פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שלום לכולםלצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס אועדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא?תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שלום לכולםלצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס אועדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא?תודה מראשהייתי מציע שתסתכל בקובץ חוברת\PDF השייך ללוח שיש לך כדי לראות למה ה- 4PIN שעל הלוח משמש ..לדעתי לא צריך להיות הבדל אם מצויין ליד כניסה שזה מתאים ל- PCI-Eאשמח לקפוץ על ההודעה שלך בשאלה בנושא :האם יש דרך "לבנות" את הכניסת מולקס על הלוח ידנית ? (כנראה המפעל סירס לי את 2 היציאות =/ )
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר היובכן יש לי את היציאה על הלוח שלי ואכן זה עבור PCI-E אפילו יש לי את המהפך מ- 4 פין מולקס ל- PCI-Eועדין סתם לידע היש הבדל?לגבי שאלתך - אני לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם כל מיני הלחמות על לוח קיים ועובד....אבל מצד שני תמיד תוכל לקחת את הלוח - אם יש לך את הכוח והזמן לזה - למעבדה מקצועית שעושה הלחמות מקצועיות עם מכשור מתאים
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים היובכן יש לי את היציאה על הלוח שלי ואכן זה עבור PCI-E אפילו יש לי את המהפך מ- 4 פין מולקס ל- PCI-Eועדין סתם לידע היש הבדל?לגבי שאלתך - אני לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם כל מיני הלחמות על לוח קיים ועובד....אבל מצד שני תמיד תוכל לקחת את הלוח - אם יש לך את הכוח והזמן לזה - למעבדה מקצועית שעושה הלחמות מקצועיות עם מכשור מתאיםתודה על התשובה גבר .בכל אופן במחשבה תיאורטית - זוהי אותה יציאת מולקס ולדעתי לא תהיה חשיבות אם הכרטיס ייקבל את הספק מהספק או מהלוח .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.