עבור לתוכן

בעיה בקישור האלחוטי ששל לנובו T61

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי מחשב נייד לנובו T61.

הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת..

כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית.

מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו..

מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים..

בבקשה מה לעשות?

בתודה..וחג שמח

שמעון

פורסם

למה להיכנס לאשף ולהגדיר לא הבנתי...

פורסם

מה זאת אומרת ?

אתה לא צריך להגדיר רשת אלחוטית , כדי להתחבר לרשת אלחטית כלשהי .

תעשה דאבל קליק על הסימן הקטן של הרשת , ותעשה connect to a network

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי הייתה לשייך את המחשב לרשת של מחשבים נייחים שיש לי בבית..כנראה שיש התנגשות בין ההגדרות של הניסיון ההגדרה שלי שנעשה לרשת קווית לבין האלחוט של ההנייד..

אני לא יודע איך לבטל את מה שעשיתי..

אני יודע איך להתחבר לרשת סתם ככה אבל עכשיו המחשב אומר שאין חיבור אלחוטי..למרות שהנורית דולקת..ואני לא מצליח "להדליק" את הקישור דרך ההגדרות

פורסם
  • מחבר

כן.

אפילו לבצע חיפוש רשתות אלחוטיות באיזור אי אפשר..

הוא אומר שהקישור מנותק והאם אני רוצה להפעיל אותו..אני לוחץ כן ואז זה נסגר ולא קורה כלום עדיין מנותק והמנורה דולקת.

פורסם

אני אבדוק מאוחר יותר בעבודה איך התוכנה עובדת.

בעיקרון אני זוכר שיש שם אשף התחברות שבו אתה בוחר את סוג החיבור אבל התוכנה הזאת באמת יודעת לסבך... :P

פורסם

במחשבים של לנובו יש קטע מעצבן שאפשר לכבות ולהדליק את האלחוט גם החומרה וגם בתוכנה, אבל אין סנכרון טוב בינהם.

תנסה לכבות ולהדליק את האלחוט מהכפתור ואח"כ ללחוץ fn+f5 (אמור להיות על הF5 ציור של מחשב עם גלים מהצדדים). זה יפתח לך את התפריט שליטה של החיבורים האלחוטיים, גם פה תנסה לכבות ולהדליק (זה נקראה radio שם אאל"ט, אם יש לך בלוטות' אז זה פשוט יהיה השני).

אם לא עובד תנסה שוב לכבות ולהדליק דרך הכפתור, או לכבות לבצע אתחול למחשב ואז להדליק שוב.

אם הכל נראה במצב דולק אחרי כל הנסיונות ועדיין לא מתחבר תיצור פרופיל חדש בaccess connections עם ההגדרות של הרשת שלך בבית ותנסה להתחבר ככה.

פורסם

אני אנסה להסביר לך את זה שלב שלב..

תחלץ על createליד locations כדי ליצור חיבור חדש

תבחר wireless lan

תסמן את המתאם האלחוטי שלך ברשימה

NEXT

בשם רשתssid תבחר את הרשת שלך (אתה גם יכול find network)

במידה והרשת שלך מוצפנת אתה גם צריך להגדיר את סוג ההצפנה ומפתח הרשת עוד לפני שאתה מתחבר אליה

ההגדרות האבטחה נמצאות ב wireless security type

תעדכן אותנו אם אתה מצליח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה אבל ראיתי את ההודעות מאוחר מדי..

עשיתי שיחזור למחשב..הוא גם ככה חדש ואין עליו כלום אז ככה לא איבדתי שום דבר.. הבעייה נפתרה..

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים