עבור לתוכן

המחשב מתחרפן ללא כל סיבה נראית לעין

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים פתאום המחשב מתחיל לדפוק לי את הגרפיקה - טקסטים וסמלים נעלמים והתוכניות לא עובדות כ"כ.

לפעמים סתם לא עובדות ולפעמים עם הודעת שגיאה שאומרת שהיישום הוא לא של win32.

אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע, יש לי כמה תוכניות שרצות ברקע תמיד כמו uTorrent, אימיול, ICQ, פיירפוקס ואאוטלוק אקספרס.

ריסט פותר את הבעיה עד שהיא מופיעה שוב.

הרצתי memtest למשך 9 שעות בלי שגיאה.

צילמתי כמה סקרינשוטים בקושי רב - אם מישהו יודע מה זה לעזאזל זה ממש יעזור

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה כמו תקלה בכרטיס מסך

תנסה להסיר את הדרייבר שלו ולעבוד ללא דרייבר בכלל, אם זה נפתר יש לך בעיה בכרטיס מסך בטוח, במידה וזה עדיין קורא, יכול להיות שיש לך עדיין בעיה בזיכרונות של הכרטיס מסך אבל צריכים גם לבדוק דברים אחרים

פורסם
  • מחבר

אם זה היה בכרטיס מסך אז זה היה תמיד וריסט לא היה פותר את זה... זה קורה לי פתאום אחרי כמה שעות של עבודה ולא במשחקים לדוגמא.

חוצמזה זה לא רק הבעיות בגרפיקה - דברים לא פועלים לי פתאום.

הרצתי בדיקה להארדיסקים עם HDD Regenerator וזה יצא תקין. יש איזה תוכנה אחרת שאולי יכולה לאתר שגיאות בקשיחים? אני חושד בזה.

פורסם

הדרך הכי קלה היא לעבוד בשיטת האלימינציה ולראות אם זה אכן הכרטיס מסך, פשוט תשיג אחד אחר לבדיקה.

אני ממש לא מסכים עם הטענה שאם זה היה הכרטיס ריסט לא היה פותר את זה, יכול להיות שיש איזשהו פאק פיזי

על הכרטיס(מנסיון היה לי X800XT-PE שהתחיל לעשות בעיות כאלה והסתבר שנשרפו עליו נגדים) שגורם כרטיס לאבד

יציבות על פני זמן מסוים מהרגע שאתה מפעיל את המחשב.

דרך אגב מופיע לך משהו מיוחד ב Event log?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי.

יש לי פה עוד x850xt. אני יבדוק אם זה קורה שוב (הרצתי כל מיני תוכנות של בדיקת דיסקים וזיכרון) ואם כן אני יחליף ונראה מה הולך.

פורסם

כמו שכבר כתבו, סבירות גבוהה שזה הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

טוב עידכון: זה שוב קרה עכשיו.

אני ממש ממש לא חושב שזה הכרטיס מסך כי זה דופק את כל שאר הווינדוס - אי אפשר להוריד ב uTorrent, האימיול נסגר, תוכניות לא פועלות.

צירפתי סקרינשוט חדש.

אתם עדיין בדעה שזה הכרטיס מסך?

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי צצות אותם בעיות.

אתמול בלילה בUTORRENT הציג אותה שגיאה, שאני נכנס לאתרים הרבה מהטקסט "בלתי נראה"...

כל זה כמובן רק כשזה קורה, כל כמה שעות. ריסטרט אחד והכל נפתר.

הכרטיס מסך שלי הוחלף לחדש לפני שבועיים במסגרת האחריות, אבל אני עדיין חושד בו:

עם הכרטיס מסופקת תוכנה בשם VDOTool שמאפשרת להמהיר את הכרטיס. שיחקתי עם זה קצת, המהרתי אותו (אין לי קירור מעבר לסטוק) ואז התצוגה השתבשה וזה עשה ריסטרט.

החזרתי את כל ההגדרות למה שהיו, "safe mode settings", ואני חושב שמאז הכל התחיל...

אגב, זה נחשב שעשיתי OC? התוכנה ההיא באה בדיסק שמצורף לכרטיס!

אתם חושבים שיחליפו את הכרטיס שוב במסגרת האחריות?

פורסם
  • מחבר

נשמע דומה.

לא יכולים לדעת שעשית אוברקלוק אם לא שינית הגדרות בביוס של הכרטיס או אם אתה לא מביא להם את כל המחשב לבדיקה.

אגב אצלי מופעל ATItool עם הגדרה לעשות אוברקלוק רק באפליקציות תלת מימד ככה שזה לא זה. ומשחקים פועלים בלי בעיות באוברקלוק.

נייט - אתה מריץ אימיול? כי לפי דעתי זה בעיה בהארדיסק שהאימיול גורם לה.

ואיזה הארדיסק יש לך?

עוד אופציה שאני שוקל היא שזה נגרם לאחר העידכון של פיירפוקס לגרסא 14.

פורסם

אני עדיין בדעה שזה הכרטיס מסך.

יש לך כרטיס חלופי, בדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו - הכל בסדר.

אני חושד שזה תוכנה שגורמת לכשל בהארדיסק (ובמיוחד באימיול) אז אני שולל אותם אחת אחת.

בינתיים אני די סגור שה uTorrent לא גורם לזה. הוא רץ כבר יותר מחצי יום ואין בעיות.

הפעלתי עכשיו את ה ICQ גם - נבדוק מחר מה הולך עם זה ואם הכל בסדר - נריץ גם ת'מיול.

הסיבה שאני לא מחליף ת'כרטיס היא כי הוא מריץ משחקים על המקסימום שהוא יכול (C&C3 ב 1280x1024 בהגדרות מקסימום) והכל אחלה.

גם השגיאות לא נראות מתאימות לבעיה של הכרטיס - לא הגיוני שבגלל כרטיס שלא מתפקד אני לא יוכל להפעיל תוכניות עם שגיאות של win32...

בקיצור - עדכון מחר בלילה/צהרים.

פורסם

האמת גם אצלי יש רגיעה מהבעיות האלה ביממה האחרונה.

אני לא משתמש באימיול ובICQ, אפשר לשלול אותם.

אני גם משתמש בutorrent וFF אבל לא חושב שזה אחד מהם...

משחקים רצים סבבה..

טוב נחכה ונראה =\

פורסם

אפילו שזה נראה לא קשור בעליל, אולי כדאי רק ליתר ביטחון להריץ כמה סריקות לוודא שאין וירוסים...לחבר הייתה בעיה דומה (הקטע של היישומים, בלי כל הממבו ג'מבו של התצוגה), עשה סריקה, הסיר מה שהסיר ונפתרה הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים