פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זהרק אתה יכול להגיד מה המקור של הבעיה, תשתמש ב windbg (מדריך בסטיקי FAQ), ותראה מה הוא זורק לך.זה יכול לבוא גם מצד החומרה וגם מצד התוכנה (דרייברים וכו'), אף אחד לא יכול לנחש.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים ואיי כמה תארדים נפתחו בגלל הדברים האלה , למה יש סטיקי אני לא מבין ... מה רק סתם , כדי לקרוא אותו...תיכנס לסטיקי ... כמו שאמר לך רועי ותבדוק שם ותוריד ותתקין את מה שצריך ותנתח ותראה מה קורה...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אם אתה לא מסתדר עם התוכנה תעלה את הקובץ לפהולהבא תתן קצת יותר פרטים על הבעייה אנחנו עדיין לא קוראי מחשבות וכדומה
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אני יסביר לכם יותר טוב תקישבואני משחק כול משחק Crysis cod4 bf2 הכול זז חלק וזה אני משחק ואחרי איזה 10 20 דקות נתקע לי המשחק נהיה היבהוב כזה של 3 פעמים ובשביל לסדר את זה אני ממזער תמשחק מחזיר ואחרי 10 דקות שוב זה קורה לא ניראה לי שזאת בעיה בחומרה כי זה קורה להרבה אנשים
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אם אתה ממזער זה אומר שאתה עדיין בווינדוס, ואתה לא חייב לעשות ריסט אחרי התקלה?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר כן כרטיס קול כרטיס מסך וניראה לי צ'יפסטהרצתי תוכנה שאומרת מה אני צריך לעדכן והתקנתיאבל עשיתי את זה לפני שבועיים וזה קורה לי ביומים שלוש האחורונים איזה מרגיז זה הצרתי תwndp הזה ולא רשום לי מימה זה קורס לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.