עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ה P182

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

1. שאלה בפיזיקה - מספיק לפתוח את הדלת ב90 מעלות כדי להשתמש בכונן דיסקים מאחוריה? יש לי קיר משמאל למארז והמחשב עומד די קרוב אליו. זו תהיה בעיה?

2. שאלה בחשמל - איזה ספק יתאים לו, כלומר שימור על הרעיון של "יש פה מחשב אבל לא שומעים אותו", וכולל קבלים ארוכים מספיק כדי להגיע למערכת מאחורה. המערכת היא של Q9300+GF8600+2x2GB RAM 800Mhz אז אני צריך ספק של 450W, אולי אפילו פחות (תקנו אותי אם אני טועה, זה מחישוב די גס במחשבון). התקציב הוא בערך 400, אבל אני בעצם מנסה להעריך כמה יעלה ה182+ספק טוב מול הסונטה III שבא עם ספק.

תודה

אסף

פורסם

1. כן.. הדלת אף נפתחת יותר מ-90 מעלות. אם אתה תשב מימין למחשב אז תסתדר.

2. לגבי ספק, הייתי לוקח את ה-Enermax Liberty 400W, למרות שאני לא בטוח לגבי אורך הכבלים שלו,

אתה צריך שיהיו לו כבל 24 פין וכבל 12V ATX (ההוא שהולך ללוח אם) באורך של לפחות 48 ס"מ כדי שיגיע ללא מאריך.

פורסם
  • מחבר

1. רק בשביל להיות בטוח שאנחנו מבינים: כשהדלת פתוחה ב90 מעלות המגש של הכונן דיסקים נפתח בלי בעיה, נכון? התשובה שלך פשוט טיפה מבלבלת.

2. א. תסלח לי על הספקות, הם נובעים מבורות, אבל 400w יספיק בטוח למפרט שכזה? (+2 הארדיסקים וה3 מאווררים של המארז, וכו')

ב. אפשר פשוט להעביר רק את הכבלים האלה בצורה הנפוצה? אני לא בטוח שיפתחו לי את הקופסא כדי שאמדוד עם סרגל...

3. אחח זה יוצא יקר... מארז+ספק במחיר של מעבד... אני תוהה אם לא עדיף לקחת את הסונטה 3, או שיש מארזים שקטים יותר ממנו אבל במחירים יותר קלים לעיכול... יש המלצות?

פורסם

1. כן, ברור שהמגש נפתח בלי בעיות.

2. א. המאווררים בקושי לוקחים חשמל, הם כלום, ולגבי השאר ברור שהוא יחזיק. יש גם סטיקי בפורום הזה על הספק שאמרתי לך. תקרא בפירוט שם.

ב. אפשר וככה הם ממש יגיעו, פשוט יותר יעיל להעביר אותם מאחורי הלוח אם, ככה יהיה פחות בלאגן בכבלים וזרימת האויר תהיה יעילה יותר במארז.

3. לגבי מארזים אני לא כל כך מבין, פשוט ה-P182 אחלה מארז והתאים לי אז לקחתי אותו.

לפניו התעניינתי גם במארזים של Gigabyte..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

קראתי גם על הסולו של אנטק... אני מניח שאני אצטרך לעשות קצת חושבין

פורסם

1.בדקתי הרבה במיוחד בשבילך אפשרי לפתוח אפילו ב 80 וקצת מעלות מכיוון שהכוננים יושבים באמצע ויש עוד רווח בינם לבין הדלת

2.לגבי הספק לא מתייחס להספק אבל הליברטי מבחינת אורך כבלים גבולי מאוד לפי הבנתי לי יש את ה TRT400 של HEC וגם התאמצתי מאוד עם הכבלים

3.לגבי המחיר הלוואי ומארז+ספק טוב היו עולים כמו מעבד הם עולים יותר אבל מצד שני גם יחזיקו יותר כנראה כי יחד עם המסך ואולי המקלדת אלא החלקים האחרונים שתשדרג והם יחזיקו כהמ סבבים

פורסם
  • מחבר

1.אז דבר ראשון תודה רבה על ההשקעה, אני רגוע בקשר לדלת רשמית.

2.בקשר לספק, אני דווקא דואג שההספק שלו לא ישאיר לי מקום לתמרון במקרה הצורך. חשבתי על ה525w modo/pro 82 של אנרמקס. הם קיבלו מדלית ברונזה (שזה גבוה) בדירוג של ספקים יעילים (פלוס 80). חוץ מזה הם מפרסמים באתר, אז צריך לתת להם כבוד. הבעיה היא שקשה להשיג אותם ואני לא יודע איך הם מבחינת רעש.

3. האמת היא שזה גם מה שאני התחלתי לחשוב. זה אומנם 800 שקל על קופסה, אבל זה לא כאילו תוך שנה תצא קופסה מהירה יותר... אני מנחש שיש עוד זמן עד שכל המחשבים יהיו בגודל של מק מיני, ועד אז מארז טוב יהיה יעיל כמו שהוא היה ביום שקניתי אותו, מה שאי אפשר להגיד על שום רכיב אחר. גם מסכים משתפרים בקצב הולך וגדל... הדל 2407 כבר נראה נחות לעומת ה 2408...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים