פורסם 2008 באפריל 2517 שנים קיצר חברה שלי חולת RPG אבל המחשב שלה לא במצב ממש טובמישהו יכול להמליץ על משחקי RPG טובים שיעבדו אצלה.... ניראה לי שיש לה P4 2400 FX5200 עם אני לא טועהחוץ מדיאבלו וטיטאן קואסט... יש עוד משהו להמליץ לה?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים Planescape: Tormentסדרת Baldur's Gateסדרת Falloutידועים גם כשילוש הקדוש של משחקי התפקידים.עריכה:אה וכמובן שיש את סדרת Final Fantasy, כשFinal Fantasy 7 הוא המוצלח והמומלץ בסדרה.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים Planescape: Tormentסדרת Baldur's Gateסדרת Falloutידועים גם כשילוש הקדוש של משחקי התפקידים.עריכה:אה וכמובן שיש את סדרת Final Fantasy, כשFinal Fantasy 7 הוא המוצלח והמומלץ בסדרה.מחזק ומוסיף גם את Arcanum שאני אישית מאד אהבתי.ולזה מעלי, דיאבלו הוא לא משחק תפקידים הוא משחק H&S.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים דיאבלו הוא לא משחק תפקידים הוא משחק H&S.X_XH&S זה סוג של משחקי תפקידים, הסוג הקליל יותר.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אני לא אהבתי, אבל הרבה חושבים שהם מעולים:Divine DivinityDivine Divinity 2עוד אופציהמשחקי elder scrolls.(השלישי + ההרחבות שלו)
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים Ultima כולם(טוב אולי חוץ מ7)Might and Magic 8/9Lands of Lore 2/3Baulders Gate 1/2 וההרחבותIcewind Dale 1/2PS:Tומשחק שכמעט אף אחד לא מכיר, אבל אני אישית ממליץ מאוד Lionheart: Legacy of the crusader.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר אה אגב... לא רציתי לפתוח תראד חדש אז אני ארשום כבר פה...פעם היה משחק RPG ששיחקתי בפלאפון שלי בערך לפני שנתיים וחצי וזה היה משחק שבו יש משהו עם אוטובוסמשחק שמערבב בין ההווה לעבר או לעתיד גם.. אני לא זוכרשיחקתי בו איזה 30 שעות עם לא יותר ואז נידפק לי הפלא... אני רוצה לשחק במשחק הזה שוב אבל אין לי מושג מה השםאפשר לקבל שמות ישנים של משחקים כאלה או את השם של המשחק עצמו ואני כבר אבדוק בתמונות ואז אולי אזהה אותו
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לא יודע לגבי אוטובוס, אבל משהו שמערב בין הווה עבר ועתיד (ואחד הטובים ששיחקתי אי פעם, על הדרך)- Chrono Trigger
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.