פורסם 2008 באפריל 1817 שנים שלום אנשיםיש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול.במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDPלמישהו יש רעיון?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר מצורפים ההודעות על ה-EMULE והמסנגר.בנוסף אני לא יכול לעדכן את הויסטה למרות שיש לי עותק חוקי. נראה כמו בעיה של פורט לא מאפשר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים בפעם הבאה אתה יכול לעשות alt+prtscrבכל מקרה איך אתה מחובר לאינטרנט? (מודם בחיוג/ללא חיוג/נתב/אלחוטי)
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים קרה לי פעם,שברתי ת'ראש, זו בעיה קשה ופגרת של ויסטה, כל הקישוריות נאבדת!כמעט פירמטתי!לבסוף זה היה ה Winsock שהשתגע, תריץ את הפקודה הבאה ב cmd:1) התחל (start) -> הפעלה (run) -> תרשום cmd -> תלחץ OK.2) נפתח לך חלון שחור (cmd), תרשום שמה:netsh winsock reset
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר לרשום THE REQUESTED OPERATION?אוקיי זה מה שרשמתי והוא רושם the requested operation requriers elevation[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 13:14:47 סליחה התכוונתי אם לרשום netsh winsock reset? בכל מקרה הוא רשם לי מה שרשמתי בתגובה הקודמת
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר רשמתי אחי הוא רושם לי the requried operation requiers elevationוכן אני מנהל.יש לך רעיון?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים start -> All Programs -> Accessories -> right click Command Prompt and click Run as administratorהתחל -> כל התוכניות -> עזרים -> קליק ימני על שורת הפקודה -> הרץ כמנהלעכשיו תרשום את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.