עבור לתוכן

על כרטיסי מסך ותנורי אפייה...

Featured Replies

פורסם

מהי הטמפרטורה המירבית שניתן לעבוד איתה על כרטיס מסך מסוג GeForce 9600GT של Gigabyte מבלי לגרום נזק? (הדגם שבתמונה)

geforce-9600-gt-passive-gigabyte-nx96t512hp.jpg

*passive cooling FAILS

אני לא יודע למה אבל יום אחד בעת ריצת בוקר קלה על HALF LIFE2 ep2 הוא פשוט ניסה לטגן לי את המערכת וטיפס ל102 מעלות צלזיוס.

חשבתי שהדריבר אמור להגביל אותו מלעשות שטויות, אבל גם אחרי שכבר היה ניתן להריח את מה שנאפה שם, עדיין הוא הריץ לי את המשחק על רזולוציה של 1024/768 graphic maxed out ב230FPS

פורסם

תוסיף עליו מאורר, 102 זה כבר יותר מדי.

ותשפר את הסירקולציה במארז, קירור פאסיבי צריך מארז מאורר היטב.

פורסם
  • מחבר

תוסיף עליו מאורר, 102 זה כבר יותר מדי.

ותשפר את הסירקולציה במארז, קירור פאסיבי צריך מארז מאורר היטב.

כמובן שאחרי המקרה הזה כבר לקחתי את מקדמי הבטיחות הראויים.

אבל עדיין... יש פה שאלה מהותית: למה Gigabyte לא דואגת להשים הגבלות במקרים האלו כשאפילו ה-addon של הדריבר שלה מראה לי את הטמפרטורה?

הכרטיס מסך הזה ממשיך לרוץ כאילו אין מחר!

וגם Nvidia ו Gigabyte לא מספקות frame limiter נורמאלי שאפשר לעבוד איתו.

פורסם

תשמע לאחר מחקר קטן שעשיתי גיליתי שבהגדרות של ה3D שאנוידיה שמים בדרייבר יש לך שלושה אופצויות: ביצועים איכות ומאוזן- כשאתה על איכות אוטומטית ירדו לך הרבה FPS בכל משחק, כשאתה על ביצועים הכרטיס יוציא מעצמו את מקסמיום FPS בכל משחק אבל יוציא מעצמו גם מקסימום טמפ'.

ואחרון חביב וזה גם הכי מקובל לפי דעתי( אלא אם כן אתה רוצה לעשות בדיקה ראשונית של משחק מסויים ולראות כמה אתה מוצי ממנו במקסימום) זה מאוזן... הוא יתן לך איכות טובה עם ביצועים טובים ככה שלא יהיו לך פריימים תקועים או טמפרטורה גבוהה הכל חלק ולעניין,

אז תבדוק שאתה על מאוזן ואני כמעט בטוח שזה יסדר לך את זה.....

הכרטיס שלי פשוט לא מגיע ל70 מעלות במאמץ אפילו בשרב הכבד וגם לי יש ג'יגה בייט....

פורסם

יש ....יש כזה הגנה ...על הכרטיסים זה ב 140 מעלות ...

זה קרה לי מהסיבה שהמאורר ניתקע והמחשב נתן לי הודעה על זה.

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת, מישהו יודע מהי טמפרטורת האפיה של הכרטיס הזה?

אתה אומר שאני צריך לעשות אותו בחום בינוני עד להשגת גוון חוּם זהבהב :s05:

פורסם

מה שמנסים להגיד לך זה שהכרטיס לא ישרוף את עצמו כי יש לו הגנה, כאשר הוא מגיע לטמפ' שהרכיבים לא יכולים לעמוד בה הוא מפסיק לעבוד בשיא העוצמה (מוריד קלוקים או מאתחל את המחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים