עבור לתוכן

מודם נכנס לסנכרון רק כשאני מרים את השפורפרת של הטלפון

Featured Replies

פורסם

בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה:

מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מישהו מכם נתקל במשהו דומה

פורסם

תנתק את כל המכשירים בבית מקו הטלפון חוץ מהמודם ותנסה להחליף פילטרים.

פורסם
  • מחבר

בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה:

מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון' date=' הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. [b']בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מישהו מכם נתקל במשהו דומה

פורסם

עדיין יש לך טלפון מחובר, תנסה לנתק אותו ולהחליף פילטרים בנוסף.

פורסם
  • מחבר

גם כשלא מחובר טלפון לשקע המודם יוצא מסנכרון (ניסיתי להחליף פילטרים גם במצב הזה)

פורסם

אתה תהיה חייב להתקשר לבזק שוב.

אם החלפת פילטר לחדש והנקודת טלפון היא היחידה בוודאות אז הבעיה היא כנראה במרכזיה. אין משהו שאתה יכול לעשות מהצד שלך.

יכול להיות שהטכנאי חשב שזה משהו אחד וסידר ובסוף זה יהיה משהו אחר אז באמת צריך לדבר שוב איתם.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי והטכנאי יגיע ביום שני.. בכל זאת רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה כי זאת הפעם הראשונה שנתקלתי במשהו כזה מוזר.

פורסם

זה נקרא "סנכרון בהרמת שפורפרת", זאת תקלה נדירה אבל מוכרת, בד"כ נפתר ע"י החלפת פילטר, אם לא אז מדובר בתקלת תשתית שמצריכה טכנאי (סוג של קצר חשמלי בקו). :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים