עבור לתוכן

אוזניות קשת עד 600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים:

- באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P.

- איכות סאונד כמובן.

- אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו.

- אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה.

אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות.

ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.

פורסם

סגורות:

AKG- K518DJ. באס דומיננטי אבל לא מפוצץ מידי בשביל מוסיקה שחורה

איקוויז'ן RP21. גדולות יותר, עם פוטנציאל אדיר (אם תשתמש במגבר ומערכת טובים), אבל אישית אני לא חושב שיהייה הבדל גדול בינן לבין הAKG כשאתה שומע מנגן (למרות שיהיו כאלה שיגידו שהן הכי טובות בתקציב הזה....)

פתוחות:

גראדו SR60 או SR80

אלסנדרו MS1 אם תמצא יד שנייה (עיקרון הן נמכרות רק באתר של החברה...)

אפשר לשמוע גם כמה אוזניות של סאנהייזר אם ממש בא לך, אבל הכי טוב שתשמע כמה אוזניות ותחליט....

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הK518... זה אפשרות טובה...

האיקויז'ן יהוו בעיה - כי אין לי מגבר ואני לא מתכנן לקנות למרות שהם דווקא נראות ממש טוב...

הגראדו 80 לדעתי אפשרות טובה - השאלה היא אם יש מספיק באס- כי בHEAD-FI אומרים שהבאס לא משהו...

איזה סנהייזר טוב יד במחיר? 515?

פורסם

האאיקוואיז'ן לא חייבות מגבר... הן פשוט נשמעות הרבה יותר טוב עם ציוד מתקדם, מאשר עם נגנים ניידים...

פורסם
  • מחבר

ככה זה עם כל האוזניות לא?

אבל מה עדיף הגראדו או האיקואיז'ן?

פורסם

לא מדוייק...

בכול אופן, בין גראדו ואיקוויז'ן לפי דעתי האיקוויז'ן זוכה בלי בעייה.

אבל עדיין אני מציע לך ללכת לאיזה חנות ולשמוע את האיקוויז'ן, הAKG והגראדו...

פורסם
  • מחבר

איפה עכשיו אני אמצא חנות בצפון שאפשר לשמוע בה את האוזניות?

פורסם

AKG- K518DJ עם מוד בלו-טאק..

פורסם

קניתי את ה MDR700 לפני יומיים ואני מרוצה מהם בהחלט..

והבאס בכלל מעיף.

אבל, אנשים מקצוענים שמבינים עניין ומציעים לך דברים אחרים אז אני חושב שעדיף.

בכל מקרה עדיף לך ללכת לחנות לשמוע שם את סוגי האוזניות כך תדע מה טוב יותר בשבילך.

פורסם
  • מחבר

AKG- K518DJ עם מוד בלו-טאק..

מה זה מוד בלו-טאק?

פורסם

אני לא חושב שהמגבר יעזור... אני חושב שה518 מנוצלות די טוב גם בלי מגבר (השיפור של 518+ מגבר לא יהייה שווה בערכו לאיקוויז'ן בלי מגבר, שעולות פחות...)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכדאי לקנות את האיקויז'ן?

פורסם

אני אומר שתמצא סניף של באג ותשמע את ה518, ותמצא סניף של חלילית ותשמע את האיקויז'ן, ואז תחליט.

לפי דעתי- שלא הרבה מסכימים איתה- האיקוויז'ן לא משתלם ביחס ל518 אם המקור שלך זה נגן נייד.

אגב, מה עם הגראדו SR60\80?

ואם כבר אתה בחלילית, עד כמה שאני זוכר יש להם גם אוזניות של סאנהייזר שאפשר לשמוע (לפי דעתי הן לא ברמה שלה 518 או האיקוויז'ן, אבל אולי אתה תאוהב אותן יותר...)

פורסם
  • מחבר

אני אומר שתמצא סניף של באג ותשמע את ה518, ותמצא סניף של חלילית ותשמע את האיקויז'ן, ואז תחליט.

לפי דעתי- שלא הרבה מסכימים איתה- האיקוויז'ן לא משתלם ביחס ל518 אם המקור שלך זה נגן נייד.

אגב, מה עם הגראדו SR60\80?

ואם כבר אתה בחלילית, עד כמה שאני זוכר יש להם גם אוזניות של סאנהייזר שאפשר לשמוע (לפי דעתי הן לא ברמה שלה 518 או האיקוויז'ן, אבל אולי אתה תאוהב אותן יותר...)

ירדתי מהסנהייזר, הגראדו לא נראה לי מתאים את האמת כי אחרי שחשבתי אני מעדיף אוזניות סגורות - גם בגלל שזה יותר נוח, ולפעמים אני בסביבה רועשת ואני אצטרך להגביר הרבה וזה לא הכי בריא...

ולא הפסיקו למכור את ה518 בבאג? כי באתר שלהם אין את הדגם...

יש לחלילית סניף בחיפה נכון? נראה לי אני אקפוץ אליהם ואבדוק את הRP-21.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים