פורסם 2008 באפריל 1617 שנים שלום רב,לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים).מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל.ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים.כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר.נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל.האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל?האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח?בתודה,ilil
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אם אתה מתכנן מארז שתומך ATX, ובגודל רגיל כמו שלך אין טעם לקנות מיני ATX.בדרך כלל הלוחות האלו מיועדים כדי להידחס למארזים קטנים יותר
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר בלוחות האם בהם אני מתעניין (תוצרת Gigabyte), אין פתרונות מקבילים בשתי תצורות הגודל.כלומר, אם אני מתעניין ב-chipset מסויים (780G) שכולל כרטיס מסך מובנה, הוא יהיה זמין רק בגרסת ה-micro-ATX.עוד דעות?
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים בלוחות האם בהם אני מתעניין (תוצרת Gigabyte), אין פתרונות מקבילים בשתי תצורות הגודל.כלומר, אם אני מתעניין ב-chipset מסויים (780G) שכולל כרטיס מסך מובנה, הוא יהיה זמין רק בגרסת ה-micro-ATX.עוד דעות?אז לך על מארז כזה:http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K11~6~0.htmאין כמו מארז מיני , לעומת מארזים גדולים ומגושמים, במיוחד אם אתה שם אותו במקום שרואים אותו .
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר הממ... אשתמש באנלוגיה קטנה:אני מתלבט אם מנוע 1.4 מספיק למכונית המשפחתית המרווחת או שאולי כדאי להעדיף 1.6, ואתה מציע לי לרדת מהמשפחתית לסופר-מיני כדי להצדיק את המנוע 1.4.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים עוד לא הבנת שהגודל אל קובע? ;Dובעיקרון בעיה רצינית עם חום בלוחות האלה אין, הם פשוט יותר קטנים ומיועדים בד"כ למחשבים בסיסיים... שלא באים עם חומרה שאמורה להתחמם יותר מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.