פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מישהו יודע אם אמור לצאת לספר גם משחק? בדר"כ המשחקים יוצאים במקביל לסרט. חיפשתי באינטרנט פרטים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שלא מתכוונים להוציא את המשחק? :s05: נקווה שיוציאו ושיוציאו אחד נורמלי באותו הזמן. החמישי היה דיי טוב רק חבל שלא עשו FREE LOOK עם העכבר זה היה כ"כ מטומטם. נ.ב למה באמת כל המשחקים החדשים כ"כ קצרים?... נ.ב 2 עדיף שיהיו קצרים ולא יעשו כמו שעשו בקרייסיס... התחלה טובה אמצע טוב סוף ממש גרוע... איפה ההיגיון בלהסתובב בתוך חדר שחור ופשוט לנחש לאן ללכת? =\ תודה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים כזה חשוב לך המשחק?מביחנתי כול הסידרה (של המשחקים) היא כישלון.שיחקתי בשני המשחקים הראשונים, הקווידיץ היה נחמד לא יותר.אחי תנסה באתר שמפתחת את הסידרה EA אם אני לא טועה.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר המשחק זה עדיין משהו...בכל זאת.נכון, המשחקים לא היו עד כדי כך טובים אבל עדיין היה בהם משהו כיף.וחיפשתי לא מצאתי.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים חיפשתי באינטרנט ויש רק מידע על הסרט ולא על המשחק אולי לא יצא משחק או שאין לו תאריך יציאה היי אני בחתימה שלך
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר טוב לא נורא, בטח יוציאו מידע לקראת הסרט. חח כן אני חייב להודות זה היה אחד הציטוטים היותר מצחיקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.