עבור לתוכן

איך אפשר לשרוף רמקולים?

Featured Replies

פורסם

בעבודה יש כמה עובדים שעושים לי דווקא ושמים מוזיקה רועשת. בגלל המוזיקה יש לי כאב ראש כל היום. איך אפשר לשרוף את הרמקולים בלי שיראו שזה נעשה בכוונה? מדובר ברמקולים של Logitech X-230.

פורסם

ולשאול בפורום שבו רוב האנשים אוהבים את הרמקולים שלהם כמו הילד שלהם זה רעיון טוב כי?

אני לא אענה כי זה לא בדיוק מטרת הפורום (כמו שלא שואלים בפורום WINDOWS איך לזמבר את המחשב)

פורסם

לא מזמן שאלו כאן איך לגרום לאינטרנט לעבוד לאט,

ועכשיו איך לשרוף רמקולים, הדבר הבא, מאיזה קומה צריך לזרוק תמחשב כדי להשבית אותו סופית?

בקשר לשאלה שלך, הרמקולים האלה איכותיים מספיק כדי שלא יהיה קל לשרוף אותם.

טריק יפה שראיתי זה לחתוך את ה PL מאחורה, לשים באותו במקום חומר מבודד כלשהו,

ולהלחים או אפילו איזה סלוטפ שחור כדי לטשטש עקבות - ואף אחד לא מבין למה הרמקולים לא עובדים.

פורסם

תחבר לשקע לא מתאים (עם שנאי 220/110 לדוגמא) ותראה איך זה לא יעבוד יותר מכמה שניות.

Anatoli.

פורסם

קח סכין יפאנית , עם השפיץ, תעשה חריץ קטן בבידוד (רצוי לאורך הכבל), ותנסה לסובב קצת את הסכין ככה שהיא תחתוך את הכבלים שבפנים, בלי לפגוע יותר מידי בבידוד החיצוני...

לנסות לעטוף את הפלאג בנייר אלומיניום ולדחוף למחשב... זה אמור לקצר את הכרטיס קול נראה לי...

ורק שתדע, אני עוזר פה רק כי מדובר בX230.... זבל של רמקולים (במיוחד אם להתחשב בתמחור המגוכח שלהם....)

פורסם

בעבודה יש כמה עובדים שעושים לי דווקא ושמים מוזיקה רועשת. בגלל המוזיקה יש לי כאב ראש כל היום. איך אפשר לשרוף את הרמקולים בלי שיראו שזה נעשה בכוונה? מדובר ברמקולים של Logitech X-230.

נגיד ותשרוף, הם לא יביאו פשוט רמקולים אחרים? :s07:

פורסם

הועבר לפורום ונדליזם ;D

פורסם

תפעיל bass test יש כל מיני גרסאות.. שרפתי רמקול של 400 שקל של בפיוניר חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים