עבור לתוכן

איזה צורב DVD יוכל לעבוד עם הלוח שלי?

Featured Replies

פורסם

כותרת!

אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'...

אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי!

את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד.

חייב עזרה, תודה מראש.

פורסם

צורב IDE.

פורסם
  • מחבר

בטוח 100%?

ניתן למצוא כאלה? מה טווח המחירים שלהם?

ואם אפשר כמה מומלצים בתקציב של 160+-

יש לי צורב רגיל במחשב אפשר לחבר גם את הצורב DVD ללא בעיות או שצריך להגדיר דברים וכו'?

פורסם

אין שום בעיה לחבר צורב DVD במקום /לצד צורב CD.אין צורך בשום דבר מיוחד.אין גם בעיה למצוא צורבי IDE בשוק.לרשימה מומלצת של אלו עיין בסטיקי של צורבים מומלצים כאן בפורום.המלצה שלי זה פיונייר (איזה דגם שתמצא בתקציב בחיבור שלך).

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שפעם קניתי את הצורב CD שלי של LG אז הוא לא עבד ובחנות שינו משהו מאחורה ניראה לי..

יש מצב שאני יחבר והוא לא יפעל וסיבות כאלה?

פורסם

בחיבור IDE יש צורך לשים גמפר מאחורה במקום נכון.אם הוא יושב לבד אז עדיף לשים מאסטר.אם יש על הכבל עוד משהו (HD למשל) שכבר מגומפר כמסטר אז תשים SLAVE.יש גם אפשרות לשים בשניהם CABLE SELECT.

פורסם

מוזר לי לראות שהבחור ששאל את השאלה ה(מאוד) בסיסית הזו מתהדר באוסף של כ500 הודעות בפורום.

פורסם

מה זה קשור למספר ההודעות שיש לו?

פורסם

אני רואה שתי אפשרויות: הראשונה היא שהבחור שאל מאות שאלות בפורום ועדיין לא יודע מה ההבדל בין SATA לIDE (שזה כמובן עניינו האישי) - לא סביר.

אפשרות שניה וסבירה הרבה יותר היא שהבחור השתתף בלא מעט דיונים בפורום, שכנראה חלקם הלא קטן היה בנוגע לשאלות הנוגעות לחומרה. רוב האנשים מגיעים לכאן כדי לקבל חוות דעת על חומרה לפני קנייה ולחפש תשובות לבעיות, כאשר את המענה הם מקבלים מגולשים אחרים (כן, אני מודע לזה שלא גיליתי את אמריקה ושאני לא מחדש כאן כלום לאף אחד - אבל התשובה לשאלתך נראת לי ברורה מאיליה כמו הדברים הנ"ל).

לאור כמות ההודעות שלו, אני תוהה כמה אנשים כאן קיבלו ממנו עצות. רק אותי זה מטריד לאור השאלה הנדונה כאן?

פורסם

עוד הודעה שלא קשורה לנושא תגרור אחריה אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים