פורסם 2008 באפריל 2417 שנים פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אפשר לפרט יותר ? זה עם התקן מסויים או יותר מהתקן ?האם אתה בטוח שההתקן שאתה מחבר עובד בוודאות במחשב אחר ?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר היה לי מחובר כרטיס קול ואוזניות ומקלדת ועוד כל מיני דברים ופשוט הכל לא עובד.......וכל אלה מחוברים USB .. וזה פשוט הפסיק לפעול... לא מדליק את המנורות שאפילו כלום. פשוט לא מגיב .
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר לא התקנתי כלום זה קרה פשוט משום מקום.. שיחקתי ASSASSINNS CREED הכל עדיין היה טוב ויפה .. יצאתיואז באה מין הודעה של לוגיטק על משהו להוריד איזה משהו ועשתיי שיזכיר לי יותר מאוחר ומאז כלום לא פעל..איך בודקים בביוס?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחזק..אם הכל היה עובד לפני שהתקנת דרייברים של לוגיטיק , ואחרי שהתקנת לא פעלו אז הוא הסיבה סביר להניחתסיר אותו ותעדכן אותנו..
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר אין עדיין לא עובד כלום.. גם ניסיתי למחוק מהדבייס מנגר וזה לא עזר.......
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לי הייתה בעיה לאחרונה שהחלה לאחר עדכונים אוטומטיים.לא בטוח שזה אותו הדבר אבל אתה יכול למחוק ולחפש את החומרה דרך הדבייס מנג'ר.אבל לנסות למצוא את הדרייברים לבד ב:c:\windows\winsxsולאשר שהם לא מאושרים על ידי מייקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.