פורסם 2008 באפריל 2217 שנים לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתוב :CHKDSK M [במקום M תכתוב את שם הכונן שמותקנת עליו מערכת ההפעלה]תעשה ניקוי דיסקתעשה איחוי תנקה ריג'סטריתבדוק וירוסים ורוגלותתכניס את הדיסק של הוינדוס , ותיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב SFC /SCANNOW
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתוב :CHKDSK M [במקום M תכתוב את שם הכונן שמותקנת עליו מערכת ההפעלה] תנקה ריג'סטרי איך עושים את זה?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים פשוט תיכנס למנהל משימות ותבדוק איזו תוכנית לוקחת לך הכי הרבה מהמעבד (בטאב Processes).
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אחי,תנקה גם מאוררים כי שהCPU עולה סתם זאת אומרת שהוא מתחמם יותר מדי כתוצאה של מחנק של המאוררים ותעשה את כל הדברים שמי שכתב לפני ואין סיבה שזה לא יסתדר,ךמרות שתנסה קודם פשוט לנקות את המאווררים
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים יש תוכנות שעושים ניקוי לריגסטרי ולקבצים ישנים...לפי הTASK MANAGER , המעבד תפוס 65% תראה מי תופס לך ותבטל אותוב CHKDSK .. אין לך הרשאות אדמין במחשב ??
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר פשוט תיכנס למנהל משימות ותבדוק איזו תוכנית לוקחת לך הכי הרבה מהמעבד (בטאב Processes).בדקתי את זה בהתחלה, הבעיה היא שאין שם כלום שלוקח יותר מ1% בגלל זה זה נראה לי כ"כ מוזר.לפי הProcesses צריך להיות שימוש של בערך 2-3% שימוש בCPU.את המאוורר אני אבדוק, באמת ניהיה כאן חם.ב CHKDSK .. אין לך הרשאות אדמין במחשב ?? אני כן אדמיין במחשב אבל מישום מה זה עושה לי בעיות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331865.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.