עבור לתוכן

HD3650 - בעיה .? 0O

Featured Replies

פורסם

אני מחליף את הכרטיס מסך הזה בקרוב (הביאו לי דגם אחר ) אחר בכל זאת הייתי רוצה לדעת למה כשאני נכנס למשחק העכבר והמקלדת לא מגיבים ?

התקנתי דריברים של ATI, טמפרטורה 40 מעלות, ללא אוברקלוק.\

מישו שמע על זה?

AMD athlone 3800+ X2 64BIT 2000 @C 2900

500 W

KN9S

נ.ב

איך הכרטיס מסך 2900GT 256MB 256 BIT Gddr3 ? [לא יודע מה הקלוקים ]

פורסם

2900PRO

צורך המון חשמל!

מרעיש לפי מה שהבנתי.

אבל אפשר להגיע איתו רחוק בOC.

אם אתה לא מתכוון לעשות OC לא הייתי הולך עליו.

בקשר לבעייה - איזה משחק? זה קורה בכל המשחקים? וזה לא קשור לכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

2900PRO

צורך המון חשמל!

מרעיש לפי מה שהבנתי.

אבל אפשר להגיע איתו רחוק בOC.

אם אתה לא מתכוון לעשות OC לא הייתי הולך עליו.

סבבה אחיי .. מרעיש סבבה נגיד אאני עם אוזניות אבל הכרטיס הזה טוב יותר מה- HD3650 ? (אם מתחשבים בצריכת חשמל,רעש,יחס עלות תמורת כסף וביצועים )

בקשר לבעייה - איזה משחק? זה קורה בכל המשחקים? וזה לא קשור לכרטיס מסך...

Amercias Army יש מצב הדריברים לא הותקנו טוב\ אין דריברין טובים עדיין ? לא ראיתי את ה- ATI OVERDRIVE . ..

פורסם

כן הוא חזק בהרבה...

ה2900PRO הוא HIGH END (למרות שהוא ירד קצת לכיוון הMID) וה3650 הוא MID END.

פורסם
  • מחבר

כן הוא חזק בהרבה...

ה2900PRO הוא HIGH END (למרות שהוא ירד קצת לכיוון הMID) וה3650 הוא MID END.

סבבה אחי תודה !

משיקולים כספיים (ולא חסר כסף :) )

החלטתי שלא לקנות כרטיס H-E :bash: חחח לא בא לי לבקש מההורים שייקנו לי גם ספק ואני לא גיימר מטורף רק משחק AA ( Americas Army ) ופעם ב.. מוסיף משחק .

אז הלכתי על הכרטיס מסך

Sapphire HD3650XT Gddr3 512 MB 128 BIT ..

אני יודע שה- MB לא ינוצולו אבל יש כסף אז למה לא ..

איך הכרטיס ? (הבנתי הקלוקים סטנדרטיים .. ) אני מקווה שאני אפול על קלוקים עם OC אבל מה הסיכויי של טעות ?

איך הבחירה ?

פורסם

הכרטיס יהיה מעולה אם אתה לא מתכווון לשחק במשחקים כבדים על הגדרות גבוהות....

בשביל AA היה מספיק פחות מזה אפילו...

בקשר לזיכרון - רוב הכרטיסים הם בעלי 512 זיכרון.. מה לעשות זיכרון זה מה שמושך את הקונים (מי שלא מבין) ולכן יש המון גירסאות כאלו... בדרך כלל אין הבדל גדול בכסף....

תתחדש! :)

נ.ב

הכרטיס מגיע עם OC.... כנראה... לפי הXT... (בסדרה 3 אין תוספות לכרטיסים במקום זה יש 50/70 ולכן אני מניח שבגלל הOC הוסיפו לכרטיס את הXT)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס יהיה מעולה אם אתה לא מתכווון לשחק במשחקים כבדים על הגדרות גבוהות....

בשביל AA היה מספיק פחות מזה אפילו...

בקשר לזיכרון - רוב הכרטיסים הם בעלי 512 זיכרון.. מה לעשות זיכרון זה מה שמושך את הקונים (מי שלא מבין) ולכן יש המון גירסאות כאלו... בדרך כלל אין הבדל גדול בכסף....

תתחדש! :)

נ.ב

הכרטיס מגיע עם OC.... כנראה... לפי הXT... (בסדרה 3 אין תוספות לכרטיסים במקום זה יש 50/70 ולכן אני מניח שבגלל הOC הוסיפו לכרטיס את הXT)

:yelclap: סבבה אחי :) אני רק מקווה לא להתאכזב מהמהירויות שעון כי שילמתי על הכרטיס 578 שקל + - ואני מצפה מכרטיס כזה שזה ה- High- END של ה- Mid-RANGE

עריכה :

ככל הנראה על פי האתר של SAPPHIRE הכרטיס מגיע עם אוברקלוק משום שאת הכרטיס הקודם (שהחזרתי אותו אתמול, אגב, ל- KSP כי ל- TMS לא היו כרטיסים במלאי. החלטתי לחכות להזמנה של הכרטיס מטעם TMS )

זה ללא OC -

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=231&grp=3

זה עם OC :

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=233&grp=3

אני יודע את זה משום שאת הכרטיס הקודם קיבלתי עם קלוקים של 700 \ 500 בושה :D, כנראה יד שנייה, היה כתם על המתאם DVI (שוב, זה KSP ואני אספר סיפור עליהם עכשיו שלא ילכלך את שמם יותר משהו מלוכלך כבר )

שעת סיפור :

בכל אופן שאלתי אותם אם יש להם כל מיני כרטיסים בטווח מחירים האלה ולא היה להם כלום .. הקיצר חבר שלו התערב ואמר משהו שאולי יש ..

אז מה זה שדיברתי איתו אמר לו ? " הכרטיס מקולקל עדיין לא תיקנו אותו " .. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

עוד עריכה :

http://www.sapphiretech.com/us/gallery/img/285/HD3650Series_Brochure_31Jan08.pdf

עוד מידע על ה- HD3650 ..

אפשר להפוך את הדיון - לסיקור \ מאמר\ מידע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים