פורסם 2008 באפריל 2117 שנים שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת.אם אפשר מהשנים האחרונות....עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי:call of duty 4crysisbioshockportalhalf life 2tf2doom 3preyprince of persia 1,2,3splinter cell 1,2,3hitman 2devil may cry 3civ4cnc3: twworld in conflictobliviondark mesiah magic and mightneed for speed underground 2 enter the matrixmarc of chaosאיזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מבין כל המשחקים שיש פה, הכי מתאים לגיימפאד הוא Devil May Cry 3.ד"א, גם אני לפני כשבוע קניתי בקר של 360 ואשמח לקבל גם המלצות על משחקיםשכדאי לשחק בהם עם הבקר הנ"ל (כמובן שגם משחקים שלא מרשימת המשחקים ש-amit1242 נתן).תודה.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר התשובה היא דיי פשוטהכל פורט שיצא למחשב מהX360 אי פעםיהיה לי נוח לשחק R6V/ספילנטר סל דאבל אייג'נט/GEARS OF WAR ?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר אמרת שקנית שלט של X360וכל הפורטים האלה פותחו במקור לX3601+1=2ברור,אבל אני שומע מלא שאומרים שלא נוח לשחק FPS בקונסולות....
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים יש לי משחק שלפני שהיה לי את הבקר אמרתי לעצמי שזה אחד המשחקים הכי טיפשיים שראיתי מעולם! אבל אחרי שקניתי את הגיימפאד ושיחקתי במשחק... מדובר במשחק The Club. כן, כן, כם הוא פורט מה-360 וזה כיף לא נורמלי לשחק אותו עם הגיימפאד.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים ברור,אבל אני שומע מלא שאומרים שלא נוח לשחק FPS בקונסולות....צודקים, מכיר בחור שמשחק בLIVE בCOD4 וזה עם AUTO AIMאיזה כיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.