עבור לתוכן

Gta IV new gameplay

Featured Replies

פורסם

:oOMGG מחכה שיצא למחשב כבר :'(

פורסם

זהירות, משפט חסר קונצנזוס לפניך:

אני מאוכזב מהסרטון, נראה ששום דבר לא חדש(חוץ מלשים קסדה שלוקחים אופנוע(ומאיפה הקסדה בכלל נוצרת?). נקווה שיהיה שיפור בגרפיקה(וכן שיתגלו דברים חדשים ומגניבים).

פורסם

יכול להיות שזה בגלל שנאי לא רגיל לX360, אבל הגרפיקה מדהימה.

המשחק נראה סבבה. דוגרי, כל הג'יטיאיים האחורנים למחשב, כולם היו אותו הדבר, רק שינוי קטנים במנוע המשחק והוספת שליטה על יותר כלים. ודוגרי- אני בסדר גם עם המשחק הראשון. הפונאטה היא שזה שהמשחק לא השתנה זה לא משנה. מה שמשנה זה העלילה, המשימות, והסנדבוקס.

פורסם

סנדבוקס?

פורסם

סנדבוקס?

עיר שלמה לנסות מה שאתה רוצה בה? מה זה סנדבוקס אם לא זה?

פורסם

זהירות, משפט חסר קונצנזוס לפניך:

אני מאוכזב מהסרטון, נראה ששום דבר לא חדש(חוץ מלשים קסדה שלוקחים אופנוע(ומאיפה הקסדה בכלל נוצרת?). נקווה שיהיה שיפור בגרפיקה(וכן שיתגלו דברים חדשים ומגניבים).

מהקצת ששיחקתי ב-XBOX360 אז המשחק השתנה די הרבה דבר ראשון יש מערכת פיזקלית חדשה לגמרי שהיא ממש מדהימה הגראפיקה הרבה יותר טוב מ-SA עדיין לא מדהימה כמו בכותרים אחרים שיש ל-XBOX אבל עדיין טובה מאוד. כל מכונית יש לה את המאפיינים שלה פשוט כל אוטו שונה בכלל כל המשחק מרגיש הרבה יותר ריאלסטי וחי מהמשחקים הקודמים והדבר הכי חשוב המרדפים עם המשטרה יותר מהנים מכל משחקי העבר!

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי השליטה לא נוחה,זה נכון ? ^^

פורסם

אם אני לא טועה אסור לפתוח דיונים על משחקים שעוד לא יצאו כבר פתחו בעבר על GTA IV

ונעלו אותם .

בחזרה לנושא . גם אני מחכה שיצא כבר אני מת לשחק בו , אבל בשביל דברים טובים צריך לחכות

פורסם

פורום לקונסולות יתאים יותר לדיון על משחק שיוצא לקונסולות.

מאחר וכבר נפתחו שם עשרות דיונים למשחק הזה אני נועל.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים