עבור לתוכן

הכרטיס מסך לא מתחמם אבל באמצע משחק הוא נתקע משום מה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר,

אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא.

אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול.

מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ?

ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ?

למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם.

יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים)

אז יכול להיות שהספק חלש ?

תודה לעוזרים!!!

פורסם

יכול להיות ספק ,יכול להיות זיכרונות ויכול להיות כרטיס מסך,

מה שאני מציע קודם זה שתעשה בדיקת memtest לזיכרונות במשך לילה ותראה מה תקבל,

במידה ואין שגיאות ? תבצע לופי של בדיקות לכרטיס מסך עם 3DMARK (יש פה באתר להורדה) ,בעיות שאמורות להיות זה תקיעות ,ארטיפקטים מסך כחול וכו' וכו',......ואם זה גם לא זה? תנסה עם ספק אחר ,טוב יותר ולא ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות ספק ,יכול להיות זיכרונות ויכול להיות כרטיס מסך,

מה שאני מציע קודם זה שתעשה בדיקת memtest לזיכרונות במשך לילה ותראה מה תקבל,

במידה ואין שגיאות ? תבצע לופי של בדיקות לכרטיס מסך עם 3DMARK (יש פה באתר להורדה) ,בעיות שאמורות להיות זה תקיעות ,ארטיפקטים מסך כחול וכו' וכו',......ואם זה גם לא זה? תנסה עם ספק אחר ,טוב יותר ולא ג'נרי.

memtest נותן לי הודעה ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה, צריך לצרוב אתה התוכנה ואז להפעיל כשמדליקים מערכת הפעלה ?

3dmark הפעלתי איזה 5 בדיקות מלאות ללא בעיות כלשהם, אבל אני צריך בדיקה לא של עומס לכרטיס מסך בדיקה שתגיד לי אם הוא תקין ב100%, יש כזאת ?

ספק אחר אין לי, אבל חשבתי אולי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות עם הכרטיס מסך של הלוח אם (ג'יפורס 5200GT) אומנם לא חזק אבל יכול להפעיל את CARBON

ובקשר לזיכרונות הם חדשים וטובים של GEIL 4GB אני לא חושב שיש להם בעיה אבל אם צריך אני יכול לנסות להחליף אותם בזוג 512*2 667 ולראות אם זה פועל אבל לפני זה אני חושב שאני אנסה לעשות בדיקה של הכרטיס מסך אם הוא תקין,

למישהו יש תוכנה שבודקת אותו ?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 13:19:42

אה שכחתי לתת את התמונה של הMEMTEST

מה היא אומרת ? (ההודעה)

ובקשר לספק, לפני כחצי שנה אני הצלחתי להפעיל כל משחק ללא בעיות כמו far cry ו call of duty 4 ועוד הרבה משחקים כבדים רצו ללא בעיות.

כשהמשחק נתקע ומראה אחר כך מסך כחול יש הרבה ארטיפקטים כאלה נקודות ופסים מזה אומר ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל memtest מפעילים אך ורק לאחר צריבת הISO ל BOOT ואז כמו שאתה מעלה התקנת XP ,

האמת היא שלדעתי זה או כרטיס מסך ,או ספק.

לפי הארטיפקטים וכל זה ,תבדוק את שתי האופציות.

פורסם
  • מחבר

memtest הרצתי כל הלילה, ואין שום בעיות

3dmark 06 הרצתי כמה פעמים אין שום בעיה

יש תוכנה כמו memtest שתבדוק לי אם הכרטיס מסך הוא תקין ?

עם הספק אני לא יכול להחליף או משהו.

שמע משהו מוזר שקרה לי:

אני כרגע משתמש בזיכרונות שאמרתי לך 4GB) 2GB*2GB )

החלפתי את הזיכרונות האלו בזיכרונות הקודמים שהיו שהם 512*2 \MB 667

הפעלתי את המשחק משהו כמו 30 ד'ק ללא בעיות, ואז פתאום מסך שחור (זה עדיין לא נתקע) ולאחר משהו כמו 20 שניות אני רואה שאני ממשיך לשחק טוב המשכתי לשחק פתאום לאחר 5 ד'ק שוב אותו קטע מסך שחור 20 שניות וממשיך לשחק כשיצאתי מהמשחק ראיתי שאלו היו הדרייברים של הכרטיס מסך הם התבטלו מעצמם.

למה דבר כזה קורה ? ומה אפשר לעשות ? (הוא לא מתחמם יש עליו מספיק קירור הוא במאמץ על 60 שלפני שהוספתי קירור הוא היה על 80.

אז זה אולי יכול להיות דיסק קשיח ?

למרות אני עדיין חושב שזה הכרטיס מסך אבל אני צריך בדיקה שתוכיח לי אם זה הוא.

אז יש משהו בסגנון של ה MEMTEST רק לכרטיס מסך שתבדוק לי אם הוא תקין ?

פורסם

אין תוכנה כזאת, ה3DMARK היא הכי טובה ורלוונטית ,

בכל מקרה, אני חושש שזה הספק או הכרטיס מסך, אין לך הרבה מה להתקשקש עם זה ,

תנסה עם הonboard שלך ,אבל מה לפני זה תפעיל את המשחק שאתה הולך לנסות עם ה onboard בכרטיס הנוכחי,

פורסם

זה קורה לך עם עוד משחקים או רק CARBON?

פורסם
  • מחבר

זה קורה לך עם עוד משחקים או רק CARBON?

כששיחקתי לפני כחודשיים שלוש במשחקים עם הכרטיס מסך הזה לא היו שום בעיות, אז למה פתאום יש? שיחקתי בהרבה משחקים ללא בעיות כמו call of duty4

ובקשר למשחק זה קורה במשחקים כבדים, בuefa 2008 החדש שיחקתי שעה ואז זה קרה, לפני כשלושה חודשים

אני לא חושב שזאת בעיית התחממות כי הכל מקורר היטב

וב 3dmark 06 כמה בדיקות הרצתי והכל עבד טוב קיבלתי למערכת שלי 5074 נקודות אחרי אובקלוק.

למה יש ארטיפקטים וממה זה קורה ?

אני עכשיו אנסה את הכרטיס המובנה, יפעל ב CARBON ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים