עבור לתוכן

איזו מערכת הפעלה אתם הייתם מתקינים?

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי מחשב חדש

מעבד E8400

2ג'יגה זיכרון

הרדיסק 320 ג'יגה

כרטיס מסך 8600

עכשיו השאלה היא איזו מערכת הפעלה להתקין? מה אתם ממליצים?

תודה לעונים

קובי

פורסם

אם אתה גיימר \ צריך כמה שיותר ביצועים :

Windows XP Pro Sp2 כרגע עדיף

יחסוך לך המון פוטנציאל לכאב ראש עם ויסטה...

אם אתה לא גיימר, תתקין ויסטה , יהיה לך יותר נחמד :D

פורסם

ויסטה 32.

גיימר או לא, תתחילו להתרגל.

היא לא כזאת רעה, במחשבים חדשים היא אפילו נהדרת.

פורסם

עצה ממני, תקשיב לאילו שחזרו ל-XP, לא לאילו שעדיין לא מבינים את החסרונות של ויסטה.

אולם למשתמש החובבן, ויסטה בהחלט "נהדרת"

פורסם

מאחר שקובי בטח מתכוון לקנות בכסף מלא את מערכת ההפעלה שיתקין, ברור שאין מקום להציע לו מערכות הפעלה יקרות שנועדו לשרתים, כמו Windows 2003 ו- Windows 2008... ;D

פורסם

עצה ממני, תקשיב לאילו שחזרו ל-XP, לא לאילו שעדיין לא מבינים את החסרונות של ויסטה.

תסלח לי, אבל שטויות.

אני בטוח שתשאר ב-XP גם שיפסיקו להפיץ לה עדכונים...

אבל כל אחד והדעה שלו.

\עריכה

אה, ואני עם VISTA מאז היציאה שלה, כמה זמן זה? שנה...

בעיקר מתכנת ומשחק על המחשב...

/עריכה.

פורסם

יש לו מחשב חזק שיריץ ויסטה מעולה, אין סיבה לקנות XP.

אני גם חושב שהוא לא גיימר כבד כי הוא השקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך :P

פורסם

הרבה מתלהבים מויסטא גם דוד שלי קנה ויסטא (חוקי) ואז חזר לXP

כי ויסטא זה מערכת הפעלה די חדשה אז כולם רוצים אותה

דוד שלי חזר וXP אחרי חודש וחצי בערך

יש לו מחשב חזק שיריץ ויסטה מעולה, אין סיבה לקנות XP.

אני גם חושב שהוא לא גיימר כבד כי הוא השקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך :P

מה זה משנה אם המחשב שלו יריץ את זה בנתיים לא שווה ויסטא אולי בעתיד

פורסם

המשתמש ה"חובבן" ? אנשים פה לא ממציאים דברים, מה הם לא מבינים שאתה הכי מבין?

כול אחד והניסיון והדעה שלו, אם לך וויסטה רצה לא מי יודע מה, לא אומר שלכולם זה ככה,

ממש לא.

אני הייתי עם XP כמה שנים טובות, עברתי לוויסטה לפני העידכונים נכון היו כמה בעיות, אחרי כמה עידכונים

כבר המערכת רצה ממש מעולה, משחקים חדשים רצים לי חלק (חוץ מ-CRYSIS), על ההגדרות הכי גבוהות,

המערכת עולה תוך כמה שניות, ונכבת תוך כמה שניות, ולמען האמת, את VISTA אני בכלל לא פירמטתי, חוץ מפעם

אחת , שהחלטתי להיפרד מה-XP ולהישאר עם VISTA רק.

אבל, זאתי החלטה שלך.

פורסם

זה בדיוק כמו ש-XP יצא, אף אחד לא רצה לעבור מ-2000 שהיה מצויין ויציב, איזה הפתעה, כמה משתמשים היום ב-2000?

צריך להתרגל ל-VISTA, ורוב הסיכויים שרוב האנשים יבטלו את ה-UAC ( ואללה, גם לי נמאס ממנו ). אבל אחרי שמתרגלים, ואללה, אחלה מערכת.

הייתי שם 64 אבל אין לי כוח להתעסק עם DRIVER SIGNING, אני אשקול את זה בחיוב למע' הבא שתכלול 4GB זכרון.

ויסטה נהפכה לשווה אחרי שהוצאו לזה ה-PATCH של ה-STABILITY AND PERFORMANCE. רק חבל שהם לא הפיצו את זה דרך ה-WINDOWS UPDATE. היום, זה כבר כלול ב-SP1 שמסדרת פחות או יותר כל תקלה שאני הכרתי במערכת.

בקיצור, אפשר להתנגד להתקדמות כמה שרוצים, אבל למחשב חדש, אין הגיון, וזה טיפשי לקנות מע' ישנה.

אגב, באמת, הסיבה היחידה שאי פעם חשבתי לחזור ל-XP זה הבעיה שיש לי רק 1GB זכרון, וזה לפעמים מפריע ל-VISTA, אבל כמו כל מע' הפעלה, עם תחזוק נכון, גם זה הופך ללא בעייתי.

פורסם

מה זה משנה אם המחשב שלו יריץ את זה בנתיים לא שווה ויסטא אולי בעתיד

מה מה זה משנה?!

הוא מתקין מערכת חדשה על מחשב חזק, למה שלא יתקין ויסטה?! למה שיתקין XP? מה זאת אומרת ויסטה לא שווה?!

ויסטה נוחה יותר, יפה, יותר, יציבה יותר, מעודכנת יותר, ותתן לו בערך אותם ביצועים כמו XP אולי 3% פחות.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכולם :yelclap:

עזרתם לי, אני כנראה אלך על הויסטה, מקסימום אם לא יהיה משהו אז נפרמט ונתקין XP.

תודה :)

פורסם

אם לא תיהיה לך בעיה להחזיר לXP תתקין ויסטא

מה מה זה משנה?!

הוא מתקין מערכת חדשה על מחשב חזק, למה שלא יתקין ויסטה?! למה שיתקין XP? מה זאת אומרת ויסטה לא שווה?!

ויסטה נוחה יותר, יפה, יותר, יציבה יותר, מעודכנת יותר, ותתן לו בערך אותם ביצועים כמו XP אולי 3% פחות.

תלוי למי הויסטא יותר טוב למשתמש רגיל כמובן שזה לא ישנה משהו

דוד שלי עובד במחשב אז יותר נוח לו הXP והוא יכול להביא לך הרבה סיבות למה XP יותר מתאים לו אבל למשתמש רגיל כל הסיבות שהוא יביא לא יהיה אכפת כי בכל זאת הדבר היחיד שפותח התארד צריך מהויסטא אלה שימושים רגילים כמו: משחקים אינטרנט וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים