עבור לתוכן

צריך המלצה למסך עד 22" - באיזור ה 1700 שקל

Featured Replies

פורסם

ה CRT שלי (CTX PR711F) מראה סימני גסיסה ולצערי אחרי 7 שנים בערך אני צריך להחליף אותו... :(

השימושים שלי הם אינטרנט בעיקר אבל גם משחקים פה ושם - בעיקר אסטרטגיה ופעולה.

אין צורך שהמסך יתאים לסרטים כי המחשב מחובר גם לטלוויזית LCD אז גם לא כזה קריטי שהוא יהיה 16:9 למרות שזה נחמד.

חשבתי על הפיליפס 190P7EG שממליצים עליו פה, הוא יתאים לי לדרישות?

יש מסך אחר שלדעתכם מתאים (גם כי הבנתי שהפיליפס בארץ במהדורה די מוגבלת)?

תודה

פורסם

אתה רוצה 19" או יותר?

יש הרבה הבדל

פורסם

במחיר הזה - רק המדבקה שונה.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה 19" או יותר?

יש הרבה הבדל

לא משנה לי, אני כרגע עם 17" CRT ואני מסתדר סבבה. עדיף 19" טוב מאשר 22" בינוני.

במחיר הזה - רק המדבקה שונה.

לא חושב, 1500 זה תקציב סביר למסך

פורסם

את המשחקים אתה לא משחק על הטלוויזיה?

על ה-190P7EG לא זמינה כרגע חוות דעת מבחינת מריחות במשחקים (וזה לא מסך שפשוט למצוא בתצוגה), ככה שלא ברור בכלל שהוא יתאים למשחקים. אפשר לקחת מסך "19 אחר בתקציב הזה שיציע לך בעיקר פיצ'רים (כגון ארגונומיה משוכללת), אבל אם תוכל להעלות קצת את התקציב ולרכוש את ה-940T של סמסונג, תוכל לקבל מסך שהוא מצויין לכל מטרה (יש צורך לברר שמדובר בגרסה החדשה שלו).

לחילופין, האופציות שלך למסך "22 פשוט הם ה-VW222U של ASUS או ה-Chimei 221D, שהם מסכי "22 שעדיפים על האופציות האחרות בתקציב הזה אבל לא מציעים איכות תמונה יוצאת דופן. יש כמובן את היתרון המובנה על פני מסכי "19 - הגודל והרזולוציה.

פורסם
  • מחבר

את המשחקים אתה לא משחק על הטלוויזיה?

לא, הטלויזיה בחדר צמוד ומחוברת עם כבל DVI-HDMI למחשב.

אם תוכל להעלות קצת את התקציב ולרכוש את ה-940T של סמסונג, תוכל לקבל מסך שהוא מצויין לכל מטרה (יש צורך לברר שמדובר בגרסה החדשה שלו).

לא הבנתי מהלינק שנתת איך אני יודע שזה הגרסא החדשה ומה ההבדלים בין הגרסאות. מה עוד שאני לא כזה מת להוציא עוד 400 שקל על הסאמסונג בהשוואה לפיליפס.

בעקרון הפיליפס בעייתי אולי רק במשחקים? כי די אהבתי את הפיצ'רים שלו כמו החיישן אור...

שאלו בת'רד ההמלצה שלו כמה שאלות שלא ענו עליהם והייתי רוצה באמת התייחסות:

אפשר לסמוך שבכל מקרה Philips 190P7EG הינו MVA

כלומר מסך איכותי למדיי ?

מישהו יודע איפה הכי זול למצוא אותו ?

מה מדיניות פיליפס בנוגע לפיקסלים שרופים ??

לחילופין, האופציות שלך למסך "22 פשוט הם ה-VW222U של ASUS או ה-Chimei 221D, שהם מסכי "22 שעדיפים על האופציות האחרות בתקציב הזה אבל לא מציעים איכות תמונה יוצאת דופן. יש כמובן את היתרון המובנה על פני מסכי "19 - הגודל והרזולוציה.

מסך 22" רחב הוא באותו הגובה כמו 19" ביחס 4:3? כי יש לי פה מקום מוגבל בשולחן מבחינת גובה.

תודה

פורסם

הפיליפס הוא בגדר תעלומה - אין עליו ביקורות, לא ברור בכלל אם מדובר בפאנל P-MVA, ואין אפילו דיווחים האם בזמן משחקים יש בעיה של מריחות. לגבי מדיניות הפיקסלים השרופים של פיליפס אתה יכול לקרוא כאן, אבל צריך לברר עם היבואן האם המדיניות שלו תואמת את זו של פיליפס.

מסך "19 ביחס 5:4 הוא קצת יותר גבוה ממסך "22 רחב.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר עדיף 22" עם פאנל TN או את הסאמסונג 940T?

הבנתי שרוב התלונות עליו הם בגלל זויות צפייה קטנות יחסית - יש עוד בעיות? כי אני יושב בעיקרון מול המחשב ולא בזווית.

פורסם

זוויות הצפייה הצרות הם החיסרון הכי בולט של פאנל TN, אבל בהחלט לא היחיד. בעיקר מדובר בעומק צבע קטן יותר (וכתוצאה מכך גם פחות דיוק צבע בד"כ), וניגודיות נמוכה יחסית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אז ה 940T הוא ההמלצה שלך בעצם? לא ענית לי איך אני יודע שזה הגרסא החדשה ולא הישנה.

יש משהו דומה במסך רחב?

פורסם

מתוך הקישור:

I want to warn you once again that there are two versions of SyncMaster 940T selling currently. The version with the model code of LS19HATESQ is the one tested in this review. It is based on an RTC-enabled PVA matrix with a specified response time of 8 milliseconds. The other version, LS19HATES7, does not have RTC and its response time is as high as 25 milliseconds. There is the same thing with the SyncMaster 940Fn model (its LS19HAPAS7 version has a slow matrix, and its LS19HAPASQ has a fast matrix). You should check out the model code to make sure you buy the version you want.

מסך "19 רחב הוא גם מאוד נמוך, וגם לא ייתן כל יתרון על מסך "22 רחב.

פורסם
  • מחבר

ואיפה כתוב הגרסא של הסאמסונג פיזית?

יש מסך 22" שהוא לא TN ומתחת ל 2000 ש"ח? אם לא - על איזה דגמים של 22" אתה ממליץ?

תודה רבה!

פורסם

בשביל "22 שהוא לא TN צריך לשלם כמעט 4000 שקל!

דגמי "22 מומלצים הם ה-ASUS וה-Chimei שציינתי מקודם, ובנוסף יש את ה-Dell 2208WFP וה-Chimei 222H שנותנים יותר פיצ'רים (חיבורים וארגונומיה) אבל בתוספת מחיר משמעותית.

פורסם
  • מחבר

וואו 4000 שקל זה המון ל 22"... ידוע מתי הסאמסונג 2263 יגיע לאיזור אם בכלל ומה מחירו הצפוי?

איזה פיצ'רים מוסיפים דגמי 2208WFP ו 222H?

איך דגם E228WFP?

ושורה תחתונה - מה אתה היית לוקח מכל הדגמים האלו?

תודה וסליחה שאני חופר :-*[br]פורסם בתאריך: 24.04.2008 בשעה 13:12:32

תקציב עודכן
פורסם

מצטרף לשאלה- איזה 22 אינץ' הכי מומלץ, גם לי בערך אותו תקציב.

ה-222H עולה רק 1240 ש"ח ב-KSP, ועם מלא חיבורים...

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=5260

(תלחץ על הסניף שאתה רוצה, וזה יביא לפרטים על המסך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים