+בזק (תשתית) 8MB ולא היו לי בכלל בעיות, לא הורדה, לא העלאה, ולא פינגים...

אין לי בעיות דרך הוט, אולי לא הבנת נכון, דרך הוט אני מוריד מצויין, לכן קודם כל פניתי לבזק בינלאומי.

והחובבנים האלה לא תיאמו את החבילה שלי עם הוט, בגלל זה לא הורדתי 3 מגה מלא, אתמול הם הודיעו שהם סידרו את זה, ובגלל השטות המטומטמת הזו שלהם, סבלתי במשך 3 חודשים מגלישה עלובה ומהירות הורדה של 220-200 KB לשנייה בלחץ.

פורסם

לא סובל על בזק בין לאומי

יש לך אלטרנטיבה יותר טובה?

אל תדאגו כולם, זה רק אני.. אתם מבינים, התחלתי עם TORUK, וזה 12 ג'יגה, ככה שעוד איזה 12 שעות

זה יסתיים, והפס יתפנה ;D

:lol: :lol:

פורסם

אין לי בעיות דרך הוט, אולי לא הבנת נכון, דרך הוט אני מוריד מצויין, לכן קודם כל פניתי לבזק בינלאומי.

והחובבנים האלה לא תיאמו את החבילה שלי עם הוט, בגלל זה לא הורדתי 3 מגה מלא, אתמול הם הודיעו שהם סידרו את זה, ובגלל השטות המטומטמת הזו שלהם, סבלתי במשך 3 חודשים מגלישה עלובה ומהירות הורדה של 220-200 KB לשנייה בלחץ.

היה לי אותו סיפור עם בזק (תשתית), הייתי ב- 5MB ושידרגתי גם אצלם וגם בבזק בינלאומי ל- 8MB בערך שבועיים הכל היה מצויין, פתאם אני שם לב שהמהירות שלי ירדה פלאים ומזכירה את המהירות שהייתה לי ב- 5MB, אני כבר ידעתי איך בודקים תשתית/ספק אז לפני שהתקשרתי למישהו התחברתי לתשתית בלבד ועשיתי בדיקת מהירות, הפלא ופלא המהירות לא עולה על 5MB, התקשרתי לבזק (תשתית), ואחרי בדיקות מקיפות הנציג לא מבין למה אני לא מקבל 8MB בגלל שאני נמצא כחצי ק"מ מהמרכזיה ולפי דבריו אנשים היו מתים לקבל נתוני קו כמו שלי... בסופו של דבר התברר שהתקלה הייתה בהגדרה של החבילה שלי באחת מהמערכות שלהם הוחזרתי בטעות ל- 5MB (לא היה לו הסבר איך זה השתנה לבד...).

פורסם

אני מנוי ל012 עם תשתית של הוט בנוראים האלו, אני הכי לא מרוצה מהשירות אבל לא חשוב...

גם לי זה מוריד על 60-80 ואני מנוי ל1.5 (180 שאצלךך זה המינינמום :()

פורסם

אני מנוי ל012 עם תשתית של הוט בנוראים האלו, אני הכי לא מרוצה מהשירות אבל לא חשוב...

גם לי זה מוריד על 60-80 ואני מנוי ל1.5 (180 שאצלךך זה המינינמום :()

אז למה אתה לא מזמין טכנאי?

אני צרחתי עליהם כשהיתה לי בעייה כרונית, אז הם נלחצו ושדרגו לי את התשתית ל2.5 אוטומטית, והביאו "סיירת של טכנאי" (ככה הם מכנים את זה), :cool2:

פורסם

אז למה אתה לא מזמין טכנאי?

אני צרחתי עליהם כשהיתה לי בעייה כרונית, אז הם נלחצו ושדרגו לי את התשתית ל2.5 אוטומטית, והביאו "סיירת של טכנאי" (ככה הם מכנים את זה), :cool2:

כי לאבא שלי אין כוח לעשות את זה ואני בן 15!... לא יודע מה הם שמים עלי ואל תדאג אני אעשה כבר מסיבה אחרת שהאינטרנט כל כמה שעות מתנתק.. ואני צריך לנתק את הראוטר ולחבר אותו מחדש... אבל אני לא יכול לאיים עליהם לעבור הם יגידו סבבה יש קנס אתה בהתחייבות.. גם בתשתית וגם ב012 ותאמין שניהם זבאלה ומשניהם אני רוצה לעבור

פורסם

כי לאבא שלי אין כוח לעשות את זה ואני בן 15!... לא יודע מה הם שמים עלי ואל תדאג אני אעשה כבר מסיבה אחרת שהאינטרנט כל כמה שעות מתנתק.. ואני צריך לנתק את הראוטר ולחבר אותו מחדש... אבל אני לא יכול לאיים עליהם לעבור הם יגידו סבבה יש קנס אתה בהתחייבות.. גם בתשתית וגם ב012 ותאמין שניהם זבאלה ומשניהם אני רוצה לעבור

מה ז"א קנס? למה קנס? והם מצידם נותנים לך מה שמגיע לך?

לי הם הואידו חודש וחצי של תשלום ,ז"א זיכו אותי כי כיביכול לא גלשתי חלק ולא היתה לי גישה לרשת כל הזמן ,אז זיכו אותי, תגיד לאבא שלך.

וגם אתה יכול לדבר ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים