עבור לתוכן

המלצות לקניית מחשב נייד עד 14000

Featured Replies

פורסם

לגבי האחריות, סבבה, אני מסכים גם לגבי הרכישה בחו"ל, למרות שאני חושב שה XPS יקרים הרבה יות ממה שהם צריכים להיות, יכול להיות שזה שווה את ההשקעה רק בגלל האחריות.

אישית, בתור מישהו שעשה ניסוי דומה למה שמקס מתכנן לעשות אני מסכים עם LEE למרות שלא הייתי קונה ב E-BAY

נייד ב $1700 משאיר לך עוד 8000 ש"ח לשולחני בארץ. בסכום הזה אפשר לבנות מחשב עם Q6600 שני 9600 ב SLI ומסך 22".

ב $1700 אפשר לקנות בניו יורק DELL VOSTRO עם מעבד 9300 4GB זכרון, ו 8600GT.

לא משנה עם באיזה פתרון תבחר, בהתחשב בתקציב אני בטוח שתהנה ממנו.

• תגובות 60
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:hi:

איתי

לגבי האחריות, סבבה, אני מסכים גם לגבי הרכישה בחו"ל, למרות שאני חושב שה XPS יקרים הרבה יות ממה שהם צריכים להיות, יכול להיות שזה שווה את ההשקעה רק בגלל האחריות.

אישית, בתור מישהו שעשה ניסוי דומה למה שמקס מתכנן לעשות אני מסכים עם LEE למרות שלא הייתי קונה ב E-BAY

נייד ב $1700 משאיר לך עוד 8000 ש"ח לשולחני בארץ. בסכום הזה אפשר לבנות מחשב עם Q6600 שני 9600 ב SLI ומסך 22".

ב $1700 אפשר לקנות בניו יורק DELL VOSTRO עם מעבד 9300 4GB זכרון, ו 8600GT.

לא משנה עם באיזה פתרון תבחר, בהתחשב בתקציב אני בטוח שתהנה ממנו.

ב1250$ אתה קונה מחשב עם 8800M שאוכל את הVOSTRO

כבר חיסכון 450$ לגביי השאר אני נוטה להסכים.

לסיכום:

1250$=

1.CPU 2X1.7

2. GPU 8800M 512 DDR3

3. 3GB DDR2

4. 250 GB 5400 RPM

5.מסך 17 (1440X900)

6.DVD-RW

7.WI-FI B\G\N

8.אפשרות שידרוג לכול החלקים,למעט GPU

סה"כ=4375 ש"ח

מה שמשאיר לו 10000 ש"ח למחשב רגיל :o :o :o :o :o

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך הולך על הפיתרון של משחב נייד ושולחני - שולחני אני לא אוכל לקחת איתי כשאני ינוסע לחו"ל והייתי מעדיף מחשב אחד שירכז הכל

מבחינת פיתוח אני חייב המחשב הנייד יוכל לענות על הדרישות להרצת

Windows Vista Ultimate 64 bit with SP1

Windows Server 2008 Enterprise

Visual Studio Team System 2008 Development Edition

SQL Server 2005 Developer Edition

SQL Server 2008

Adobe Photoshop CS3

ושהוא יריץ אותם מעולה שלא יהיה מצב שכשאר אני עובד ב- Visual Studio אני צריך לחכות על מנת שיפתח לי קוד של כל class ו- class.

בגלל עובדת הנסיעות ושאני לא כך כך חובב xbox למיניהם הייתי מעדיף מחשב שיענה לי על צרכי המשחקים גם כן.

אין לי בעייה לרכוש את המחשב גם בחו"ל כל עוד האחריות היא בינלאומית כך שאני אוכל לתת את המחשב לתיקון גם בארץ

לשלוח את המחשב לתיקון ולחכות שלוש שבועות עד שהוא יחזור זו לא אופציה בכלל.

בקשר ל- E-BAY כשאני מתכוון להוציא כזה תקציב על מחשב אני רוצה לקנות מחברה אמינה ששאני יודע מול מי יש לי עסק ושהמחשבים שלהם נחשבים לאיכותיים.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2008 בשעה 17:41:22

1250$=

1.CPU 2X1.7

2. GPU 8800M 512 DDR3

3. 3GB DDR2

4. 250 GB 5400 RPM

5.מסך 17 (1440X900)

6.DVD-RW

7.WI-FI B\G\N

8.אפשרות שידרוג לכול החלקים,למעט GPU

סה"כ=4375 ש"ח

מה שמשאיר לו 10000 ש"ח למחשב רגיל :o :o :o :o :o

ישנה את התגובה הקודמת שלי והעובדה שבהודעה הראשונה שלי שפתחה את הדיון הזה ציינתי

1. מעבד בעל 2 או 4 ליבות (עדיף 4 ליבות) כאשר כל ליבה במהירות 2 GHZ לפחות.

2. דיסק קשיח בגודל של כ - 200 GB במהירות 7200 לפחות.

3. 4 GB זיכרון.

פורסם

המחשב שהצעתי לך אוכל את התוכנות שדיברת עליהם לארוחת בקר :hat:

לגביי השאר,זוהי כמובן החלטה שלך..אולי קשה לי ל"בזבז" 14000 שאני יכול לקנות ב4000 אחד טיפה פחות חזק.

אבל זה אני :silly:

וזה לא מה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

למשתמש היומיומי אין בעייה עם מחשב קצת פחות חזק,

כאשר מדובר במשתמש שהמחשב מהווה נכס חשוב מהפרנסה שלו וחייב שהוא יוכל להריץ תוכנות מתקדמות (גם כאלו שיצאו בעתיד) אין מקום לפשרות.

כמובן, שאין לי בעייה לשלם פחות מ- 14 אלף אפילו מומלץ אבל לא אם זה אומר להתפשר על הדרישות שלי

פורסם

אז למה לא אמרת?

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DYCWV90&s=dhs

בנה להנאתך.

אני ממליץ לך ללכת על T9300 עם SLI של 8700M GT ו 4 ג'יגה זיכרון, להוסיף כמובן את מודול הבלוטות' המובנה, ולהוסיף להארדיסק 200GB של 7200RPM.

בחבילת ה DELL CARE VALUE (זו שקישרתי אותך ישירות אליה) זה יוצא 3329 דולר, כולל שירות בבית הלקוח בארה"ב (לא איסוף והחזרה- שירות בבית הלקוח עצמו, התיקון נעשה במקום, אפילו אם מדובר בהחלפת לוח אם)

המחשב כולל גם כרטיס Ageia Physix, מסך כמובן 1920X1200, מערכת הפעלה ויסטה פרימיום.

אחריות בינ"ל לשנה.

יוצא בסביבות ה 11 וחצי אלף, אבל מדובר על מפרט טוב פי כמה ממה שמוכרים בארץ סה"כ.

פורסם
  • מחבר

Pika007, כשאני הולך כפי שפרסמת על להרכיב מחשב באתר dell בארה"ב איך הולך נושא האחריות בארץ?

אם הוא מתקלקל למי אני פונה?

פורסם

8700gt sli חלש משמעותית מ8800gts mobile 512 ddr3 שלא נדבר על ה8800gtx mobile

פורסם

שלא נדבר על שטויות במיץ- NVIDIA הוציאו את ה 8800M GTS שיהיה ON PAR עם ה SLI של ה 8700. הם נותנים ב-ד-י-ו-ק אותם ביצועים, על הפריים. (ברוב המשחקים, יש משחקים שעדיין יש להם בעיה עם תמיכה ב SLI)

ה GTX אכן חזק בהרבה, אבל זה כבר סיפור אחר.

maxrub- פונה לקבוצת יעל מחשוב בארץ.

פורסם

כרגיל אתה ""צודק"" :silly:

פורסם

למרות שאני די שונא את דל, אני נוטה להצטרף לקונצנזוס, אם אתה מרגיש שאין ברירה ואתה חייב תמיכה בארץ (מובן בהחלט) לך על דל, אבל קנה אותו בחו"ל.

יש להם באתר האמריקאי קונפיגורצייה מאוד חזקה שכוללת שלוש שנות אחריות ב $3999.

אני אישית הייתי הולך על הסאגר, בעיקר בגלל שאני חושב שאתה מקבל יותר על כל דולר שאתה משקיע, ואני מחזיק גם שולחני (ואני יכול לקבל נייד גיבוי מהחברה)

אתה פשוט צריך להחליט אם האחריות הבינלאומית שווה את ההפרש.

בנימה פרקטית, הייתי ממליץ ללכת על מחשב שרץ ב RAID 0, אין באסה יותר גדולה מכשל HD כשהכול מרוכז על מחשב אחד, תמנע מ SLI אם אתה יכול, כשחושבים על זה, 2 כרטיסי מסך ושני HD בנייד זה מתכון לחום ורעש, ואל תשכח לקנות סוללת גיבוי.

פורסם
  • מחבר

שלום איתי,

תמיכה בארץ זה פשוט חובה בשבילי

מבחינת SLI - אני רוצה פשוט ללכת על כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנה- שנתיים בקורובות, אם כרטיס מסך אחד יוכל לבצע את העבודה כמובן שאני בעד

פורסם

לגבי שנתיים קדימה קצת קשה לי לענות, שנה קדימה הוא צריך להחזיק, אבל רק צריך להביא בשבון משהמסך הוא מסך 1200:1920 שזה לא מעט.

אולי שווה לחכות לסדרת ה 9XXX לניידים? קשה לי לענות, אני כמעט ולא משחק על המחשב יותר.

הנה מבחן שנעשה ל XPS, ההבדל בביצועים בין ה 8800M GTX SLI ל 8800M GTX רגיל הוא ממש שולי (ברוב המקרים):

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-M1730-with-8800M-GTX-SLI.8139.0.html

הבעיה היא שאי אפשר לקנות את ה XPS עם כרטיס 8800M GTX בודד, זה או SLI או 8700M.

דרך אגב, תעיף מבט על הלינק הזה, עוד כמה חברות שמציעות מחשבים עם 8700M או 8800M:

http://www.slizone.com/object/slizone_buyprebuilt_nb_us2.html

הייתי מציע שתדבר בטלפון עם המשרדים של דל בישראל כדי לוודא באופן אישי את נושא האחריות (בלי להעליב אף אחד מחברי הפורום, נייד ב 14,000, זה מה שאני הייתי עושה)

פורסם

כרגיל אתה ""צודק"" :silly:

לא לא, זה אתה ש "צודק" :silly:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8800M-GTS.6934.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8700M-GT-SLI.6933.0.html

אני מסוגל לגבות את הטענות שלי.

How about you?

ועל הדרך, אם כבר, טבלת השוואה כוללת, מאוד שימושי-

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים